Emilio napsal:
Nemůžu vidět,když je pole špatně oráno,to musí lícovat!Podle mě to bylo oráno paterákem a čtvrtá lopatka špatně dohazovala,tudíš jsem to musel srovnat...
Ale dál bych to nerozváděl,jinak si budu muset jít pro výplatu,za odvedenou práci...
mordíje emilio ty si takovej šikovnej jzdzemědelec
když ho miluješ není co řešit
Hosi,dneska jsem objevil brod!Je asi 30m dlouhej a odhadem 15-30 cm hlubokej.Mam ho 7km od baraku.Takze neco na pristi rok!Zejtra to zkusim projet a vyfotit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hosi,dneska jsem objevil brod!Je asi 30m dlouhej a odhadem 15-30 cm hlubokej.Mam ho 7km od baraku.Takze neco na pristi rok!Zejtra to zkusim projet a vyfotit.
Tak jsem byl projet ten brod.Jsou tam dokonce 2.Ten druhej je kratsi.V nejhlubsim miste asi 40cm.Kardan byl pod vodou.Ja vim,ze to neni zadnej poradnej brod,to musi bejt vody aspon po nadrz.Ale mam radost,ze jsem nasel nove misto na pristi rok na off-road projizdku.
vevis napsal:
Tak jsem byl projet ten brod.Jsou tam dokonce 2.Ten druhej je kratsi.V nejhlubsim miste asi 40cm.Kardan byl pod vodou.Ja vim,ze to neni zadnej poradnej brod,to musi bejt vody aspon po nadrz.Ale mam radost,ze jsem nasel nove misto na pristi rok na off-road projizdku.
vevis přiložený následující obrázek:
[251.31Kb]
Na základě požadavku provádím ještě upload fotek v plném rozlišení, zprávu budu tady průběžně editovat podle přidaných souborů, ale počítejte minimálně ještě dva dny - jelikož ale asi nemáte všichni premium účet na rapidshare, tak se vám to postupné "odhalování" bude třeba hodit
Tak Emilia a Do kopce jsem uz videl.Dobry,ale to stahovani docela trva.Hlavne mi chvili trvalo,nez jsem prisel co s tim vubec delat.Ted to stahuju jeste jednou protoze jsem to pred tim neulozil.Holt tomu rozumim jak koza petrzeli.
vevis napsal:
Tak Emilia a Do kopce jsem uz videl.Dobry,ale to stahovani docela trva.Hlavne mi chvili trvalo,nez jsem prisel co s tim vubec delat.Ted to stahuju jeste jednou protoze jsem to pred tim neulozil.Holt tomu rozumim jak koza petrzeli.
tak to si eště dobrej ja to chci vydět a mam smůlu nevím jak na to vubec tomuhle nehovím
když ho miluješ není co řešit
On ti treba kilingman napise navod.Ja to delam tak:zmacknu free user,nechas odpocitat ty sekundy,zmacknu download,pak ti myslim naskoci tabulka,tam zvolis bud ulozit soubor a budes to mit ulozeny v download a tam si to muzes kdykoliv pustit.Nebo das otevrit pomoci,ale to si pak asi pustis jen jednou.Ten Emilio se nahrava tak 20min a do kopce asi 30min.Az se to nahraje tak odkliknes tu ikonku pred napisem a spusti se video.Snad to zejtra kilingman napise poradne.On asi netusi,co jsme tady za PC profiky.
Chlapi, vždyť vy ty vědomosti mate, Potěmkinovy vesnice :-D
Takže: Klik tady na soubor - otevře se okno rapidshare se dvouma budíkama, levej je free, pravej je premium - tudíž vy co vůbec nevíte o co jde klik na free user, budíky zmizí a otevře se něco jinýho, kde se odpočítávají nahoře sekundy, počkat až se odpočítají sekundy, až to doběhne na nulu tak se uprostřed okna objeví kolečko s nápisem download, klik na kolečko download uprostřed obrazovky - všechno
Rychlost by měla být 500kbit, což uznávám není nic moc, ale zase je jistota, že to odtamtud ztahnou všichni kdo chtějí a nesmaže se to za týden...
Další soubor je možno ze stejné IP adresy ztahovat tuším po dvou nebo třech hodinách, záleží na tom, jak je ten soubor velkej
Tak tady je par fotek fakt peknejch!Konecne nekde hospodsky doktor Kaja!
Akorat to url se nejak nepovedlo.*pissed* http://vacis.rajc..._u_Vevise/
Koukam,ze me se to povedlo.Jsem netusil,ze jsem tak sikovnej!
Upravil vevis dne 09.09.2008 21:17