Tuto givinu jsem si koupil také,teď řeším boční kufry jako ty.U topu ,ale jsou dvě plotny kup si raději tu dražší ta levnější není nic moc.
kdo umí ten umí,ale je nás bohužel málo
Alda napsal:
Na kufry nejak nezbylo, ale urcite s nima pocitam.
Zatim mam doma tenhle topcase, tak to nebude horet.
Nezkoušel jsi,jestli do toho nosiče na horní kufr jde nasadit origo alu top z Advíka vzducháče?
Mám LC (ne Advíka) na cestě,ale doma už mám připravené kufry.Top ze starého Advíka 1200 a v úterý mi přišly boční Givi Trakker Outback.Už se těším až to tam vše namontuju.
.
Prosím pěkně, asi jsem totální lopata. Normálně si všechno sám vygůglím, ale nemůžu nikde najít konfigurátor nového advíka. Zajímá mě jak je vybaven jako holátko a za kolik co jde pořídit navíc. Samozřejmě chápu, že mi to rádi sdělí v salonu, ale tam ještě nemířím.
Dík
PS:nechci zakládat nové vlákno.
Upravil Stewe dne 30.01.2014 20:58
GSA 1250 Rallye 2024
brtnik napsal:
Fakt moc pekna, ja ji jeste na zivo nevidel a Alda ji ma uz garazi Velka gratulace. Jakou tam mas vybavu?
Ono se tezko vybira, vetsinou "potrebujes" velkou cast nejakyho paketu, takze se vyplati vzit celej paket. Pakety jsou tri a u vsech je ta situace stejna, takze at premejslis jak premejslis, potrebujes strasne nutne plnou naloz.
Stewe napsal:
VojtechPolicky> Gratulace. Domníval jsem se, že prahneš po Adventůře. V každým případě si ale určitě udělal dobře
Ahoj Ahoj, díky moc, tak kdo by neprahnul po adv. žejo :-D , ale jde o to že stojí víc.. a má vlastně stejný motor. A když jsem sedl na klasickou 1150 tka mi ta výška i vyhovuje... zatím, časem se uvidí .
ta co mám má i dlouhou šestku.
Jestli máš dlouhou šestku, a občas jezdíš i přesuny, tak ti možná klasická GS poslouží lépe, než ADV. Mám přesně tu samou a vyhovuje mi lépe to dvoudílný sedlo a ta E šestka. No a výhodu ADV v tlumičích jsem z toho udělal jejich výměnou. Vznikne tak takovej hybrid, kterej spojuje výhody GS a ADV.
... moja reč + nezabudaj ze obyc GS je lahsia co je v OFF prinosom.
ALE fakt je ten ze GSA je fakt sexi ( u mna biela s modrym napisom na nadrzi )
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
reditel napsal:
Tuto givinu jsem si koupil také,teď řeším boční kufry jako ty.U topu ,ale jsou dvě plotny kup si raději tu dražší ta levnější není nic moc.
Ja rozmyslam kupit GIVI Trekker 46, staci mi zatial len horny, dufam ze tam vopcham prilbu, rukavice atd. Ake je oznacenie tej drahsej platne. Neviem sa v tom zorientovat.
HONDA CB 1000R 2009, GILERA Nexus 300 i.e. 2011, BMW R1200 GS 2014
Aldo velká gratulace ta alpin weiss je prostě nejhezčí bravo,jseš velkej kouzelník soudruzi v DDR mě říkali,že jde na prodej od 15.3. gratuluju i malá vesnice v pohraničí může mít náskok před velkým DDR
Stewe napsal:
Prosím pěkně, asi jsem totální lopata. Normálně si všechno sám vygůglím, ale nemůžu nikde najít konfigurátor nového advíka. Zajímá mě jak je vybaven jako holátko a za kolik co jde pořídit navíc. Samozřejmě chápu, že mi to rádi sdělí v salonu, ale tam ještě nemířím.
Dík
PS:nechci zakládat nové vlákno.
Tady to mas "v zakladu", tzn. cenikovy ceny:
0A02 BMW Motorrad R 1200 GS Adventure (cena vč
DPH) 418.600,00
233 Paket výbavy Touring 44.225,00
191 Dynamická ESA 0,00
221 Palubní počítač PRO 0,00
272 Příprava pro navigační systém 0,00
538 Cruise control 0,00
562 Přídavná mlhová světla 0,00
680 Držáky hliníkových kufrů 0,00
235 Paket výbavy Dynamic 25.925,00
192 LED-svetlomet 0,00
202 Denní svícení 0,00
224 Driving mode pro 0,00
590 Bílé LED blinkry 0,00
603 Alarm proti krádeži 5.350,00
Všechno se dá poskládat zvlášť, tzn. nemusíš chtít Paket Dynamic, ale můžes mít LED světlo, ale celej paket je samozřejmě zvýhodněnej.
Upravil Alda dne 31.01.2014 12:26
Alda napsal:
Na kufry nejak nezbylo, ale urcite s nima pocitam.
Zatim mam doma tenhle topcase, tak to nebude horet.
Nezkoušel jsi,jestli do toho nosiče na horní kufr jde nasadit origo alu top z Advíka vzducháče?
Mám LC (ne Advíka) na cestě,ale doma už mám připravené kufry.Top ze starého Advíka 1200 a v úterý mi přišly boční Givi Trakker Outback.Už se těším až to tam vše namontuju.
Nezkousel, ale topcase, ikdyby s drobnou upravickou, je pouzitelnej tutove. Krabice jako krabice.
Akorat bocaky jsou jasny, uz kvuli vyfuku na druhy strane.