sinta77 napsal:
Já "pomáhám a chráním"...., ale jsem obyčejnej pěšák...
Já také.. v bílé čepici Tak prosím nekamenovat
Nás ale je co
Hele, pomůže mi nějak když budu mít na autě samolepku že jsem motorkář? Jako že budete mírnější?
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
sinta77 napsal:
Nás ale je co
No to je právě to smutný
By me zajimalo kteryho z vas si platim zrovna ja
Neboj od ctvrtka budes platit i me :-)
kucí kdybyste tak aspon pro me nekdy neco udelali, ja mam takovych zkusenosti s PCR a MP a bohuzel uplne vsechny negativni, takze kdyz vidim kolik odvadim statu, chce se mi na pracak
sinta77 napsal:
Nás ale je co
No to je právě to smutný
By me zajimalo kteryho z vas si platim zrovna ja
Neboj od ctvrtka budes platit i me :-)
kucí kdybyste tak aspon pro me nekdy neco udelali, ja mam takovych zkusenosti s PCR a MP a bohuzel uplne vsechny negativni, takze kdyz vidim kolik odvadim statu, chce se mi na pracak
Tak to já zase musím kluky pochválit,mám jen dobrý zkušenosti; když je člověk k nim slušnej dokážou to taky; poslední případ: jel jsem na mašině po novým roce přes jednu obec trochu rychleji a na konci tři dopraváci a jakože ko.dokladů a že mě naměřili rychlost 70km;vyloudil jsem zdrchaný výraz tváře(moc jsem se snažit nemusel) a počal vysvětlovat že je mi to líto ale že mám moto z Anglie a tacho v mílích a že to klame a teprv si zvykám na to,atd atd,podíval se na něj,zeptal se jestli není na tom ještě zima a povídá tak pro dnešek bez pokuty a dávejte si na to pozor;poděkoval jsem ,popřál příjemnej den a s úlevou odjel nicméně si stejně myslím že tam mezi nima asi byl nějakej kolega motorkář
Tak s klukama od PČR mám většinou dobrou zkušenost a jak píše Kim když jsi k nim slušný většinou jsou oni taky,,ze své zkušenosti je nejradši užívám jako Infocentrum a ptám se jich na cestu a tak:-) většino jsou zaskočeni a neřeší předešlí problm a když tam je nějaká hezká policistka je jasno :-) no a co se týče MP mám zkušenost jen z tou naší a tam je to o lidech..někteří jsou v pohodě a někteří jsou vymindrákovaní chudací a musej se mstít na lidech...tak asi tak no
magoss napsal: jak píše Kim když jsi k nim slušný většinou jsou oni taky,,
no a co se týče MP mám zkušenost jen z tou naší a tam je to o lidech..někteří jsou v pohodě a někteří jsou vymindrákovaní chudací a musej se mstít na lidech...tak asi tak no
Je to tak, naše chování (aspoň teda u nás na útvaru to tak funguje) je přímo úměrné chování řidiče Pokud je člověk v klidu a slušný, nemám důvod se k němu chovat jinak. Pokud hned od začátku startuje, tak
Ale obecně je to o lidech nejen u MP, ale všude...
kačeR1100GS
Já se snažím vyrábět reklamy z LEDek. Taky kompletně světelně tuníme interiéry. www.diodky.czKochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Kua vždycky jsem slušnej,že se to až nehodí a nikdy jsem neodjel s míň jak pětikilem.A to třeba jen za blbou žárovku.Ale je to tak půl na půl.Spousta z nich je moc v pohodě.
...já su prosím "technolog najíždění energetických zařízení" (elektrárenské a teplárenské kotle) to je přes týden v Ostravě u jedné nejmenované firmy co byla založena roku 1828 a přes víkend su takový ušmudlaný instalatér, topenář a svářecí technolog, dozor (IWE)
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
...já su prosím "technolog najíždění energetických zařízení" (elektrárenské a teplárenské kotle) to je přes týden v Ostravě u jedné nejmenované firmy co byla založena roku 1828 a přes víkend su takový ušmudlaný instalatér, topenář a svářecí technolog, dozor (IWE)
Mencas, pokud speakuješ englicky (k tomu třeba jako bonus německy) a měl bys zájem dělat v cizině a za lepší peníz, tak bych ti s tim mohl pomoct (žádný slib, jen pokus )
V podstatě děláme to samý, akorát já makám pro Německou fa podle toho kam mě pošlou.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
vevis napsal:
Oni to v televizi rikaji furt,ze tem silnicnim piratum to vzdycky projde!
mezi piráty se nepočítám zdaleka ale je to obec kde je široká rovná silnice,ulice 50m široká, tak když tama projíždíš 50kou tak si příjdeš jak šnek na letišti