sadilek napsal:
Po očku jsem během závodu někoho v hadrech bmw zahlíd,po závodech už tam nebyl.Stejně dík že někdo přijel podpořit značku.Mimochodem,v časovém limitu jsem projel 24kol ze 30ti možných.Takže jsem porazil asi půlku startovního pole na lehkých.
To sem byl já kouknout na profíky.
Pěkný !
Namlsalo mě to a jeli jsme s mamkou okolí Bělé nad Radbuzou nějaké cyklostezky.
Ofík se povedl všichni přežiliČas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Neboj, už nahrávám, ale bude to trvat. Během zítřka, asi až v podvečer to sem dám všechno najednou. Už jsem se na některé podíval a fakt slušný. Místama hustej masakr!
Trochu mě mrzí,žes nestihl,ten můj kreativní průlet bahnem po držce zase jsi se někde flákal vzádu
To víš,někdo vás vzadu jistit musí. Kdyby jste tak nehnali a počkali na nás kameramany,tak tam mohlo být všechno!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Byl to fakt super den. Moc se mi to líbilo. Plechy se opraví,hlavně že se nikomu nic nestalo. (až na Martinovo tříslo)
Upravil romanhavlon dne 02.06.2014 08:33
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Čau kucíí... neděle se vydařila, měli jsme hezký dětský den...Mrkněte na You Tube: Možná už to tu bylo..... The Raiden Files - Portland to Dakar - A Riding Movie . Zdraví Pepe KLE
Musel jsem to ještě poupravit, byl tam přehozený začátek. Tak přeji pěknou podívanou, sám jsem to ještě neviděl.
Doufám že sem dáte videa i z té druhé kamery, abych se taky někde viděl.
Jak mile bude zbytek, dodám.
Tak jsem to viděl a musím říct,že super akce. Během zátřka sem dám zbytek,ještě chybí nějaká ta hodinka.
pěkný, ty husťárny zákeřný jsou tam pěkně, dobrej kameraman těším se na druhej pohled od Pepy Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
malá se to pokusí dát na youtube,jinak jsem zjistil,jak mi tam zběsile bliká zadní světlo,že by kontakt?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
malá se to pokusí dát na youtube,jinak jsem zjistil,jak mi tam zběsile bliká zadní světlo,že by kontakt?
nee, ty máš přece LEDkový a to bliká, jenže tohle lidský oko nezaznamená, na kameře to pak vidět je
Upravil petrguss dne 02.06.2014 22:58
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
fuj,to jsem se lek,stačí ty ohnutý řidítka,díkkdyž se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
fuj,to jsem se lek,stačí ty ohnutý řidítka,dík
zajed do Krchleb tam maj krosovy za dobry ceny zatim sem je neohnul ani ja... Ty origo bmw jsou hrozne mekky
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Romane v jakém formátu jsi toto video uložil na youtube?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
Romane v jakém formátu jsi toto video uložil na youtube?
Stáhnul jsem to z kamery do PC a rovnou na veb. Vůbec nevím v jakém formátu to je. Pokusím se ti to zjistit.
Upravil romanhavlon dne 03.06.2014 18:51