jencekgs napsal(a):
Kuva jestli my jsme podle vás poláci, tak nám to nevadí bo jsme dobrá parta a to je hlavní
A Ostrava je slezská nebo moravská?
je vidět, že máš mezery ve vzdělání. Ostrava je i Slezská i Moravská.
To je co?
klidně se dondi podívat, jestli trefíš ze Zelňáku na vlak
ale i tobě přeji krásné Vánoce
Mám mezery v domácím zeměpise,kde prosím končí Morava a začíná Slezsko?
POkud je to někde v polovině,tak jak může být Morava v Ostravě?Nerejpu,jen mě to zajímá...
Brnak Jim napsal(a):
Takže toho necháme,na otázku jsem se nic nedověděl.Kde končí Morava a začíná Slezsko stále nevím,Ale když se řekne víno z Moravy,tak určitě neroste na haldách.A jestli jo tak to bych nepil.Já to nenašel tak Vy:mapa Moravy a Slezska...
ty neznáš kvalitní vino z Ostravských vinařských závodů "Ostravský kahan"? a když může Valašskékrálovství být skoro až do Polska proč by nemohla být Slezká a moravská Ostrava?
to Brňák Jim:
...ty v..e brňáku o co ti jde? Toto vlákno na Moravsko-Slezské, nebo čistě Slezské přejmenovávat nebudeme.
Když to vyjde jezdíme i s kamarády z té "tvé pravé" Moravy, z Čech, ze Slovenska - prostě s každým normálním člověkem co se chce přidat. Někdo pak s námi jezdí vždy když mu to vyjde, někdo se sveze jednou a stačí mu (nám) to. Jezdíme pro radost a poslední co bychom potřebovali řešit je, odkud kdo jsme. Dokonce se kamarádíme a jezdíme i s lidmi co nemají BMW a lidmi co vůbec nejezdí na motorkách.
Pokud tato plodná diskuze posloužila k tomu, aby jsi si ujasnil že existují Čechy, Morava a Slezsko, myslím že můžeš být spokojen a ber to třeba jako dárek pod stromeček.
...a včil se zkusme posunout dál (myslím tím změnit téma)
(PS: ...je mi také celkem buřt jak komu říkáš, tak mi osobní vzkaz psát nemusíš ...dík)
Upravil prezi dne 21.12.2009 23:52
když už chceš vrtat do Ostravy šályno ,tak bys měl vědět ža to je vlastně Amerika už od dob Mařky Terezie.Migrovalo se tu za lepším ,nejvíc lidí tu ale poslali soudruzi a pak zlanařili důlní a ocelářtí náborčí.A skončil tu nejeden Brňák jen aby nemusel na vojnu
prezi napsal(a):
to Brňák Jim:
...ty v..e brňáku o co ti jde? Toto vlákno na Moravsko-Slezské, nebo čistě Slezské přejmenovávat nebudeme.
Když to vyjde jezdíme i s kamarády z té "tvé pravé" Moravy, z Čech, ze Slovenska - prostě s každým normálním člověkem co se chce přidat. Někdo pak s námi jezdí vždy když mu to vyjde, někdo se sveze jednou a stačí mu (nám) to. Jezdíme pro radost a poslední co bychom potřebovali řešit je, odkud kdo jsme. Dokonce se kamarádíme a jezdíme i s lidmi co nemají BMW a lidmi co vůbec nejezdí na motorkách.
Pokud tato plodná diskuze posloužila k tomu, aby jsi si ujasnil že existují Čechy, Morava a Slezsko, myslím že můžeš být spokojen a ber to třeba jako dárek pod stromeček.
...a včil se zkusme posunout dál (myslím tím změnit téma)
(PS: ...je mi také celkem buřt jak komu říkáš, tak mi osobní vzkaz psát nemusíš ...dík)
mje muže psat co chce mi je to buřtznám fajne Brnjaky
Brnak Jim napsal(a):
Když Joe napsal co si představuje pod slovem Morava,tak jste se mu vysmáli.Teď víte co jste a zase jsme špatní my.Vše nejlepší do nového roku
JIM
taky vše nejlepší,je několik Brňáků co se jezdí projet za náma ,pry u nich taková partia nenítož my za to nemůžem
to všichni:
...pokud bude 24.12. sucho jedu taky ...pokud bude mokro, tak Bramborku solit nebudu, ale možná bych se na vás přijel podívat plechovkou
...dám si u MotoHanky horkou hrušku a vyfotím si vás do památníčku