konecne som obdrzal aj ja Y + koncovku
Dnes som to chcel vymenit ale pri nasadeni Y som skoncil - nesedi mi to, chyba tomu 1-2 mm
napriek velkej snahe - stlacal som zvody k sebe som na zvody Y nenasadil ani len na okraj
.. este sa na to vyspim, zajtra skusim opat ale newim newim
Vy ostatní ako ste na tom? co si pamatam Y ste si objednavali siesti siedmi, vsetci mate uz namontovano?Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk> svoju objednávku som nakoniec stornoval, Zdeněk mi obratom poslal späť zálohu. Škoda toho prístupu od Creptusa, výfuky aj zvody môžu byť dobré, ale kazí si povesť
totok bolo aktualne 27.3.13 takze k objednaniu doslo niekedy v aprili
boa - cakal som 3 mesiace
regis od hromadnej objednavky odstupil, takze aj Vy ostatni este cakate?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Já byl taky v hromadné objednávce,ale po tom dlouhým čekání to Zdenda vodpískal,což je pochopitelný a na mě se už nedostalo,ale nějak mě to netrápí Nechápu přístup creptuse,jak dlouho muže firma s touhle strategií obchodu fungovat....
Nicméně,podle fotek co posílal Zdenek mejlem,sou zřejmě dva druhy svodů,jedny mají vzdálenost od kraje k hraně jednoho šroubu na motoru 40mm,druhý 45mm. Já ale naměřil cca 43mm tak nevím,jestli bych to tam dostal nebo ne. Takže na to zatím seru a jak bude volnej peníz, pujdu ověřenou cestou přistavení moto do Ivančic k R.P. ,nebo když se tady objeví něco v inzerci z druhé ruky....
Já řešil také Y-svod, bohužel nedořešil Ale při shánění jsem narazil na tento inzerát http://www.horky....1-bmw.html
Z fotek to vypadá na pěknou práci z Anglie od firmy Motad.
Tak ja mam hotovo, pomohlo povolenie obimky - zvodov medzi sebou v prednej casti pred prsiami motoru a potom to uz sadlo
Zo zltou krabickou som zatim nerobil nic a ani nijak inak neprepajal
Po montazi Y+koncovka moto pekne chytla na sup a po kratuckej projizdke neevidujem nic nezvycajne
Zvuk s tlumitkom je vyhovujuci (pre mna) takovy inteligentny prijemne bublavy,
bez tlumitka to ma prdy a zatim sa mi to paci aj take uprdene
O priebehu a chovani motora/vykonu zatim mi pisat neda bo som len trosku povrnkal po dedine
Dodam ze na hmotnosti som dal dole nieco malo cez 7kg (origo koncovka+kat+obimky+krytka = 12kg verzus Creptus Y+koncovka s tlumitkom+obimky = nieco malo pod 5kg )
Tak to vyzera ze z hromadnej objednavky zo zaciatku aprila som po 3 mesiacoch jediny co ma uz hotovo?
Btw.: clenovi "L" este patri: DAKUJEM !
Pitbull napsal:
Já řešil také Y-svod, bohužel nedořešil Ale při shánění jsem narazil na tento inzerát http://www.horky....1-bmw.html
Z fotek to vypadá na pěknou práci z Anglie od firmy Motad.
jeden z Y nov ktore nie su prave najlepsie prevedene
Y by mal byt prevedeny pekne do vecka a nie ako tento trubka kolmo do trubky - nedochadza k rovnomernemu odchadzaniu spalin-plynov
a prevedenie tiez nic moc - husenica po zvarani nie je opracovana
Vlk - první nejsi, to byl myslím Zdenda. A když se podíváš zpět v tomto vlákně, 26.5. jsem namontoval svod já.
Ale je fakt, že na to, že si Creptus hraje na profíka, vyrábí co kus to originál a že některé nejdou namontovat svědčí o jeho amatérismu nehledě ke způsobu jednání stylem slíbím-nesplním, ale to už je jiná věc.
Ahoj. Ja koupil cca 3měsíce zpět Y svod v HK za 3500.Super práce,vše přesně pasuje.KN filtr a puvodní koncovka.Jsem s tim max spokojenej. Hlubší zvuk,spotřeba stejná. Y svod - pěkná práce,dobré řemeslo. .Dopručuji
martin
asi myslíte tenhle...
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/vyfukovy-system/vyfukove-koncovky/y-svod-nahrada-katalyzatoru-na-bmw-r1150gs-r-505308.html
Mildu neznám...:-). A jen poznámka - odbornící tvrdí, že šroubení na lambdu musí být uprostřed mezi rozvidlením. A není mi jasné, jak se to chytí na motor...
Ivan napsal:
Mildu neznám...:-). A jen poznámka - odbornící tvrdí, že šroubení na lambdu musí být uprostřed mezi rozvidlením. A není mi jasné, jak se to chytí na motor...
vlk napsal:
konecne som obdrzal aj ja Y + koncovku
Dnes som to chcel vymenit ale pri nasadeni Y som skoncil - nesedi mi to, chyba tomu 1-2 mm
napriek velkej snahe - stlacal som zvody k sebe som na zvody Y nenasadil ani len na okraj
.. este sa na to vyspim, zajtra skusim opat ale newim newim
Vy ostatní ako ste na tom? co si pamatam Y ste si objednavali siesti siedmi, vsetci mate uz namontovano?
Ja svod nasadil, byla to sice trosku kovarska prace ho tam dostat, ale povedlo se. Vsak ono si to pak sedne a doohyba tak nejak samo :-) Zlutou krabicku jsem nechal nebot po jejim vyndani moto nechtala chytnout. Vaha, probeh motoru, hluk s ladakem vc dustika ok, praskani do vyfuku jen pri velkem ubranim a podrazenim pred zatackou, v zasade jen pri sportovni jizde. Jsem moc spokojenej. Takze ze me Zdendo jeste jednou diky za trpelivpst s Creptusem!
BMW R1150GS MY02
Zetor - možná to má Zach do boku a třeba to není nutné, jen jsem psal co mi říkalo několik servisáků a přišlo mi to logické. A jak se ten Zach přidělá na motor (stejně jako ten z HK), to svod jen visí na kolenech a koncovce výfuku?
Ivan napsal:
Zetor - možná to má Zach do boku a třeba to není nutné, jen jsem psal co mi říkalo několik servisáků a přišlo mi to logické. A jak se ten Zach přidělá na motor (stejně jako ten z HK), to svod jen visí na kolenech a koncovce výfuku?