Paul napsal:
Jsem kousek od Radarky a je zataženo a sem tam padne kapka. Jinak podle radaru by mělo kolem sedmý tak hoďku sprchnout a pak klid, ale všichni víme jak se to rychle dokáže pos*at..
nechceš mi poslat číslo na maminku, když nejsi doma ?
no fuj.
navic Paul JE doma.
Jak fuj ! Když jsme jeli do Garmiše, tak mi paul poslal v PM číslo místo na sebe tak na maminku. Byla hodně překvapená. Já taky.
Paule?!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dorazil jsem v pohode, vyjizdka OFF jen kousek hold zdravotnika po padu nekdo delat musi.
Upravil schrek dne 10.08.2013 14:55
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
zvolna vyjizdim. JEdu jeste pres Beneschau.
17 cm
Zdar chlapi. Kdyz ted sednu na mopeda a dofrcim kolem 19 hod. se seznamovat. Bude tam nekde volne misto v hangaru? Nemam doma stan.
BMW 1200 GS a ///M3
Byl sem jen ze včera na dnešek a musím uznat že to byla opravdu vydařená párty fotky budou tak za hodinu na rajčeti . Hodím sem pak odkaz
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
Byl sem jen ze včera na dnešek a musím uznat že to byla opravdu vydařená párty fotky budou tak za hodinu na rajčeti . Hodím sem pak odkaz
Tak jsem se tam dnes odpoledne byl taky mrknout,abych si spojil některá jména zde z fóra i s obličeji jejich majitelů.Děkuji Bobovi,že mi domluvil u pána(promiň vypadlo mi tvoje jméno)z Renocaru,že jsem si mohl vyzkoušet LC.Vypadá to,že s nákupem LC ještě počkám.Uvidíme jak se bude jezdit na LC Adventure.Motor je moc dobrej,ale motorka jako by byla dělaná na menší postavy.Malá vzdálenost mezi sedlem a stupačkama.Jsem rád,že jsem potkal nové tváře a že jsem se setkal i s těmi co již znám.Tak zase někdy příště kolegové a kolegyně.
paradni fotky. paradni! hrozne moc rad bych vas vsechny pozdravoval, toho a toho, jenom se bojim, ze bych na nekoho zapomnel. vypada to na super akci. a ja tam zase nejsem. holt nemam na cem jet, snad priste? uzivejte, divocte a... a snad nekdy priste.
Tak sem doma to byla nocni jizda al svetla z Honkongu pomohla fest hlavne na ty srnky. Jinak super akce diky kluci za OFF vyjizdku, ktera zas posunula moznosti me i meho stroje, tech ac se to nezda 43km bylo super.
Palffy doufam ze noha bude oki. A Hiksi konecne sem te poznal nebyl cas na delsi povidani musel jsem dom, ale dockal jsem se
Čeština můj koníček
zdur. ja tu nakonec zustal do dneska...
17 cm
Ja sem rad ze sem odjel vcera, dneska by se mi teda vstavat nechtelo v tech 6, sem rozlamanej z toho vcerejska teda hrone
Čeština můj koníček
Tak už jsem doma. Díky Rudovi a Tondovi za organizaci, velký dík za trpělivost a čas místnímu osazenstvu. Paráda, už se těším na další pokračování.
(PS: Pertla má malý péro.)
Upravil hobr dne 11.08.2013 14:30
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."