No.. zdejsi clen Parukar prodaval stribrnou, s trosku min km za 99 a vypadala oproti tyhle jako nova. Tahle vypada na muj vkus mnohem hur, nez by v techto km mohla.
Taky byla! Byla původem od Boba
jen jsem si ještě všiml rozdílu mezi deklarovanými km a stavem tachometru...
A co je na ni zajímavého možná cena,ale bude té srat při každém pohledu na ni v garáži,sorry tahle anglická okyslina neni ve standartu jak má vypadat gs.Podívej se na ty kotouče prsa ani raději nefotil,Tonik by mohl vyprávět jak se pěkně povolují šrouby na okyslejch anglicankach
Macek01 napsal:
To tam v tej Anglii to počasí a přímoří tak zlikviduje motorku? to je něco teda.
Já myslím, že vždycky jí to tam nezlikviduje,a že je to trochu pověra. Měli jsme z Anglie dvě Hondy, přivezl je kamarád kamionem a byly z vnitrozemí a nic okyslého na nich nebylo. Pokud někdo bydlí poblíž pobřeží, tak to pak chápu, že je to na ní více znát, ale u moře může bydlet i Němec.
Jen uvažuju o 11 nebo 11,5 a ptal jsem se na názor, protože do Opavy to mám 450km,a víc hlav víc ví
Macek01 napsal:
To tam v tej Anglii to počasí a přímoří tak zlikviduje motorku? to je něco teda.
Já myslím, že vždycky jí to tam nezlikviduje,a že je to trochu pověra. Měli jsme z Anglie dvě Hondy, přivezl je kamarád kamionem a byly z vnitrozemí a nic okyslého na nich nebylo. Pokud někdo bydlí poblíž pobřeží, tak to pak chápu, že je to na ní více znát, ale u moře může bydlet i Němec.
Jen uvažuju o 11 nebo 11,5 a ptal jsem se na názor, protože do Opavy to mám 450km,a víc hlav víc ví
Tak myslim, ze se tu vsichni shodneme, ze kvuli tyhle bychom nejeli ani 45km.
Macek01 napsal:
Mě tahleta přijde už fotek "nepřitažlivá", takže bych fakt hledal dál. Ono v Anglii nejsou všechny moto "okyslý", jen ty hnusný jsou o dost levnější, tak se vozej sem, pak to působí, že je "okyslejch" 99% angličanek
Macek01 napsal:
taky bych se na ni nejel ani podívat a to to mám do Opavy kousíček.
když už tak tato na fotkách vypadá líp... http://www.motork...72225.html___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
schrek napsal:
tu sme uz nekde videl , neprodavl ji nahodou Bob
Bob: A co je na ni zajímavého možná cena,ale bude té srat při každém pohledu na ni v garáži,sorry tahle anglická okyslina neni ve standartu jak má vypadat gs.Podívej se na ty kotouče prsa ani raději nefotil,Tonik by mohl vyprávět jak se pěkně povolují šrouby na okyslejch anglicankach.