petr_t napsal(a):
24.12.2009 sraz u Tesca v Hrabové za Makrem,jede se k Hance samozřejmě s vánočně ozdobeným strojem !! Náměty na výzdobu se můžou podávat už fčyl
No tý jo.Že bych sehnal převlek Santa Clause a vyrazil?
petr_t napsal(a):
24.12.2009 sraz u Tesca v Hrabové za Makrem,jede se k Hance samozřejmě s vánočně ozdobeným strojem !! Náměty na výzdobu se můžou podávat už fčyl
No po 14 dnech prvni dobry napad
Predpoved preje tak snad vyjedem. A mozna budem aj v televizi
[img][/img]
Já ci takýýý!!! A zrovna na mě zase musel vlézt jakýsi bacil A mohl jsem zrovna vyzkoušet i nové kalhoty a zas nic Tak to pořádně protáhněte i za mě
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Tak mě nějak nejde do hlavy tahle sekce Morava - vyjížďky.Vždycky jsem si myslel, že když se řekne Morava, tak to znamená okolí Brna, Znojmo, Břeclav atd. A tam je teplo a málo sněhu. Jezdí se tam mimo 14 dnů, kdy tady máme 2 cm sněhu celý rok. Ale za celou dobu co jsem na fóru, tak bych na prstech jedné ruky napočítal příspěvky z jihu. Severní sekce Moravy to jsou pašáci ti jezdí celý rok. Tak jižani 24.12 hlásí oblevu vylezte z brlohů a ve Slavkově v 11:00 h.Všem do Nového roku hodně zdraví, trochu peněz a mnoho šťastných a bezpečných kilometrů. Hezké prožití svátků vánočních
Joe napsal(a):
Tak mě nějak nejde do hlavy tahle sekce Morava - vyjížďky.Vždycky jsem si myslel, že když se řekne Morava, tak to znamená okolí Brna, Znojmo, Břeclav atd. A tam je teplo a málo sněhu. Jezdí se tam mimo 14 dnů, kdy tady máme 2 cm sněhu celý rok. Ale za celou dobu co jsem na fóru, tak bych na prstech jedné ruky napočítal příspěvky z jihu. Severní sekce Moravy to jsou pašáci ti jezdí celý rok. Tak jižani 24.12 hlásí oblevu vylezte z brlohů a ve Slavkově v 11:00 h.Všem do Nového roku hodně zdraví, trochu peněz a mnoho šťastných a bezpečných kilometrů. Hezké prožití svátků vánočních
Joe napsal(a):
a tady je co? Ukrajina? Prý Brno a Znojmo
Vždyť Brno je jen mírná zatáčka na dálnici z Prahy do Ostravy
HonzaGS napsal(a):
Já ci takýýý!!! A zrovna na mě zase musel vlézt jakýsi bacil A mohl jsem zrovna vyzkoušet i nové kalhoty a zas nic Tak to pořádně protáhněte i za mě
víš, proč jsi nemocný? Protože je zima, tak si ty kalhoty konečně obleč
... asi teda taky dorazím k Hance, ale jako bystřa plechovkó
HonzaGS napsal(a):
víš, proč jsi nemocný? Protože je zima, tak si ty kalhoty konečně obleč
... asi teda taky dorazím k Hance, ale jako bystřa plechovkó
Plechovkou se možná taky ukážu...teda jestli se mi ve středu do ní podaří naimplementovat almaru...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...