Jo, je to stejně jen o odhodlání.Je to jako vždy.Na začátku při plánování nás jede 20,pak 10 a nakonec jsem rád,že nejedu úplně sám.Je to jedna z posledních akcí,tak jedu na sto procent i kdyby h.... s háčkama padali. Tak doufám,že Vás tam v těch závějích najdem.Ahoj a zítra v 11 naviděnou u krbu a s grogem v ruce.
Chlapi (i ženský ) užijte si to. Z vážných rodinných důvodů musím akci zrušit - počasí, nepočasí, dá se říct, že už jsem byl nabalenej na cestu. Tak přeji alespoň co nejlepší počasí (z toho špatnýho, co avizují meteorologové ) a skvělou zábavu.
Upravil Tonda dne 26.10.2012 12:33
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
racek napsal:
Jo, je to stejně jen o odhodlání.Je to jako vždy.Na začátku při plánování nás jede 20,pak 10 a nakonec jsem rád,že nejedu úplně sám.Je to jedna z posledních akcí,tak jedu na sto procent i kdyby h.... s háčkama padali. Tak doufám,že Vás tam v těch závějích najdem.Ahoj a zítra v 11 naviděnou u krbu a s grogem v ruce.
já se přiznám bez mučení, že se nepřijedu podívat. Jednak to počasí a ledovka mě opravdu odrazuje a hlavně asi budu mít ještě po dnešku pod žilou. Tož užijte si to a dejte si jedno za mě.
Jirka
R1100GS
ja bych zkusil obetovat Hugitku...kdyz uz je dnes ta Al-Adha... na zvlnenou studenou frontu je to zaruceny lek
Upravil hicks dne 26.10.2012 15:17
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Gychodni cechy zatazeno poprchava se sneham
to dáš... mas vyhrejvany sedlo, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2