Jo,páč mám auto na dřevoplyn. Bejkové.[/quote]
Tak to by jsi byl King největší. Ládovat bukový polena, vydělávat a ještě udit. Někdy bych rád nějakej ten verk na dřevoplyn viděl v reálu a v pohybu. Co vím od dědka, tak germáni za války držkovali, že to nejede.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To Bob - kukuřici jsme dávali vždycky jen prasátkům, takže to já nemusím. Rybičku, to ano - s bramborem, to bych si dal.
Manželka dnes uvařila vepřové s česnekovou omáčkou a knedlíkem, vždy se musím brzdit - jak je to dobré, okamžitě se přežeru...(a pak je mi zle)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bob napsal:
Michale + ostatní tak co jste vařili dneska k obědu?
Ahoj Bobe,
dneska jsem se dopoledne hrabal v motorkách a tak jsem nechal vaření na Hugitce a byly pečený kuřecí čtvrtky, brambor a zeleninový salát. K večeři se právě smaží květák.
Jinak grilovací sezónu jsme již zahájili před 14 dny u kolegy, kde byly hambáče. A i když nebylo ještě moc teplo, bylo to po té zimě krásné zpestření. Jinak my tu kukuřici ještě krátce předvařujeme.
Všem dobrou chuť!
P.S. Bobe, připomínám, že máš u mě stále ty recepty.
Upravil xHackerM dne 06.04.2014 18:14
...Michale, ještě otoč u pravé porce nůž ostřím k talíři a bude to dokonalé ;o)))
pstruhy máme taky rádi, jezdím pro ně do makra, většinou mají čerstvé
jinak tahle lehce navečer, bych si klidně ještě lehkou rybu ve Tvé podání dal. se k tobě přihlásím na stravu.
www.jantruhlar.cz
Jeeee, ty nože jsem tam jen bezmyšlenkově naházel a ty si toho zrovna všimneš...!
My je kupujeme na trzích, vyloví Ti jakýho chceš a dostane tečku. Krásně zbarvení, čerství. Lahůdka.