49.169057,16.614057
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...se jim určo zvedla/zvedne návštěvnost na webu
pokud ředitel není manžel povedené paní, tak by to mohlo přeci klapnout
jinak Michal vydržel nějak zbytečně dlouho, bych volal asi dříve, ale čepici nemám objednanou, jen jsem sledoval a sleduji vývoj jako pozorovatel a těším se na další reklamní předměty v následujícím roce, což je za chvíli ;o))
www.jantruhlar.cz
naprcccs napsal:
nechce se mi to číst všechno, jak to teda skončilo?
Má to pokračování. Takový příběh by nevymyslela ani TV H.o.v.n.a.
To Michal - Když prodáš scénář na film, jseš milionář
Upravil hobr dne 20.12.2012 16:45
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jo tak to vetsinou byva akorat nechapu pohnutky te pani proc to tak udelala asi cekala ze zaplatime predem na jeji ucet? No jak bylo receno doufam ze pani neni spriznena s panem reditelem. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kim napsal:
Teď už jenom aby paní z reklamky a hodnej pan řídící nebyli jedna a táž osoba
...tak to snad Michal poznal a vycítil, že jedná s někým jiným, kdo reaguje jinak, má snahu se domluvit atd. a pokud to dopadne podobně, pak ta fy pracuje mimo obor a domnívám se, že ve státním a uměleckém sektoru je pro ně dost místa
nicméně držím palce ať to klapne a jak bylo napsáno, Michal je mladej pespektivní jedinec (zakousnutý do splnění úkolu za každou cenu) a každý musí projít nečím podobným, aby byl dále lepší/výkonější ;o))
www.jantruhlar.cz
schrek napsal:
...asi cekala ze zaplatime predem na jeji ucet?
No,tak to by udělala terno teda To už bych spíš věřil,že to tady čte a chčije smíchy Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kdyby něco mám v Hodoníně toho Mamuta ten by se o všechno postaral Jen tak jsem mu z pr.dele volal a ptal se ho jestli by to pro mě udělal a on není problém řekni kdy a kde budu tam řeknu ještě Drobečkovi a Bobánkovi já byl hotovej takže stačí povel a kšiltovky budou během 5 minut a jako bonus dostane svetříky s logem BMW a vyšítím příjmením paní z reklamky jsem největší kráva, že jsem si začala s bmwgs.cz
kim napsal:
Teď už jenom aby paní z reklamky a hodnej pan řídící nebyli jedna a táž osoba
Ne, není. S oběma jsem mluvil a fakt jde o ženu a chlapa.
Vítek s panem ředitelem mluvil také a oba se shodujeme na tom, že je z toho celej špatnej. A já se mu ani nedivím. Postavil se k tomu ale čelem, za což jsem rád.
milda_km napsal:
A když jsme to tu říkali ž elže až to smrdí tak nic... Michale na to časem budeš mít čich. Nic si z toho nedělej.
To jsem tušil i já, že to je levárna, ale tohle nemohl čekat myslím nikdo. Je to pro mě velké ponaučení a zkušenost k nezaplacení.
Honza_BMW_VW napsal:
... těším se na další reklamní předměty v následujícím roce, což je za chvíli ;o))
Určitě se do toho zase namočím, ale už budu mít za sebou tuhle zkušenost.
schrek napsal:
Jo tak to vetsinou byva akorat nechapu pohnutky te pani proc to tak udelala asi cekala ze zaplatime predem na jeji ucet? No jak bylo receno doufam ze pani neni spriznena s panem reditelem.
Na tom jsme se s panem ředitelem shodli oba (vlastně i Vítek a Hugitka), že nevíme co jí k tomu vedlo. Ale jak jsem psal, alfa a omega mého jednání s ní bylo nezaplatit, dokud nebudu mít čepice v ruce (což není dobírka, kde to vidím až po zaplacení).
Ale ted, kdyz jsi prozradil jmeno firmy, to snad uz konecne projde.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2