No a já teprve namontoval repasovaný koncák.zítra vyměním olej a začnu pomalu balit.Fando vydrž na konec října,snad bude teplo a dáme Lipno.
oranžová dvanáctka
Takhle hezky a budu to zazimovávat? Snad bude v pondělí trochu teplo a hodíme pokec,nechce se mi tam jet autem. počítám cca okolo 12 někde u vás,ještě zkusím bukvu na července
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Takhle hezky a budu to zazimovávat? Snad bude v pondělí trochu teplo a hodíme pokec,nechce se mi tam jet autem. počítám cca okolo 12 někde u vás,ještě zkusím bukvu na července
Zdar chlapi, sice nic kupovat nepotřebuju a ani mi nezbyly žádné Éčka ale jako výlet bych s vama asi jel. Teda jestli do toho ještě něco nevleze...
Snad to ale neplánujete po dálnici...?
F800GS
Nemůžeš dospat,viď V 10 vám cinknu,a řekneme si víc,mě by vyhovovalo jet v 11 z domova a ve 11 45 u benzíny v Kameňáku,potřeboval bych jet přes Dvořiště ,nemám éčka,tak bych tam něco vyměnil.Po jedný jsme v Linci,ve dvě odjezd přes Studánky a podle počasí objet Lipno.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Nemůžeš dospat,viď V 10 vám cinknu,a řekneme si víc,mě by vyhovovalo jet v 11 z domova a ve 11 45 u benzíny v Kameňáku,potřeboval bych jet přes Dvořiště ,nemám éčka,tak bych tam něco vyměnil.Po jedný jsme v Linci,ve dvě odjezd přes Studánky a podle počasí objet Lipno.
Určitě jsi zase doma sedel od 4 v posteli a s něčím šustil.