polepenej Zega kufr... vyrocka 1150.. to bych i tipoval na nekoho od nas :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vis kolik lidi ma baworaka a netusi ze nejakej web existuje?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vis kolik lidi ma baworaka a netusi ze nejakej web existuje?
jasne.. ale u 1150karu s kuframa polepenejma samolepkama MOTOREX a METZELLER jich nejspis tolik nebude.
17 cm
To je jak by v příkopě byla pohozená moja výročka, úplně mi vyhrkla slza v pravém oku. Tak si říkám, že i mně to může doběhnout, když vidím tyhle fotky s modrobílou GS kdesi v příkopě u Kolína. Vypadá to, že zase někdo odbočoval a přehlédl motocykl .
Je to marný, je to marný, je to marný -- svítit jedovatejma přídavnejma, svítit, svítit, svítit !!
Upravil JirkaHK dne 26.05.2020 10:51
JirkaHK napsal:
To je jak by v příkopě byla pohozená moja výročka, úplně mi vyhrkla slza v pravém oku. Tak si říkám, že i mně to může doběhnout, když vidím tyhle fotky s modrobílou GS kdesi v příkopě u Kolína. Vypadá to, že zase někdo odbočoval a přehlédl motocykl .
Je to marný, je to marný, je to marný -- svítit jedovatejma přídavnejma, svítit, svítit, svítit !!
PŘESNĚ !!! AT SI BLIKAJ :-(
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
JirkaHK napsal:
Svítit ano, ale proč jedovatě? Osobně mě se.ou ti, kteří ostatní oslňují.
Co k tomu jinak napsat, ať už ho někdo přehlédl nebo ne, je důležité předvídat, být připraven a počítat s nejhorším.
GSA 1250 Rallye 2024
Za mne jedině svítit. Do doby než jsem začal používat přídavný mlhovky, tak mne hodně aut ignorovala. Samozřejmě musím předvídat a říkat si jseš rychlej oproti plechovkám, bacha i když jsi na hlavní, tak si ostatní myslí že to stihnou. Samozřejmě přídavný světla nesmí oslňovat nikoho, ikdyž nejsou pro tento účel schválený.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
j_a_k napsal:
Žádný světla neeliminují chyby nebo pit.omce před nimi a samozřejmě ani za nimi :-)
uplna eliminace je naprosto laboratorni pojem... proste dobre svitici moto snizuje (co si pamatuju na studie tak vyznamne) sanci, ze te nekdo sestreli.
Navic od dob, kdy vsechny auta SVITEJ ZA DNE... min vycuhujeme.
17 cm
Mě tedy dálková také velmi štvou. A jinak na moto se snažím předvídat, v každé zatáčce čekám auto a každou křižovatku čekám, že mi tam auto přede mnou odbočí i když nebliká... a to samé že mi tam z vedlejší vjede. Prostě kolem křižovatek ruku z plynu a hledám případně kudy bych případné kolizi mohl uhnout, prokličkovat atd...
a jak je to vlastně s autem, které z hlavní odbočuje vlevo na nějakou hoodně vedlejší na neznačené křižovatce
musí dát přednost těm za sebou?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
a jak je to vlastně s autem, které z hlavní odbočuje vlevo na nějakou hoodně vedlejší na neznačené křižovatce
Musí dat hlavně včas blinkr a ne až točí volantem jak je hodně zvykem...
Napřed začne zpomalovat....to už su ve střehu,pak brzda no a pak až blinkr....
Kupredu spatki ni krok...
Pivos napsal:
Tohle není dobře položená otázka. Řidič odbočující vlevo (lhostejno kam, křižovatka, dvůr, polňačka, ...) musí dát blinkr a přednost dává protijedoucím. Přitom si najíždí co nejvíce vlevou v jeho jízdním pruhu. Ty co jedou za ním nesmí předjíždět zleva.
Pokud je to ****, co odbočuje doleva a nedává blinkr ...
Stewe, já netvrdím, že přídavná světla musí oslňovat, ale účinně píchat do očí, jako třeba toto https://mojegs.cz...imkou.html, na co mlhovky, někdy i přichcíplé a ještě porušovat .....
Jezdím s denním svícením, tyhle čtyřdiodové kopretiny jsou účinné dost. Když jsem zvažoval co použiju, tak jsem hodně nakoukával co dost protivě z denních světel na autech svítí a už před lety jsem namontoval něco takvého https://www.speed...ks-x114425 namísto mlhovek. Na STK gut, v Rakousku gut. Svítí dost pro ostaní jedovatě ale neoslňují
Stalo se to cca kolem 9.15, vrtulník odlétal kolem 11,vypadalo to i s motorkarem, policie tam byla asi do 14. Koukali jsme na to. Asi moto jelo po hlavní a auto mu nedalo přednost, ale nevím to určitě. Bouračky v tomto místě jsou celkem časté.
Ja to zachytil na FB odpoledne... Tam je to fakt naprd krizovatka... Sice je tam 70tka ale stejne... Kolikrat mi to tam z vedlejsich malem nekdo soupnul...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
LeoMi napsal:
Stalo se to cca kolem 9.15, vrtulník odlétal kolem 11,vypadalo to i s motorkarem, policie tam byla asi do 14. Koukali jsme na to. Asi moto jelo po hlavní a auto mu nedalo přednost, ale nevím to určitě. Bouračky v tomto místě jsou celkem časté.
Která je to křižovatka? Nepřipadá mě to ta na obchvatu HK- VM