Pánové, setkal jste se někdo s tím, že Base Camp s 595 Zumo nastavenou jako Mass Storage běhá jako blesk, ale po nastavení navi jako MTP Auto Detectet se BC seká, padá a nedá se s ním pracovat?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Jen abych rozšířil obzory. TomTom Rider 550 dokáže aktualizovat mapy a další podklady bez připojení PC - stačí připojení k internetu přes WiFi (doma, z telefonu atd... ) jedno pár ťuknutí na display a je to
HonzaGS-SV napsal:
Jen abych rozšířil obzory. TomTom Rider 550 dokáže aktualizovat mapy a další podklady bez připojení PC - stačí připojení k internetu přes WiFi (doma, z telefonu atd... ) jedno pár ťuknutí na display a je to
To umí už nové zumo taky pokud se nepletu..Ale mě jde o to mít mapy v PC a chystat si svoje trasy a výlety... Právě mě zaráží že do teď to šlo a najedou ne.,...
Upravil Bedabanjo dne 02.06.2021 19:50
klikni si vpravo na tři tečky a pak klikni na "trasová data"
údaje se zobrazí ve sloupci po pravé straně displeje. můžeš si tam nastavit co potřebuješ vidět.
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
vztekloun napsal:
údaje se zobrazí ve sloupci po pravé straně displeje. můžeš si tam nastavit co potřebuješ vidět.
To ano ale to se pouze mění osazení těch dvou stávajících oken ne..? Nebo přibude další když označím více jak dva údaje..?
Ne. Dvě pozice dole zůstanou a k nim ti přibudou další čtyři údaje v pravém sloupci
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Ahoj, jak dostat komplet mapy Evropy do navigace Zumo 660? Když připojím k Pc, tak Garmin Express dá pouze výběr regionů, protože se celá Evropa do navigace nevejde. Ale nedá možnost instalovat mapy na vloženou paměťovou kartu. Díky, Ondra
vztekloun napsal:
tvl tak ještě jednou pro ty méně chápavé. jediný způsob jak mít víc údajů na displeji, jsem popsal o pár příspěvků výše. výsledek viz přiložené foto
vztekloun přiložený následující obrázek:
[127.65Kb]
vztekloun napsal:
tvl tak ještě jednou pro ty méně chápavé. jediný způsob jak mít víc údajů na displeji, jsem popsal o pár příspěvků výše. výsledek viz přiložené foto
Aha díky, sem Lama už jsem neklikal dále na TRIP DATA, každopádně tohle teda dost zmenšuje mapu, měl jsem jinou představu(přidání informací po jednom do spodní lišty- menší úbytek mapy), ale možná je to jen zvyk z původního Navigatora...
každopádně tohle teda dost zmenšuje mapu, měl jsem jinou představu(přidání informací po jednom do spodní lišty- menší úbytek mapy), ale možná je to jen zvyk z původního Navigatora...
Tom
zvykneš si, ono to tak vypadá na první pohled, jezdím s tím již delší dobu takto a aspoň mě to tak nevadí
maser napsal:
Ahoj, jak dostat komplet mapy Evropy do navigace Zumo 660? Když připojím k Pc, tak Garmin Express dá pouze výběr regionů, protože se celá Evropa do navigace nevejde. Ale nedá možnost instalovat mapy na vloženou paměťovou kartu. Díky, Ondra
Připojuji se k dotazu Garmin Zumo 660, karta 16GB, předtím instalace bez problémů, teď to jen nabízí možnost instalace regionů? Přitom to píše, že celá mapa má "jen" něco přes 7GB
maser napsal:
Připojuji se k dotazu Garmin Zumo 660, karta 16GB, předtím instalace bez problémů, teď to jen nabízí možnost instalace regionů? Přitom to píše, že celá mapa má "jen" něco přes 7GB
maser napsal:
Také by mně to zajímalo. Neví někdo jak na to?
Já to obešel tak, že jsem použil pro přesun do GPS Garmin mapinstall, ale za měsíc mi to stejně nefungovalo, což ale může být špatnou kartou ...
Je potřeba nainstalovat nejdříve celou Evropu na PC a v Mapinstall lze vybrat mapy po hodně malých částech a tak lze označit buď třeba jenom Středočeský kraj nebo i celou Evropu a pak se to přesune z PC do GPS
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black