Vzhledem k tomu, že účel zrušení přesměrování byl splněn, tak tím bych poprosil Miloše o uzamknutí vlákna. Kopírovaní a jiné tyhle osobní nesmylsné kraviny nejsou to, proč jsem toto vlákno zakládal. Věřím, že i pan Poledník se k tomu vyjadří a Miloě to zamkne. Děkuju všem za názory a každý si z toho vzal to, co uznal za vhodné.
-------------------------------------------------------------------------------- http://czunici.ra...
dobre, zes zrusil presmerovani a jsem rad, ze se to pphnulo... ale tady na foru se toho moc zatim nemazalo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bighusky napsal:
ja to tady balim, asi posledni zprava psana tady i na cenduru.
"admini" jedna basen...
hele uz jsi mi zacal pripadat sympatickej a rikal jsem si, ze je s tebou rec (kdyz jste se dohodli), ale tyhle tvoje posledni reakce tomu tedy prilis nenapovidaji...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bighusky napsal:
ja to tady balim, asi posledni zprava psana tady i na cenduru.
"admini" jedna basen...
A co si jako čekal? Snad aby jsme se ti tady všichni omluvili že jsme si o tobě dovolili diskutovat potom co jsi udělal takovou ubohost?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Mě by teda zajímalo, kdo a z jakého důvodu si zadal přesměrování domény Marselus (i když už je to zrušno) . ps. nečetl jsem úplně všechny příspěvky, tak se omlouvám, pokud jsem PODSTATU VLÁKNA PŘEHLÍDNUL..
Upravil bluesbery dne 03.02.2013 22:17
Sašo když se ti to nechce číst tak ve zkratce si pan Poledník (big husky) zaregistroval marselus.cz a marselus.eu a tyto nechal přesměrovat na stránky bighusky.cz stačí tak? jo a důvod je snad jasný když oba vyrábí kufry viď
Upravil Jarys dne 03.02.2013 22:22
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
Sašo když se ti to nechce číst tak ve zkratce si pan Poledník (big husky) zaregistroval marselus.cz a marselus.eu a tyto nechal přesměrovat na stránky bighusky.cz stačí tak? jo a důvod je snad jasný když oba vyrábí kufry viď
Tu nám už přeci pověděl... Netají se tím, že je profesionál v IT, doménám rozumí, obchoduje s nimi, tak toho prostě využil... Bohužel toto bylo dosti nešťastné a nakonec se to tak trošičku nevyplatilo. A je to dobře, takovou rekalmu si dokáže udělat málokdo.
Vlákno bych určitě nemazal, bude jako výstraha pro budoucí zájemce o podobné "praktiky" i jako samočistící fukce trhu.