I na tu kratkou chvilku co jsme tam byli jsme si to uzili. Nejvic nas pobavila k ranu bourka s vetrem - na priste musim najit a hlavne nezapomenout koliky k stanu. Krasne se nam hazel tim ze byl ukotvenej jen nasi vahou :-D.
Na dalsi rocnik budem muset prijet asi v patek (kdyz prace dovoli), aby jsme videli ty sjezdy ze strane.
3/6 Marines SEMPER FI
Sraz v machově zraje jako víno zábava byla jak se sluší a patří vyjíždka byla taky super . Pití mi opravdu sedlo akorát ta hlasová indispozice byla na houvno. Těším se na další taškařici.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To byl zase víkend!Ale az na par drobnosti se to snad povedlo.Pokud vim,tak byl pouze roztrhan jeden stan,doslo k jednomu malemu mezinarodnimu konfliktu,nekdo ztratil a nastesti nasel mobil,opilych bylo asi vic,ale nekdo fakt slusne a nakonec mi jeste hospodskej donesl nejakou zapomenutou mikinu.Samozrejme moji.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hoši,hoši,já to řikám pořád míň chlastat a víc hulit.Potom se vám to nestane.Teď jsem si spravil chut několika Nymburskejma jedenáctkama.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Díky Vevis za další parádní akcičku i projížďku podle těch šipiček Už teď mi všici chybíte
Tak doufám že brzo zase někde u píva
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jako vždy skvělá akce Díky Vevis
Pár fotek: http://tonda1200.....idnes.cz/
Upravil Tonda dne 11.07.2011 07:17
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...