ta vadna seria a dobra seria ma i nejaky jini preznačení? nebo je to pod stejným číslem?
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ano rozebira bouracky a posila dal, parkrat sem u neho na jine moto bral dily ma obcas opravdu novy, ale je to vse bez zaruky. Jinak vim minimalne o dvou bourackam BMW ktery koupil u nas na Morave , ma pristup k elektronickym aukcim pojistoven
Upravil schrek dne 11.01.2014 16:50
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Kdyby jeste nekdo shanel original hadry na motorku, tak v Mnichove na Frankfurte ringu(prodejna motocyklu v Mnichove) maji pekne slevy...cca 20-30%
Neni dobra cena jelikoz ja uz na zacatku tejdne psal ze ho maji u louise za 4200 ve sleve sem vcera objednal pro kluky 3 kusy
Čeština můj koníček
Kdyby jeste nekdo shanel original hadry na motorku, tak v Mnichove na Frankfurte ringu(prodejna motocyklu v Mnichove) maji pekne slevy...cca 20-30%
Neni dobra cena jelikoz ja uz na zacatku tejdne psal ze ho maji u louise za 4200 ve sleve sem vcera objednal pro kluky 3 kusy
ja objednal ten odlehcenej.. byla na to sleva snad 40% a vanocni shipping zadarmo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
U louise maji ve sleve i ten odlehcenej je totiz uz zas novej model neonovej ale me se nezda ten pohodovoj pristop k trnu na tom kotoucaku
Jinak v ypsilon shopu jsem ho kupoval pred trema mesicema ten klasickej za 4560 to meli akci ted asi zdrazily kvuli euru
Čeština můj koníček