[quote]xHackerM napsal: Prosím všechny zájemce, aby mi svůj zájem psali na e-mail uvedený v 1. příspěvku, jinak je možné, že to tady zapadne. Proto jsem ho založil. Děkuji
--------------------------------------
Změna motivu - Ach jo...
Ono je to těžké to měnit, když už někteří poslali i peníze za motiv, který je v 1. příspěvku. Pokud by ale všichni z nich souhlasili, tak jsem ochoten to ještě přepracovat. Pomůže mi někdo zjistit jejich názor a případný souhlas?
Dávám do placu tedy tohle, ale prosím, ať už je to poslední verze motivu. Budu muset všechny již zaregistrované obeslat a zjistit, zda-li by jejich zájem stále trval. A to mi zase zabere čas.
Dále pak dávám náhled, který jsem dnes dostal z reklamky. Je to příprava pro tisk do tkaniny.
Míšo, hoď to logo BMW do levého rohu na horní straně ať je to trošku pocitově vyrovnané a ta levá půlka není holá
Upravil LukyGs dne 30.07.2013 00:21
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
@xHackerM: jen jsem vyslovil nazor na tema motiv. Omlouvam se, mel jsem to udelat driv a ne ted kafrat, kdyz je nejaky vybrany. Ale kdyt ten IMHOtep to nacal... Sorry...
V konecnem dusledku je stejne jedno, do ceho si budu utirat (_._) po koupani
P.S.: ten Lukyho navrh je gut... Logo BMW by mohlo byt barevne... Uz mlcim...
Upravil Dejvidek dne 30.07.2013 06:50
2 LukyGS: Nerad bych to přesouval. Líbí se mi, jak je to logo fóra nevycentrované a dělá prostor pro zbývající dvě malá loga a místo pro případnou přezdívku. Světla na BMW jsou taky nevycentrovaná... Alespoň tohle už mi tam nechte...
Právě jsem do mailu obdržel fotky fyzického vzorku dle původního motivu. Mrkejte...
Upřímně je mi trošku líto, že tam nechcete ty modré linky. Je to jakési zpestření celého motivu a přitom to nenarušuje celkový motiv. Slogan fóra je na zvážení, ale jeho odebrání není problém.
Skutečně vám tam ty linky vadí?
(I když mě to je asi jedno, co si vyberete, já si nechám tenhle vzorový kus. )
Mi se ty linky libi, bych je tam nechal. Akorat - jak jsem psal - text "Vse o motocyklech..." bych dal pryc a soupnul tam BAREVNE logo BWM (stejne jak je umisteno Unstoppable)
...linky nevadí, pokud je možno text vyhodit, stačí jen logo/loga....., ale je mi to jedno, respektuji čas/práci Michala a v daném případě se podřídím většině
H
www.jantruhlar.cz
chlapi, pomůžu Vám, jednu prosím i pro mě...
docela je mi jedno co na ní bude, s proužkama, bez, pokud nebudou růžové ..... všude dobře, s kávou nejlíp