Mr GS napsal:
No,já tím chtěl říct,že když ses učil o 20.století,tak už u nás komunismus nebyl,takže buď jsi chodil na základku do Číny(což by odpovídalo) nebo jsi tam nechodil(...což taky ) a záměrně mlžíš
Nevis o cem pises... Muzu ti garantovat ze uroven cinskych skol vysoce presahuje uroven ceskych skol. Latky tu jsou nastaveny hooodne vysoko. Pokud tedy chodil na zakladku do Ciny, je na tom pravdepodobne o poznani lepe nez ty.
Když chceš něco komentovat,tak by sis měl přečíst,na co to navazuje
Řešili jsme to,že se LukyGS vymlouvá,že mu komunisti bránili v tom vědět o jejich činnosti v minulosti.Nesoudím úroveň jeho školy,ale úroveň jeho vzdělání...jinými slovy: dobrou základní školou může projít i bl.b
O době,kdy u nás vládli komáři,se učil(teda spíš měl se učit,kdyby nebyl asi nemocnej ) už poměrně dávno po jejich pádu,takže výmluvy jsou marný,protože do 33 jsem se naučil počítat,v tom mě ani komunisti nebránili ...ale koukám,že někomu jo a asi není sám,že Vlastimile?
Jo synku ale ty jsi do mé školy nechodil a tak jaksi nemůžeš vědět co jsme probírali, ty jsi byl ve druhé třídě když byl převrat, já byl kousek dál a nějak si opravdu nevzpomínám že bychom probírali jak komanči vraždili a znárodňovali. To že tou školou může projít i blb máš pravdu, jsi toho totiž živým důkazem
Protože se to probíralo později než v pátý,víš?Kolikrát ti to mám ještě vysvětlovat?Jestli jsi ukončil základku v pátý,tak to jóóó,to se ti omlouvám ale jestli jsi aspoň základku dodělal celou,tak bys to znát měl...jestli jsi ovšem neměl zarděnky nebo jinou rudou vyrážku zrovna,když se to bralo
Jinak osnovy jsou na všech zákl.školách stejný,pokud se nepletu,takže na tvou speciální jsem nemusel chodit
Teď už opravdu poslední, já asi zapoměl že veškeré učebnice byly přetištěny přes noc
Ne,trvalo to 10 let...
Mr GS přiložený následující obrázek:
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid, cituji z Novinek od jedné z diskutujících:
Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?
tak ještě jednou překopírováno s úpravou, .....a za prostý lid se opravdu nepovažuju, tudíž rudokožce ani v jejich soft formě jsem nikdá nevolil, nevolím a volit nebudu AMEN
Upravil barokar dne 14.11.2012 20:45
taky jedna lekce z dějepisu, jak to nyní vnímá prostý lid, cituji z Novinek od jedné z diskutujících:
Proč bylo za komunistů líp? To je jednoduché. Komunisti uměli plánovat. Věděli,kolik budou potřebovat dělníků do fabrik,kolik doktorů obvoďáků,kolik učitelů,kolik profesorů,ekonomů,ředitelů apodobně. Taky měli pod palcem veškerá JZD,takže v potravinářství a nejen v něm,jsme byli soběstační. Každá fabrika měla svoje učňáky,kde si připravovali své budoucí zaměstnance,každý ústav své vysoké školy,přesně se vědělo,kolik kam bude potřeba jakých profesí. Zároveň členství ve vládě byla čestná funkce,za kterou se nepobíral plat,jen drobné náhrady(kolikrát do roka se taky sešli že?). Každý politik měl jinak své občanské zaměstnání. Mzdy byly rozděleny dle složitosti povolání a finanční rozdíly mezi nejnižšími zaměstnanci a nejvyšším vedením,nebyly až tak markantní,jako je tomu teď. Proto se Československu tak dařilo a i nejobyčejnější zaměstnanec žil na jakéž takéž úrovni. A tvrďte si modrá bando co chcete,lidi paměť mají. Po celém světě znali NÁŠ Zetor,NAŠI Královopolskou,NAŠI Škodovku,Tatru,Liaz,Let Kunovice,tramvaje z Plzně,okurky ze Znojma....atd.,atd.A konkurenceschopní západu jsme rozhodně byli,kdyby nás tak nebrzdil Rusák. Co máme teď? Zkomírající zemědělství a tisícovky skladů po celé republice. Dovážet musíme i blbý brambory. To je mazec že?
tak ještě jednou, .....a za prostý lid se opravdu nepovažuju, tudíž rudokožce ani v jejich soft formě jsem nikdá nevolil, nevolím a volit nebudu AMEN
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prouky napsal:
pro Lukyho: OF, ODS, Monarchisty, Svobodný!
