Mr GS napsal(a):
Není to TT je to od samolepy.com Najdeš to v pravém sloupci jak jsou slevy pro zde registrované lidi.Jedna mapa stojí 75,- takže 150 a ten arch reflexu nějak 170 myslím...ale dělaj i menší.Já mám ten 30x40cm a nastříhal jsem si to sám.
Menší je za 90 a dělají 6 barev.Já vzal tuhle,protože jsem čekal,že to bude taková ta do stříbrna a měl jsem představu takovou,že za dne by to na tech Al kufrech nebylo moc vidět,jen za šera/tmy by to fungovalo...takhle je to stejně jak pěst na oko,takže jsem si mohl vzít nějakou barevnou...ale co...
nejlepší jsou ty, co odráží i ve dne. Aspoň tě nikdo nepřehlídne. A máš to pěkný
Hele ty vůbec nemáš nacionální cítění. Proč nemáš na mapě, v místě působnosti tečku? A nápis BEGR v provedení vlajky?
My ti to s 3X ,,pomůžeme opravit"
Mr GS napsal(a):
...jinak nová BEGR nálepka je good
mozna jeste misto .cz nejakou .com domenu.
ja bych si treba na kufrech polskou .pl domenu nenechal, a podobne to mohou videt i jini zapadane divajici se na nas trochu skrz prsty.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal(a):
Hele ty vůbec nemáš nacionální cítění. Proč nemáš na mapě, v místě působnosti tečku? A nápis BEGR v provedení vlajky?
My ti to s 3X ,,pomůžeme opravit"
ja tam vidim v miste Moravy ty tecky hned 4....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to VladimirH: Honza má pravdu...jinak s tímto kufrem najeto dnes asi 8.000km a s vodou problém doposud nebyl, tak snad ani nebude...každopádně je výhoda, že drobnosti, co člověk vozí každý den, v tom kufru nerachtají
Spíš než pravá a levá nálepka by byla šikovná symetrická jako třeba tvůj žlutý znak tady na webu.
Stejně podstatné jsou kufry, nálepek se tam potom vejde celá kupa...
Až budou ty moje doma tak tam šoupnu určitě i Preziho nálepku.
Pája
paja1 napsal(a):
Spíš než pravá a levá nálepka by byla šikovná symetrická jako třeba tvůj žlutý znak tady na webu.
Stejně podstatné jsou kufry, nálepek se tam potom vejde celá kupa...
Až budou ty moje doma tak tam šoupnu určitě i Preziho nálepku.
už sem zaslechl,že i břeťa bude inovovat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jak to, vždyť má nový znak?
Asi mi něco uteklo, ale není se co divit nějak nestíhám ani číst weby ani jezdit. Teď mám dovču tak snad to bude lepší.
Pája
Pro Vjetrníka- je to dokument, jak Jihopoláci překračují ilegálně hranici přes Odru.
Tady začíná neše expanze, a na letné bude brzo pokračovat.
Jsi pořádně zamklý?