Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, na stan se vybodni, ušetříš, stejně ho nebudeš na nic potřebovat. Spát, jdeš stejně první, tak si můžeš vybrat, jakej chceš!
Hlavně at neleze do toho mího -já tam druhej vchod bokem nepotřebuju.
Kdyby jel i Zahorák,tak si musí vzít větší stan,aby se tam s vevisem vlezli.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 16.08.2011 20:04
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
vevis napsal:
Kubrte osoba+stan 60kc to chapu.A co dalsi osoba v tom samem stanu?Nepredpokladam,ze by si manzele,milenci,partneri atd. vozili kazdej svuj stan!
Že to řešíš zrovna ty?Vevisku můžeš klidně vydávat za dítě a ty to mají zdarma
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 16.08.2011 20:43
Kasak napsal:
xHackerM napsal:
Když jsme u té Plzně, přidá se k nám někdo v pátek v odpoledních hodinách? Vyrážíme odtud kolem čtvrté... Prahu pravděpodobně budeme objíždět, než projíždět...
Sejdeme se u Kolína.Pak už je to kousek.
OK, mobil jsem ti poslal do PM. Napíšu ti až budeme vyjíždět a průběžně se ozveme. Díky za nabídku, aspoň nebudu od Kolína bloudit...
Upravil xHackerM dne 16.08.2011 20:43
Přidané 16.08.2011 21:02
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, na stan se vybodni, ušetříš, stejně ho nebudeš na nic potřebovat. Spát, jdeš stejně první, tak si můžeš vybrat, jakej chceš!
Tak pokud to plati,tak tentokrat budu mit stany 2.Jinak ten muj dvouvchodovej uz ma zase jenom jeden vchod.Tak potrebuju,aby v noci trochu sprchlo,abych vedel jestli mi tam tece jako vzdy jen zipem u vchodu,nebo i tim zasitim z boku.Kdyz tam potece moc,tak zase budu menit v noci stan.Ale nevim jestli ten svuj(samozrejme az po tech par pivech)novej v noci trefim,kdyz ho vlastne na Třpytce uvidim poprve v zivote a nebudu na nej zvyklej!
A taky nevim jak mi to Kubrt vyuctuje,kdyz mu nadiktuju 2 lidi v jednom stanu +jeden stan extra jako nahradni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 16.08.2011 21:09
vevis napsal:
[quote]Ivo Bohuslav napsal:
A taky nevim jak mi to Kubrt vyuctuje,kdyz mu nadiktuju 2 lidi v jednom stanu +jeden stan extra jako nahradni.
samozřejmě že 2x 20kč + jednou 40kč,pokud ten druhej necháš sbalenej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 16.08.2011 21:27
Kubrt napsal:
vevis napsal:
[quote]Ivo Bohuslav napsal:
samozřejmě že 2x 20kč + jednou 40kč,pokud ten druhej necháš sbalenej
Já si stan radši neberu,vevis by se mi v něm mohl usalašit.
Přidané 16.08.2011 22:21
Takže bych měl přijet s Joem v pátek večer. V sobotu v poledne musím ale domů - máme u nás hody a tam nemůžu chybět. Přeložil jsem kvůli tomu i výlet po Slovinsku a Rakousku. Tak alespoň tenhle srázek vyjde.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 16.08.2011 22:41
Tonda : ještěže jsem nechal přidělat srazovky
Starosta : dík za odp.,paráda
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 17.08.2011 08:31
Jestli vybyly nějaké povolenky na toitojky, tak bych se přijel podívat na pátek a sobotu, ještě dám vědět. Půllitr mám z Budějk, zalejvám s ním kytky. A kdyby jel někdo z Prahy, tak se přidám, minule jsem trochu kufroval a nebýt bandy na BMW jedoucí na oběd, nevím nevím.
Přidané 17.08.2011 09:38
Scofield : přijeď na kole
Marek BMW : to je jasný že mužeš dorazit i bez nahlášení
Prouky : znamenám si Tě.Hehe,ta banda jsme byli asi zrovna my
Přidané 17.08.2011 11:38
Tož se mi to trošku podělalo časově.
Maximálně bych mohl přijet autem v sobotu cestou domů.
Zatím neslibuju, ale udělám maximum abych vaše xichty spatřil, i když šance je jen malá.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 17.08.2011 18:14
Tak přátelé. Až se budete blížit k obci Mělice,z jakéhokoliv směru,tak sledujte silnici.Před křižovatkama jsou v dostatečné vzdálenosti nastříkány žlutou barvou nápisy BMWGS a šipky patřičným směrem.Je to spíše pro ty z Vás,kteří budou na Třpytce prvně.Na pár místech od loňska zustali na značkách i starý směrníky.Ty platí taky,pokud si jich někdo všimnete.
Přidané 17.08.2011 20:30
Jak to tam bude v pátek se žrádlem?Jestli si mám proviant dovézt,nebo něco bude tam.Sobota snídaně,stačí mi tak plato vajec,držim lajnu.
Přidané 17.08.2011 20:39
hoši v klidu... Občerstvení v kempu normálně funguje... Párek na tácek,sekaná,klobása,utopenci...pivo