Tak..
Ja hlavne vsem dekuju, ze jste prijeli. Jsem rad, ze se to povedlo a ze jste byli spokojeni - o cemz podle celovikendovy nalady nepochybuju
Chybama se clovek uci, vubec me nenapadlo, jak slozity bude usporadat vyjizdku, mel jsem nervy jako krava, neni to uplne sranda. Trasu jsem mel naplanovanou dlouho, jen jsem mel strach ji v takovy kolone jet a bylo nutkani to spis zkratit.
Ale tyhle cesty za to stojej.
Sraz byl opravdu pohodovej. Dobrá byla i sobotní vyjížďka. Jen si příště musim pořídit jiné pneu aby na mě kluci a Bestie nemuseli čekat. Metzeler Tourance na to bahno moc nejsou.
Trpe napsal:
Sraz byl opravdu pohodovej. Dobrá byla i sobotní vyjížďka. Jen si příště musim pořídit jiné pneu aby na mě kluci a Bestie nemuseli čekat. Metzeler Tourance na to bahno moc nejsou.
Náhodou klobouk dolů před tebou! Já bych to na tom neodjela ani náhodou! Už takhle jsem měla perných chvilek až až :-) Ale zase jsem se utvrdila v tom, že si s tím jednoválcem opravdu rozumím a na osmikilo si nechám zajít chuť. Takže jestli bude změna, tak na Dakar.
Baforský fdoleček forever....
Bestie Bestie... vykasli se na origo Dakara a dej dopredu radeji lepsi vidle a 21' kolo a mas Dakara a navic jeste lepsiho nez original hned
Upravil turby dne 21.07.2008 10:31
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
turby napsal:
Bestie Bestie... vykasli se na origo Dakara a dej dopredu radeji lepsi vidle a 21' kolo a mas Dakara a navic jeste lepsiho nez original hned
No to jsem právě myslela, ale čekala jsem, že mi to budou všichni vymlouvat...že je to zbytečný, že to nepotřebuju...na druhou stranu pak šichni říkají, že 650 GS do terénu není....tak si z toho vyber! Nechce se mi prodávat to moje, je tam tlumič Vilbers, nerada bych se s ním loučila.
no tak vidis si ji nech a az budes mit pocit, ze potrebujes v predu 21'' tak si ho tam dej. Ja myslim, ze zrovna ty si nemusis vymyslet pohadky ze tvoje motorka neni do terenu neb tam nemas chranic na chranic chranice neb i s tim co mas projedes vsude neb se toho nebojis
Ta sobotni projizdka "po zlute" byla dobra. Skoda ze nemuzeme vsichni spolecne vyrazit 3x tydne
Upravil turby dne 21.07.2008 11:01
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Jasně že 650 je do terénu, kdo tvrdí že není? Je to příjemná motorka ale je fakt, že 21" vpředu je hodně velké vylepšení a určitě by to stálo za úvahu. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
becka:
Ja byl tezce nevyspalej, 3 hodiy jsou fakt malo. Telo bylo hodne pretazeny, takze jsem pres den vubec neusnul. Dokonce i vecer to byl docela problem, usnul jsem az hodinu po pulnoci a v sest jsem byl uz vzhuru. Doufam ze se to brzo srovna... za blbost se plati.
To all účastníci bmw partyíky za účast jsem rád,že jsem poznal zase nové fajn lidi.Příště ještě Fanóša,Bohuša a jiné podobné týpky s okurkem a klobáskou
Neboj sa priste urcite dorazim a dovezu klobasu a slivovicu.Urcite dobra akcicka podle poctu zucastnenych.Sice nemam moc rad akce tohoto tipu,ale podle lidi co tam byli to bude dalsi akce na mim seznamu.
Fanošu to nemuzes vedet, jestli mas tyhle akce rad nebo ne, protoze tohle byla jedinecna, nikam zaraditelna akce.
Organizovanym BMW akcim se vymykala zcela, predevsim tim, ze nepodleha nechutnym cenam za vstupny a vlastne nebyla organizovana, vsichni jen chlastali, kecali a jedli klobasek s okurkem.
Mrzí mě že jsem tam nemohl být večer ale projížďka byla hezká, ten kraj vůbec neznám a počasí nakonec nebylo vůbec špatné. Cestou zpátky jsem objížděl jednotlivé přeháňky ale dojel jsem prakticky bez kapky deště.
Příště navrhuju vyrobit jmenovky účastníků, protože se blbě pamatuje kdo je kdo. Znáte to - "nazdar já jsem petr ale mám přezdívku jirka"....
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ahoj,
jak to tady čteme, tak o to více nás mrzí, že nám to nevyšlo. Sice jsme se stihli vrátit, ale Batmanova Mandelinka tak tak došmatlala do Bruntálu, takže jsme nechtěli riskovat ještě další cestu. S vysypaným uložením zadního kola najel asi 9000 km a s každým kilometrem jsme se modlili, že neupadne, nebo se nekousne kotouč. Ono v Dagestánu není moc servisů BMW, takže jsme to museli risknout dojet až domů... To naštěstí vyšlo, teď jen načítáme, co všechno bude oprava stát, cena se šplhá a šplhá..... někde asi soudruzi udělali chybu, ale nechtějí si to přiznat...
Adrenalinu jsme si i tak užili až až, kdo by se chtěl podívat na průběh cesty ve zkratce - posílané SMS - tak tady: http://www.batmani.estranky.cz/fotoalbum/1-----astrachan-2008/cesta_
Tak se snad setkáme někdy příště...
Joni na tebe a Batmana jsem se těšila moooc pořád jsem se ptala, jestli někdo neví, kde jste...chjo...to je mi líto, že jste měli potíže. Ale hlavně, že jste doma a v pořádku.