Zkus zařadit do výběru i Forma Adventure (dřive Diadora Mud) mám je půl roku a spokojenost, vcelku pevné, chodit se v nich dá celý den, voděodolnost zatím nemůžu zhodnotit, zmokl jsem jen párkrát. Více zkušenosti s nimi tu bude mít hodně lidí:-)
Brian1986 napsal:
Zkus zařadit do výběru i Forma Adventure (dřive Diadora Mud) mám je půl roku a spokojenost, vcelku pevné, chodit se v nich dá celý den, voděodolnost zatím nemůžu zhodnotit, zmokl jsem jen párkrát. Více zkušenosti s nimi tu bude mít hodně lidí:-)
Pokud chceš aby opravdu nepromokly tak za mě Forma Adventure ne. Po dvou hodinách jízdy v dešti mi komplet promokly i přesto, že nejsou nijak poškozený a jsou ošetřený impregnací.
Uz od nepameti se mi potvrzuje, ze jediny boty se kteryma jsem byl vzdy 100% spokojenej nesly znacku SiDi (na moto i kolo) a ty penize "navic" jsem ani na minutu nelitoval. Mam 7 let crossfiry a jsou porad super a dodnes mi do nich nenateklo Pokud bych chtel neco univerzalnejsiho ,koupil bych jedine Adventure.
Maiali nel Fango!
Na základě informace od Hada (najeto 20 000 km a spokojenost i s nepromokavostí) volím W2 - pokud mi teda budou, jelikož mám širší a vyšší nárt . Věřím, že Sidi apod. budou kvalitnější, ale dát 4 tisíce nebo 7 tisíc za boty je holt trochu rozdíl. Navíc tím zbyde i prostor případně časem koupit navíc i crossový boty.
W2 mel ted kamos v Cerny Hore. Nemel prachy, tak sel do nich. Ty boty se zacaly bortit asi treti den, patej den prestala fungovat jedna prezka a teklo do nich. Mozna mel smulu na kus, ale boty jsou vec, co muze vydrzet fakt dlouho a tohle mi jen potvrdilo, ze investice do Sidi Adv. se vyplatila.
frantisek napsal:
W2 mel ted kamos v Cerny Hore. Nemel prachy, tak sel do nich. Ty boty se zacaly bortit asi treti den, patej den prestala fungovat jedna prezka a teklo do nich. Mozna mel smulu na kus, ale boty jsou vec, co muze vydrzet fakt dlouho a tohle mi jen potvrdilo, ze investice do Sidi Adv. se vyplatila.
Goretexová membrána vydrží cca 4 roky, pokdu se nepletu.
Ale předpokládám, že na každou botu se najde někdo, kdo má negativní zkušenosti. Jak dopadla reklamace?
Pohodlný ano, ale už si v nich pořádně zmokl? Myslím jako několik hodin jízdy v neustálým dešti?
90 min cca ale noha se mi spotí než že by byla mokrá a jednorázový pruchod vodou taky OK.. tobě propoučtěli ? dole v jazyku co...
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Paul napsal:
Jednorázový ano. Voda dovnitř, ale ven ne . Hele fakt nevím kudy to proteklo, ale po cca dvou možná dvou a půl hodinách jízdy v dešti pustily.
tož možné to je.. mě staré boty močili dole v jazyku, ta pryž popraskala. pravidelně impregnuji hlavně švi a zatim OK.. asi tak.
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Má někdo zkušenost s Forma Cape Horn ? Myslím tím jestli se nerozpadají a nepropouští? Bohužel TCX Infinity starší model nahrazuje novým a dražším a to stejný Gaerne G.midland nahrazuje Goretexem. Už toho v ceně okolo 5 tisíc v nějaké slušné kvalitě moc není-prakticky nic.
Upravil Mardock dne 03.03.2015 18:30
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
@Mardock
TCX mají v akci v MCF.cz ve Slušovicích. Ale jen na prodejně, na webovkách to nemají a měli tam i TCX Infinity (ty staré) za 5tis. Jen je problém s velikostma. Ideálně tam zajet mrknout co ještě mají a co ne.
Upravil geofre dne 03.03.2015 19:36
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
@Mardock
TCX mají v akci v MCF.cz ve Slušovicích. Ale jen na prodejně, na webovkách to nemají a měli tam i TCX Infinity (ty staré) za 5tis. Jen je problém s velikostma. Ideálně tam zajet mrknout co ještě mají a co ne.
dík za typ. Na webovkách jsou tak jak jinde za 5850 a velikosti buď pro obry nebo prcky. Velikost 44/45 je všude vyprodaná. Ale zkusím se tam poptat. Ale zpět k Formám-vypadají jak TCX ale bez goráče. Moc informací o nich nikde není a zkušenosti vůbec žádný.
Já Formy zkoušel ve Sluškách, ale ani jedny mi nesedly na nohu. Obul jsem TCX, či SIDI a hned jsem měl pocit jak v pokojíčku. Jinou zkušenost nemám.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Mam od Pardala Formy Adventure a naprosta spokojenost! Jsou vysoky, takze nelezou z kalhot, pohodlny a vodeodolny. Voda se mi do nich dostala jen jednou po nekolikadenni jizde v totalnim chcaci. Jel jsem to na nahaci, na GSu s placackama by se mi to nestalo. Da se s nima chodit v pohode i delsi vzdalenost. Taky jsem s nima absolvoval slusnou drzku a nohy uplne v cajku a boty maji trochu odrenou presku (ktera se da pripadne vymenit). Za ty prachy jsou fakt perfektni!
Upravil BURE dne 04.03.2015 09:33
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
taky jsem o nich uvažoval, ale jsou primárně určený na ATV což by asi nevadilo, ale chtěl bych něco s tenčí špičkou skrz ražení. Navíc už o nich psalo víc lidí že pustí vodu tak nevim