Ale pro dřevorubce do lesa dobré...i když obyč čtyřkolka s pásy je asi použitelnější....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Mě taky ale zaráží to, jak to že si tím prstem nestíní? Chápu princip projektoru - to znamená že když tím prstem tam mává a ťuká - dělá gesta, měl by teoreticky zastínit tu část pod a za prstem od náramku dále.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Mě taky ale zaráží to, jak to že si tím prstem nestíní? Chápu princip projektoru - to znamená že když tím prstem tam mává a ťuká - dělá gesta, měl by teoreticky zastínit tu část pod a za prstem od náramku dále.
Je mi divný,že ruka má jiný pohyb než ten projektorovaný obraz.Nepřipadá mi to skutečné.
.
ale jo kdyby si s tim dali aspon trochu vic prace. takhle to každej musi na prvni pohled poznat
Moment, je jasné že to není skutečné, jedná se pouze o demonstraci budoucnosti. Je to jakoby koncept. Něco jako Vision L u škodovky. prostě studie. Reálně toto ještě neexistuje.
Mluvilo se o tom už u Iphone před nějákým tím měsícem nakonec to nedopadlo.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
ale jo kdyby si s tim dali aspon trochu vic prace. takhle to každej musi na prvni pohled poznat
Však je to taky jen projekt Je to startup, na vývoj chtěj 300 000,- eur, na první prototyp 700 000,- eur, aktuálně píšou že mají 16%. No, držím jim palce, možná to vyberou. Pokud by to opravdu fungovalo tak bezproblémově jako v té vizualizaci, tak proč ne, ale jsem trochu skeptik
GS 1200 R Adventure