Helejď mám možnost koupit komplet kolena i se svodama+kat+výfuk.....tak uvidim jak to vyjde....jinak dneska asi 30km.....**** ani nevíte jak já se těšim na ten řidičák.....ta mašina se tak krásně vodí sama do zatáček......no škoda povídat......
zetor napsal:
No kolena bych si nechal kat+výfuk bych prodal-----
Jaká ja cenovka,jestli není tajná.Jinak kat+výfuk se prodává za pakatel.Taky to doma mám,ale než to prodat za trojku,tak si to radši nechám.Ty máš laďák nebo origo?
Když je hlad,je i husa dobrá.
no vidíš a já přemýšlím,že bych svuj laďák prodal a koupil krasavce od firmy SHARON... Jense nějak nemužu rozhoupat...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak Tvuj lauf znám a právě že se mi Tvuj zvuk páčí.Na ty,co jedou za mnou tak nějak házím káko... stejnak většinou jezdim poslední...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
O.K.dík....tak ještě uvidim jak to bude s financema....Jinak po dnešní jízdně.....GS je fakt náser......ta mašina se vodí jako kdyby to byl nějakej fichtl.....bratr na to taky čuměl jak puk....
zetor napsal:
O.K.dík....tak ještě uvidim jak to bude s financema....Jinak po dnešní jízdně.....GS je fakt náser......ta mašina se vodí jako kdyby to byl nějakej fichtl.....bratr na to taky čuměl jak puk....