diky!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miloši, díky. Myslím, že tímto svým rozhodnutím a postojem si nám všem poslal jasný signál, že si vážíš členů, co vytváří obsah na těchto stránkách. My všichni teď můžeme zase mít pocit, že to jsou i naše stránky.
Hlavně že na těch našich stránkách bude Miloš zase makat po nocích zadarmo... Pokud zvítězí varianta bez placené inzerce, rád přispěji na chod stránek.
Díky, Miloši.
A jestli si můžu dovolit drobnou poznámku, tak nemyslím, že reklama je v principu úplně špatně. Jen by měla být transparentní, čímž se dostávám k myšlence veřejně dostupného ceníku. To aby se zamezilo dohadům a taky aby si to každý kdo o reklamě uvažuje mohl dopředu sám propočítat a nemusel Tě hned otravovat. A když ty ceny budou rozumné, nebude ani tlak inzerentů na hlídání podobné pomoci kamarádům, jakou nabídl Zetor. Jde o rovnováhu.
A že to skončí v zisku?! Taky neva, můžeme se pořád vrátit k některým z původních myšlenek. Třeba za dobrou recenzi tričko, nebo tak. Nebo uděláme pořádnej sraz, přispějeme Kašákovi a ten nám přiveze náklaďák plnej tlačenky.
morabo přiložený následující obrázek:
[69.95Kb]
Upravil morabo dne 07.03.2012 17:02
Maiali nel Fango!
A ještě se sluší poznamenat, že mně opravdu mrzí, že to možná vypadalo jak hon na čarodejnice, snad jsem k tomu moc nepřispěl. Snažil jsem se v rámci možností zachovat co nejrozumnější přístup. Ale emoce tu byly, důvody k nim myslím taky, příspěvky a informace přibývaly postupně a každý se chtěl logicky vyjádřit. Práh citlivosti je v takový moment opravdu nízko, to se dá pochopit, když to celé trvalo tak dlouho... Padala sice i silná slova, ale nemyslím, že tu došlo k nějaké podpásovce, takže bych to celý neviděl tak tragicky. Spíš naopak, na těchto stránkách se dali dohromady lidi, co se sice občas zhádají, ale jde jim o fér přístup, to myslím není nic na depku! Navíc lépe, že se vše vyřešilo včas, před nějakou zásadnější změnou kurzu, případně následovanou ještě horší krizí. Nezbývá než přát bmwgs dál svobodnou a férovou a hlavně ne lhostejnou budocnost.
Díky, že tohle fórum máme.
Maiali nel Fango!
Díky Milošovi a zdravému jádru za tento vynikající server a jeho již zase svobodné forum! __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Ivan napsal:
Hlavně že na těch našich stránkách bude Miloš zase makat po nocích zadarmo... Pokud zvítězí varianta bez placené inzerce, rád přispěji na chod stránek.
K TOMU NEMÁM CO DODAT LÍP BYCH TO NENAPSAL A PLNĚ SE S TÍM ZTOTOŽŇUJI... VČETNĚ TÉ NABÍDKY PŘÍSPĚVKU NA CHOD WEBU
I když, něco dodat se myslím sluší....:
Miloši:
Děkuji za - jako vždy - konstruktivní a přátelský přístup. Neznám nikoho, kdo by jednal tak, jako Ty. Klobouk, přilbu či čapku před Tebou dolů...
... a na závěr této kampaně napíšu to, co cítím, ...i kdyby se mnou spousta zúčastněných nechtěla už nikdy promluvit:
Tady se za poslední dny ukázala spousta povah. A to dost "na dřeň".
Počínaje starým dobrým anonymem, jehož kořeny sahají kam až Česká paměť sahá. Mám na mysli PreziLeaks. Hrdina, co se schová za monitor a podá lidu bič a důvod kamenovat...
Přes histerické křiklouny s barevnými transparenty...
...konče lidem spokojeným s tím, že nikdo nebude nic (nedej Bohu) z ničeho mít...
Věřím, že se ještě dlouho bude vzpomínat u piva na tyto hrdinské dny...
radosek napsal:
Děkuji za - jako vždy - konstruktivní a přátelský přístup. Neznám nikoho, kdo by jednal tak, jako Ty. Klobouk, přilbu či čapku před Tebou dolů...
mne to taky neda, abych se nezeptal.
Kouril jsi nekdy ucitelovi p*aka abys mel jednicku z matiky?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Četli jste to: http://cenduro.cz...post_27181
To co píše Pavel GS....... myslím, s tím honem na člověka je mi s toho divně at je jakej je.
Upravil smazak73 dne 07.03.2012 19:19
Nezbývá než přát bmwgs dál svobodnou a férovou a hlavně ne lhostejnou budocnost.
Díky, že tohle fórum máme.
Miloši
bystricke přiložený následující obrázek: