A to jejich objednávku nemůžeš prostě zrušit? Nebo už je to objednané do výroby?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Je to ve výrobě, ale i tak bych to nerušil. Spíš bych je prodal dál. Jen doufám, že kdo to odřekne nebo nezaplatil na tom neměl svoje logo. V opačném případě bych to musel odpárat a někdo by si tam dal logo jiné nebo to nechal bez, pokud by poškození čepice nebylo veliké. Proto jsem nechtěl žádné speciality a stejně jich bude až až. Všichni víte o co jste mě žádali a každému jsem odpověděl. Snad všechno jsem mohl splnit a předat do výroby, snad nebude nikdo zklamaný.
Jinak Jarys mi psal, že zapoměl, takže s ním problém nebude. Pak jsou tam kluci ze Slovenska, tam nevím jak to je s převodem.
Třeba Hosino se u mě dneska staví v práci, takže to pořešíme osobně a tak jsme byli i domluveni předem.
Kšiltovky a vysačky "REMOVE BEFORE FLIGHT" budu mít s sebou na výstavě. Už jsem to tu psal v jiném vlákně. Jedeme v neděli. Primárně budeme v Holešovicích, možná i Letňany, dle času a nálady. Každopádně k večeru při návratu Ikea.
P.S. Kšiltovky by mi měly dorazit v pátek. Pokud se opozdí, tak budou samozřejmě až o týden déle dle domluvených pravidel.
Shreku, muzes mi tu fotku posalt mejlem... jsem v praci a nevidim fotky /// VojtechPolicky@seznam.cz dekuji
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Čepice jsou přepravovány ke mě, čekám je každou chvílí. Takže je beru s sebou do Prahy na výstavu a kdo se mi ozve, dostane je - už to nebudu znova rozepisovat, výše je uvedeno, kde se budu zhruba nacházet, mobil v profilu.
Čepice jsou přepravovány ke mě, čekám je každou chvílí. Takže je beru s sebou do Prahy na výstavu a kdo se mi ozve, dostane je - už to nebudu znova rozepisovat, výše je uvedeno, kde se budu zhruba nacházet, mobil v profilu.
Tušíš alespoň zhruba, v kolik bys mohl být u Ikey?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
To bohužel nevím ani zhruba... Je to poslední zastávka, takže záleží na programu celého dne... Ale když mi zavoláš odpoledne, budu moudřejší...
To bohužel nevím ani zhruba... Je to poslední zastávka, takže záleží na programu celého dne... Ale když mi zavoláš odpoledne, budu moudřejší...
Super díkes, zavolám a nějak se domluvíme.