Stewe napsal:
VojtechPolicky> Gratulace. Domníval jsem se, že prahneš po Adventůře. V každým případě si ale určitě udělal dobře
Ahoj Ahoj, díky moc, tak kdo by neprahnul po adv. žejo :-D , ale jde o to že stojí víc.. a má vlastně stejný motor. A když jsem sedl na klasickou 1150 tka mi ta výška i vyhovuje... zatím, časem se uvidí .
ta co mám má i dlouhou šestku.
Jestli máš dlouhou šestku, a občas jezdíš i přesuny, tak ti možná klasická GS poslouží lépe, než ADV. Mám přesně tu samou a vyhovuje mi lépe to dvoudílný sedlo a ta E šestka. No a výhodu ADV v tlumičích jsem z toho udělal jejich výměnou. Vznikne tak takovej hybrid, kterej spojuje výhody GS a ADV.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Diky kluci. Mam strasnou radost, to je jasny.
Fotky bych rad, ale nejak neni moc co fotit. Z kramu to zname skoro vsichni, fotek plnej internet.. a pred barakem ve snehu nic lepsiho nevymyslim :-/.
Kazdopadne je tohle prvni povoz, u kteryho jsem si musel precist navod
Alda> malinko ti závidím.... Zároveň však gratuluji - a hlavně, je bílá.
Ještě jedna věc, už si byl v OBI pro špunty do padáků
Upravil Stewe dne 30.01.2014 12:56
GSA 1250 Rallye 2024
brtnik napsal:
Fakt moc pekna, ja ji jeste na zivo nevidel a Alda ji ma uz garazi Velka gratulace. Jakou tam mas vybavu?
Ono se tezko vybira, vetsinou "potrebujes" velkou cast nejakyho paketu, takze se vyplati vzit celej paket. Pakety jsou tri a u vsech je ta situace stejna, takze at premejslis jak premejslis, potrebujes strasne nutne plnou naloz.
*clap* fakt nádhera a gratuluju ti k novýmu členu rodiny. Takových pocitů radosti a nadšení člověk za život moc nemá a tak si to pořádně užij *tup*
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Ahoj Aldo.
Moc pěkná.Já mám nové LC ještě v Trutnově u Honzy.Montuje mi tam nějaké doplňky.Až se udělá trochu lépe tak si pro ni dojedu.
kdo umí ten umí,ale je nás bohužel málo