schrek: než budeš chtít jet tak mi cca hoďku předem zavolej na č.731565870, mám na zítřek celkem dost schůzek ale měl bych to do těch dvou stihnout, ve tři by to byla tutovka
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Brko napsal:
Tak doufam, že nebude nějakej velkej chcavec.. Pokud by se jo echt zhoršilo počasí, tak to doufám neplánujete zrušit?!
A ještě podobná otázka, jako už tu padla, nepojede někdo směrem od Nymburka už v pátek odpoledne? Já si teda chci dát trošku projížďku po cestě, ale tak kdyby náhodou, tak je lepší jet ve více..
Pojedu v pátek odpoledne z Kutné Hory... Jen ještě nevím přesný čas. V kolik chceš vyrážet z Nymburka? T.
Já pojedu z nb mezi třetí a čtvrtou, z práce totiž přijedu až v půl třetí.. Pak si ještě něco málo dobalim a vyrazim.. Tyo už abych taky začal připravovat spacák a ostatní kraviny..
Do it my way...
Jo spacak si vem a dost teplé. Ráno tu bylo jen 4,5 st a mlha jak v rakosnickovi (Tišnov). F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já budu ve svym spacáku mrznout tak jako tak, stejně jako minulej víkend ale ve stanu se to nějak podá :-) Dneska jsem jel do práce taky s viditelností asi tak na kšilt u helmy :-) takže se modlim, aby to o víkendu vypadalo lépe..
Do it my way...
swat napsal:
Jo spacak si vem a dost teplé. Ráno tu bylo jen 4,5 st a mlha jak v rakosnickovi (Tišnov).
Tam u vás už jsou velehory
Máš pravdu, předsedo..........
Jedu ráno z Brna a je tam 12 st. a v tikálu siberia
Rudo, pojede se i do Jamolic na trať ??? Mladá se ptá
F800GS 2011 is history (76000Km)
A ta co je blíž Rudo , kde ji najdu na mapě? F800GS 2011 is history (76000Km)
Fanos Rusicka napsal:
Končím 4.30-5.00 tak nevim jestli pojedu tak brzo.Spíš v 9 nebo až v 10.No vemu to lesama tak tam snad do 14.00 dorazim
To už se budu cpát na vepřovejch hodech než ty se dokodrcáš. Ale kdyžtak ti tu jitrnici dovezu, tak jak jsem ti v Rešicích slíbil.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...