Hmm, Já: OF, ODS...ODS, Svobodné (natruc poté, co Topolánek podepsal Lisabonský s.h.i.t.), poté opět ODS, páč jsem si říkal, že není dobré tříštit hlasy pro pravici.
To jen pro dokreslení, protože tady někde zaznělo, že většina fóra tíhne doleva.
PS: Na základní škole nás ON (Občanskou nauku) učila soudružka ředitelka. Velká komančka, tenkrát poslankyně ČNR (České národní rady), která mj. na škole generálně zavedla pozdrav "Čest práci" místo "Dobrý den" (kdo z Vás to měl? ). A tato soudružka i když plácala nesmysly, kterým jsem nerozumněl, nám říkala zajímavou myšlenku, že "z každého práva plyne povinnost", což demonstrovala na příkladu, že lidé s volebním právem mají tedy povinnost volit. S čím nelze než souhlasit, i když bych to možná modifikoval po svém: "Lidé, platící daně, mají volební právo a tedy povinnost volit".
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Je to opravdu zábava si toto pročítat nejvíc mě dostávají názory (a nejen zde): jsi na rozen 1989, takže jsi žil v komunismu rok, pak to padlo. Co ty můžeš vědět, co byl komunismus zač?
Jen k zamyšlení: V roce 1940 jsem taky nežil a přesto poměrně dobře vím, co byl Hitler zač
Labus01 napsal:
Je to opravdu zábava si toto pročítat nejvíc mě dostávají názory (a nejen zde): jsi na rozen 1989, takže jsi žil v komunismu rok, pak to padlo. Co ty můžeš vědět, co byl komunismus zač?
Jen k zamyšlení: V roce 1940 jsem taky nežil a přesto poměrně dobře vím, co byl Hitler zač
jj.. popiraci zprostredkovane informace
ale na radiaci a kulku v hlave verej, srabi... a to to ani nezkouseli ...
17 cm
No,a teď není průmysl v prdeli.Teď je v Číně
V prdeli budou za chvíli všichni co přemýšlí jako Ty
A v čem ti komunisté proti Číně pomůžou??? Se ptám...
Tam je průmyslová revoluci se vším všudy řízená jednou stranou a vládou. Je tam vykořisťování pracujících v plné parádě, jaké evropa zažila v 19ctém století (Pro tebe před rokem 1900).
Číňani jedou po výrobě, makají, nebo spíše dřou a pár se jich má lépe, než jejich rodiče. Ale rozhodně jim my zatím nemáme co závidět.
Já jim vždycky když je máme v práci nabourávám morálku tím, že jim ukazuji jak může vypadat život. Že né jen prací živ je člověk...Prostě zasévám semínka do té jejich údernické mysli a tím i mašinerie.
Buť si ale jistý, že oni serou z vysoka na lidi kdekoliv na světě. Máš vidět jakými lstmi z nás tahají rozumy.....
No hlavně by mne zajímalo jaký rozum vytáhli z TebeTo je muselo postrčit ve vývoji o X let
bluesbery napsal:
Řekl bych,ze ne Swat ,ale Milos by uz měl resit propagovani a sireni myslenek komunismu na tomto foru, to uz neni p.r.d.e.l
Ano,já si myslím totéžTvrdě zakročit a demokraticky zakázat veškeré politické příspěvky a diskuze a odstranit všechny vlákna s politickou temetikou....Máme přece dost jiných témat
Upravil 3axap dne 15.11.2012 06:26
Dlouho jsem si myslel, že komunisti už jsou neškodní důchodci, kteří vzpomínají na zlaté časy. Když tu ale čtu příspěvky některých levicových motorkářů, konkrétně Vlastimila, nestačím se divit. Kde se bere ta agresivita? Copak si opravdu myslíš, že čím hlasitěji křičíš, tím víc je to pravda? Jestli se takoví lidi sdružují a mají nějaké jméno,třeba komunista, pak ti děkuju za probuzení a začínám znovu chodit k volbám.
Zalít do dentakrylu, naložit do lihu, tesat do kamene.
Všímáte si? Vzácná to sebekritika .
hele ja za to nemuzu, ze tak casto placas nesmysly a je nutne te opravovat
se mnou to neporovnavej...
