pepanek1150 napsal:
obnovím téma
sháním štěně vlčáka, fenku bez PP, stáří max 4-5 měsíců
Pokud myslíš německého ovčáka tak nedoporučuju. Displazie, kapří hřbety ... toto plemeno je bohužel v prdeli ... chceš sice bez PP, ale asi nechceš pohřbívat svého psychicky vitálního psa v 6 letech protože tahá nohy. Moje NO vydržela do 14 let! ale to byla haluz.
Pokud myslíš Československého vlčáka, tak to plemeno moc neznám.
Ohledně dalších ovčáků bych doporučil spíš Belgického nebo Holandského.
Na co to chceš?
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
pepanek1150 napsal:
obnovím téma
Pokud myslíš německého ovčáka tak nedoporučuju. Displazie, kapří hřbety ... toto plemeno je bohužel v prdeli ... chceš sice bez PP, ale asi nechceš pohřbívat svého psychicky vitálního psa v 6 letech protože tahá nohy. Moje NO vydržela do 14 let! ale to byla haluz.
Na co to chceš?
Není to tak horký s tou displazií a kapří hřbet si nesmíš vybrat -musíš vidět rodiče při koupi štěněte a co jsem slyšel tak snad je ta zhůvěřilost -šlechtění NO na kapří hřbety pomalu na ůstupu. ČVčko (českosl.vlčák) je nádhernej pes ale dle známého -pejskaře nejsou moc na kousání,nemají prý rádi změnu psovodů ,určitá bázlivost atp taky to jsou důvody proč se nechytli u PS akorát dobrý na stopu.
Zajímavý plemeno co jsem se teď díval je Chodský pes ale zase je to koule chlupů, z vlastní zkušenosti vím co to je když to líňá-to jen ulkízíš a zametáš a vysáváš a zametáš a uklízíš a vysáváš a zametáš.........................................................a zametáš a vysáváš a přemýšlíš jesli zastřelit sebe nebo psa
pepanek1150 napsal:
obnovím téma
Na co to chceš?
moje fena 13 let a byla ,, nečistá ,, matka kříženec ovčáka s rotvíkem. a můžu říct super pes...chci jej na dvůr a zahradu, naučit jen sedni, lehni...skoč mi pro lahvoně
všude dobře.....doma GSA
Jak lesní bohyně, drandí nahatá, akorát na psovi Fotky pěkný Když byly holky mrňavé, tak jsme měli boxera, jen jsme nestihli fotky. Pořád byl čas....a pak nebyl Argon....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
moje fena 13 let a byla ,, nečistá ,, matka kříženec ovčáka s rotvíkem. a můžu říct super pes...chci jej na dvůr a zahradu, naučit jen sedni, lehni...skoč mi pro lahvoně
Jo, já tomu říkám nádvorní ňafal Momentálně také sháním nového ňafala. Našeho troubu zakousnul v pondělí sousedovic zdrhlej pes.
Jen to mám těžší, úkol zní : šeltie Bezpapírovek je jako šafránu a papírovejch asi tak nastejno. Ale zatím to vypadá nadějně na jednu fenku, ale papírovou, takže na vesnické poměry "za ranec"
No co už, bude to zase mámin mazlík a vrchní dvorní ňafal
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku...taky pěkný pes, něco jako bordel folie ? Já to moc nesznám, pes malej, střední velkej, pak ,, nepes ( jorkšíry a pod. )
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Mediku...taky pěkný pes, něco jako bordel folie ? Já to moc nesznám, pes malej, střední velkej, pak ,, nepes ( jorkšíry a pod. )
Je to takovej liliput od kolie, ale prej nemaj spolu nic společnýho. Takže je to spíš malej pes, ale ňafe statečně Taky ovčácké plemeno.
Máme jacka pošuka,ale milej přitulnej..jen pořád je v pohybu pošuk..ale dnes bych neměnil..a máme mimčo 6 měsíců a hlídá jak by lo její vlastní..olizuje...leží s ní...prostě paráda
http://czunici.ra...
pepanek1150 napsal:
obnovím téma
Štěně nemáme, takže trochu OT, ale sem se hodí...
Máme fenku vesnický směsky - německý ovčák s belgičákem. Je veliká a hodně chlupatá, ale zas je hodná, chytrá a rychle se učí. Sice má naší vinou prošlapy, ale netrpí těmi klasickými nemocemi ze šlěchtění.
Obecně ovčácký psi jsou inteligentní. My jsme ji sehnali na vsi kousek od Sobotky, a kdybych znovu sháněl štěně, tak zas nějakou vesnickou ovčáckou směsku.
Waikiki přiložený následující obrázek:
Ahoj trochu mimo téma, ale přece. Bratranec aktuálně nabízí kvůli změně zaměstnání svého psa. Jedná se o tříletou papírovou fenu belgického ovčáka. Je to ostrý pes co potřebuje pevnou ruku, nehodí se k dětem. Umí bydlet v bytě i na vesnici. Bude rád, když se jí někdo zodpovědný ujme. kontakt 608782991. Beskydy
pepanek1150 napsal:
obnovím téma
Štěně nemáme, takže trochu OT, ale sem se hodí...
Máme fenku vesnický směsky - německý ovčák s belgičákem. Je veliká a hodně chlupatá, ale zas je hodná, chytrá a rychle se učí. Sice má naší vinou prošlapy, ale netrpí těmi klasickými nemocemi ze šlěchtění.
Obecně ovčácký psi jsou inteligentní. My jsme ji sehnali na vsi kousek od Sobotky, a kdybych znovu sháněl štěně, tak zas nějakou vesnickou ovčáckou směsku.
krásný pes/psina...spokojenost všech i když nemá PP
všude dobře.....doma GSA