Scofield napsal:
Hoši,nebyli jste na školení u toho co má kouty až na záda a nebo u panáčka panděráčka???
Kdybych pustil pár vět,tak se budete drbat za uchem,jako Hix u tabule v sedmé Bééé.....
Každopádně pokud nebude pršet,tak do Machova přijedu na některé z motorek a když bude,tak pojedu vlakem a Vevis pro mě dojede na konečnou afkou.....
Uděláme předvoj a pojedem před tebou s deštníkama prezidente a nebo se na tebe vyprdnem a budem tě čekat jako každýho normálního.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Scofield napsal:
Za tu první část tvé myšlenky máš u mě pivo a za tu druhou část mám u tebe řízek ala sloní ucho.....
Neriskuj, Hanibal ti ho udělá z hadru na podlahu Nebuď labuť a pojeď i v dešti. I velitelka je rozhodnutá zmoknout a risknout to se mnou na té naší zadní zhoblovaný tourancce Nakonec, mašina má mít na zimu ochranný šlem před nepřízní zimního počasí a nebylo moc možností ho získat na silnici poslední dobou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Scofield napsal:
Kdybych pustil pár vět,tak se budete drbat za uchem,jako Hix u tabule v sedmé Bééé.....
jak to muzes posoudit, kdyz ses do sedmé nikdy nedostal?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emile zítra jedu do pátku makat do Škody MB nechceš se někdy stavit budem bydlet asi zas tam kousek od BEnátek jak minule
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
[quote]Scofield napsal:
Já tam byl dřív než ty.../quote]
pockej.. tys rikal zes sel do prvni az v deviti...
17 cm
Téměř měsíční uzavírka protáhne cestu z Jaroměře do Náchoda až o 40 km
3. října 2011 14:52
Řidiče jezdící na trase z Jaroměře do Náchoda a dál do Polska i opačným směrem čeká celý měsíc nepříjemností. Na silnici I/33 mezi Dolany a Svinišťany bude od středečního rána uzavřeno 1,5 kilometru komunikace kvůli celkové rekonstrukci.
17 cm
Téměř měsíční uzavírka protáhne cestu z Jaroměře do Náchoda až o 40 km
3. října 2011 14:52
Řidiče jezdící na trase z Jaroměře do Náchoda a dál do Polska i opačným směrem čeká celý měsíc nepříjemností. Na silnici I/33 mezi Dolany a Svinišťany bude od středečního rána uzavřeno 1,5 kilometru komunikace kvůli celkové rekonstrukci.
Dneska jsem koukal,ze tam neco chystaj.Ale moznosti je nekolik a clovek si ani nezajede.Nejlepsi je asi jet uz z Hradce pres Nove Mesto,nebo pres ty Nahorany.Je tam i spousta jinych silnicek.Staci kouknout do mapy!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Fari napsal:
Z rodinných a zdravotních důvodů ruším svou účast. Přeji vám všem, co se budete u Hanibala mačkat pěknou zábavu.
Nic se nedeje.Nejses ani prvni ani posledni!Myslim,ze nakonec nas bude tak akorat!
Jo a me pouceni pro priste je,ze si ten 20kc poplatek necham posilat na ucet predem jako nevratnej.Kdyby mi takhle odrekl kazdej,tak za co budu chlastat?
PSoufam,ze alespon Lafi to tentokrat nevzda a dorazi treba i sam!
PSoufam,ze alespon Lafi to tentokrat nevzda a dorazi treba i sam!
Tak Vevisku,je to tady,nedorazíme.V sobotu je u nás bio jarmark a my tam prezentujem naši firmu a žena musí napést koláče atd.Myslel jsem si ,že to nějak stihnu ,ale bohužel.Tím to všechny pozdravuji a doufám,že jaro konečně výjde.
Ahoj Vevisi, mám dotaz, tedy ne až tolik já, ale nadřízený orgán, co že prej je k mání k snídani a případně kde. Jestli máme brát zásoby a nebo vyžerem Machov Hanibala sežerem už v pátek, to je jistý
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Ahoj Vevisi, mám dotaz, tedy ne až tolik já, ale nadřízený orgán, co že prej je k mání k snídani a případně kde. Jestli máme brát zásoby a nebo vyžerem Machov Hanibala sežerem už v pátek, to je jistý
Neco bude.To mam slibene.Asi vajicka,polivka,klobasa atd.Jinak kram je tady taky.Ale tam bys musel na motorce.jsou to 2,5 km.
servisak napsal:
Ha už to řídne a pak že se u Hanibala nevejdem...
Uz taky nemam strach.Myslim,ze budem sedet vsichni pohodlne.
Ale Hanibalovi jsem nadiktoval lidi vic!On to stejne podceni a kdyz mu reknu 60,tak se nachysta na 40.Tak treba bude nakonec idealne pripravenej!
servisak napsal:
Ha už to řídne a pak že se u Hanibala nevejdem...
Uz taky nemam strach.Myslim,ze budem sedet vsichni pohodlne.
Ale Hanibalovi jsem nadiktoval lidi vic!On to stejne podceni a kdyz mu reknu 60,tak se nachysta na 40.Tak treba bude nakonec idealne pripravenej!
Jo jo třeba bude všeho dost no uvidíme jak to dopadne..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Scofield napsal:
Měl by sis vzít příklad z Cycliho,ten sice kdysi vstup chtěl,ale dal sud piva a sud kofoly zadarmo do placu a ty si z toho sudu stihl pět piv,sem ti to počítal....
Jinak s tím převodem,když nemá někdo elektronické bankovnictví,tak by ho ta dvacka poslaná tobě na účet mohla přijít pěkně draho....
Tak jestli fakt bylo neco zadarmo,tak to jsem mozna chlastal i tu kofolu!
Jsem si neuvedomil,ze do Prahy(nebo do Benatek?)elektronicke bankovnictvi jeste nedorazilo.O vykendu ti ukazu,jak to vypada a funguje a pak konecne usetris za slozenky!Takze se ti to vlastne nakonec vyplati!
Scofield napsal:
My v Benátkách neznáme nějaké bankovnictví,tady se platí chlupatejma.....
No jasně, proto já jsem místní nejtvrdší měna, bo mám lysé akorát konto
Scofield napsal:
Měl by sis vzít příklad z Cycliho,ten sice kdysi vstup chtěl,ale dal sud piva a sud kofoly zadarmo do placu a ty si z toho sudu stihl pět piv,sem ti to počítal....
Jinak s tím převodem,když nemá někdo elektronické bankovnictví,tak by ho ta dvacka poslaná tobě na účet mohla přijít pěkně draho....
Tak jestli fakt bylo neco zadarmo,tak to jsem mozna chlastal i tu kofolu!
Jsem si neuvedomil,ze do Prahy(nebo do Benatek?)elektronicke bankovnictvi jeste nedorazilo.O vykendu ti ukazu,jak to vypada a funguje a pak konecne usetris za slozenky!Takze se ti to vlastne nakonec vyplati!
Važ slova seveřane. Já náhodou internetbanking mám A jsem pod obojí - Prágl i Benátky. Stihne tě za hrubost minimálně lok mé slivky Jo a snídaně je fajn. Beru cokoliv, co se dá sežvejkat a strávit. S důrazem na to strávit Vajíčka velitelku taky neurazí
Upravil Medik dne 04.10.2011 22:10