Co jeee ??? Jsem tě pochválil, vyzdvihl jsem tvé skvělé vlastnosti, před ostatními jsem se tě zastal, že nejsi takový egocentrista, jak tě všichni často napadají, zdůraznil jsem, že je ti institut sebekritiky DŮVĚRNĚ znám, podložil jsem to důkazem a pouze jsme navrhl způsob, jak tento záznam uchovat na věčné časy...
klapoun napsal:
Dlouho jsem si myslel, že komunisti už jsou neškodní důchodci, kteří vzpomínají na zlaté časy. Když tu ale čtu příspěvky některých levicových motorkářů, konkrétně Vlastimila, nestačím se divit. Kde se bere ta agresivita? Copak si opravdu myslíš, že čím hlasitěji křičíš, tím víc je to pravda? Jestli se takoví lidi sdružují a mají nějaké jméno,třeba komunista, pak ti děkuju za probuzení a začínám znovu chodit k volbám.
Jsem rád,že pro Tebe byly mé příspěvky přínosem
Aby jsi se nemusel ptát jakým,tak mám na mysli to že začneš chodit k volbám
A jen tak na okraj:nikdy jsem se nepovažoval za motorkáře
allroad napsal:
Ještě bych doplnil Zápotockého:
" k měnové reformě nikdy nedojde "
Proběhla následující den !!!
K tomuhle mi vypravela mama,kterak ji tehda rodice (deda drazni urednik a babicka v domacnosti),ktery za prvni republiky postavili barak,nasetrili na veno...pak prislo zmrazeni kont a mama musela zadat na vybore,jestli si z tech penez muze vybrat na latku na svatebni saty a soudruzka referentka ji to zamitla a za tyden ji na to uz to veno po mene ani nestacilo...
A mam k tomu svou teorii...v okamziku,kdy (nedej oranzovy boze) by ziskali bolsevici ustavni vetsinu v parlamentu (vcetne soldatu pod ozubenou plesi),dojde ke stejnemu scenari,jen ponekud modifikovanemu,tedy ke znarodneni a mene...ze dvou duvodu...
jednak se jim to jiz jednou osvedcilo a oni se nezmenili ani v nejmensim...
druhak nic jineho,nez parazitovat na cizim,neumeji...
Tohle by si meli vsichni uvedomit a reci,ze by se to nemohlo stat neberu...protoze pod ustavni vetsinou si muzou odhlasovat cokoliv,vcetne opetovneho zadratovani zeme i vlady jedne strany a vselidoveho vlastnicztvi vyrobnich prostredku...a to by pak LukyGS koukal,kterak by ho jeho zednici zpraskali...
Petr 11 napsal:
K tomuhle mi vypravela mama,kterak ji tehda rodice (deda drazni urednik a babicka v domacnosti),ktery za prvni republiky postavili barak,nasetrili na veno...pak prislo zmrazeni kont a mama musela zadat na vybore,jestli si z tech penez muze vybrat na latku na svatebni saty a soudruzka referentka ji to zamitla a za tyden ji na to uz to veno po mene ani nestacilo...
tohle kdyz ctu tak se ve mne probouzi radikal...
17 cm
hicks napsal:tohle kdyz ctu tak se ve mne probouzi radikal...
to je jako,ze se v tobe probouzi zvire?...mnau,mnau?
jeste to nema konkretni formu...
17 cm
allroad napsal:
A mam k tomu svou teorii...v okamziku,kdy (nedej oranzovy boze) by ziskali bolsevici ustavni vetsinu v parlamentu (vcetne soldatu pod ozubenou plesi),dojde ke stejnemu scenari,jen ponekud modifikovanemu,tedy ke znarodneni a mene...ze dvou duvodu...
Tohle by si meli vsichni uvedomit a reci,ze by se to nemohlo stat neberu...protoze pod ustavni vetsinou si muzou odhlasovat cokoliv,vcetne opetovneho zadratovani zeme i vlady jedne strany a vselidoveho vlastnicztvi vyrobnich prostredku...a to by pak LukyGS koukal,kterak by ho jeho zednici zpraskali...
Peťas,taky jsem slyšel vyprávění o měně,která mojí rodinu hodně zasáhla....(jedna větav benzínka,autodoprava - druhá větev statkář,zemědělství,pekárna)
allroad napsal:
Peťas,taky jsem slyšel vyprávění o měně,která mojí rodinu hodně zasáhla....(jedna větav benzínka,autodoprava - druhá větev statkář,zemědělství,pekárna)
O měně,jsem slyšel už asi před pěti lety,když jsem omylem byl ve španělským sále až do rána bílého....tam v tom hampejzu se člověk dozví věcí
Že by byla měna,tak tomu začínám čím dál tím víc věřit,ale údajně chudý lid by to nezasáhlo.....
Taky jsem zaslechl v tom velkým baráku,že v tuto dobu by pomohla válka....
Občanská?
Typy válek podle povahy a prostředků
totální válka
jaderná válka
partyzánská válka
ideologická válka
studená válka
chemická válka
biologická válka
světová válka
asymetrická válka
náboženská válka