Michal21 napsal:
Zdravim vas. renovace pokracuje, i kdyz pomalu ale prece (prace, zname to vsichni). Mimo jine jsem se dostal k laku na nadrzi. ted je vse vykitovano a chtel bych navrhnout polepy. davam dve varianty pro posouzeni. Co vy na to? Nebo klidne nekdo navrhnete jinou variantu!Diky!
Tahle ta k tomu bude pasovat jako prdel na hrnec...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No a mě se trikolóra nelíbí obecně. Takže jsem ti nepomohl
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
podle me oboje ma neco do sebe, skoda, ze tu nadrz nemuzete videt, je fakt giganticka. proto by se asi druha varianta trochu vytratila. jak jsem psal vyse, klidne dejte navrh a ja neco nakreslim...
tak s trikolorou bych to taky rad mel. tohle je taky zajimavy. at to beru ze vsech stran tak ta prvni varianta asi bude nejvhodnejsi. No nevim...diky za reakce, vzhledem k tomu, ze tu celou renovaci resim s Vami spolecne, prislo mi nefer se s Vami nepodelit o lak nadrze!
Michal21 napsal:
Zdravim vas. renovace pokracuje, i kdyz pomalu ale prece (prace, zname to vsichni). Mimo jine jsem se dostal k laku na nadrzi. ted je vse vykitovano a chtel bych navrhnout polepy. davam dve varianty pro posouzeni. Co vy na to? Nebo klidne nekdo navrhnete jinou variantu!Diky!
dik vsem za kladne reakce. mel bych pro Vas jeste jednu vec, mam tu komplet kufry BMW i s drzakama na tohodle dvouventila...je to v takovym pouzitym stavu ale makat to s trochou prace bude...nechcete to nekdo za nejakou NORMALNI(ne vysokou) cenu?kdyztak PM at to tu nezasir.me.