LORD napsal:
Vi nekdo jak dlouha je cekaci doba od objednani?
Ahoj. Objednaval som si GSA white koncom novembra a v piatok mi volal dealer ze uz je vyrobena. Myslim ze zalezi od poctu objednavok a vyrobnych kapacit.
LORD napsal:
Vi nekdo jak dlouha je cekaci doba od objednani?
...v Inveltu prvních 10 (bílých) má svého majitele, kdy bude další várka a barvy prý vůbec netuší...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
...v Inveltu prvních 10 (bílých) má svého majitele, kdy bude další várka a barvy prý vůbec netuší...
Přesně tak, pár motorek jde do ČR v rámci první vlny, stejně jako to bylo s obyč LC, ale nikdo neví kdy a kolik motorek bude v další várce a jestli vůbec některý půjdou k nám. Je tam riziko, že kdo objedná teď (a nestihne ještě nějakou volnou z první várky) může čekat klidně i do léta nebo dýl.
Vjetrnik napsal:
Přesně tak, pár motorek jde do ČR v rámci první vlny, stejně jako to bylo s obyč LC, ale nikdo neví kdy a kolik motorek bude v další várce a jestli vůbec některý půjdou k nám. Je tam riziko, že kdo objedná teď (a nestihne ještě nějakou volnou z první várky) může čekat klidně i do léta nebo dýl.
Doufam ze tak hrozny to nebude. Pred 14ti dny jsem prodal GSA a myslel jsem si ze si koupim normal GS LC, ale kdyz vidim ty fotky tak jsem znova nalomenej na ADV. 8.3.14 jsem pozvanej do Vidne ze budou na svezeni. Rikal jsem si ze se napred svezu a pak se rozhodnu, ale pul roku bych cekat nechtel
Carpe diem
A co se tyka barvy, tak kdyz jsem byl cca pred mesicem v BMW ve Vidni tak prodejce rikal ze co objednaval ADV pro lidi z CR a SR tak vsechny v zelene
Carpe diem
Já Tě nechci strašit a je dost pravděpodobný, že to tak nebude, ale zaručit to teď prostě nikdo nedokáže. Jinak musím říct, že zelená se mi teda moc nelíbí, bílá je fajn, ale chtěl bych vidět tu modrou.
Paul napsal:
Já Tě nechci strašit a je dost pravděpodobný, že to tak nebude, ale zaručit to teď prostě nikdo nedokáže. Jinak musím říct, že zelená se mi teda moc nelíbí, bílá je fajn, ale chtěl bych vidět tu modrou.
Taky cekam az se na ni svezu. Modra je favorit, ale uvidime na zivo
Carpe diem
Tak jsem ADV LC dnes videl nazivo a je to mazel
Ani nemusim cekat az se s ni svezu abych vedel ze ji chci.
Jen mam problem s barvou, potreboval bych videt tu modrou nazivo. Bila je krasna, ale podle videa i ta modra. Nevite nekdo jestli ji nemaji nekde na showroomu?
Carpe diem
LORD napsal:
Tak jsem ADV LC dnes videl nazivo a je to mazel
Ani nemusim cekat az se s ni svezu abych vedel ze ji chci.
Jen mam problem s barvou, potreboval bych videt tu modrou nazivo. Bila je krasna, ale podle videa i ta modra. Nevite nekdo jestli ji nemaji nekde na showroomu?
Tohle jsem ted objevil na tipmotu:
ADVENTURE 2014 U NÁS NA PRODEJNĚ V BMW CARTEC OSTRAVA
BARVA MODRÁ RACING METALLIC MATT