Ahojte, Chcel by som sa rychlo opytat na nazor BMW navigator V. Kupil som masinu ktora ma jog na riadidlach. Zial navigacku som nedostal a teraz vaham ci ist do toho alebo nie. Doteraz som pouzival iphone 7 + sygic a google maps. Neviete mi niekto povedat(najlepsie vlastnik) ako je na tom garmin s mapami. Na nete som nasiel video kedy chalan tu navigaciu neznasal a pouzival radsej google maps plus este ak mate nejaky dobry dovod preco by som mal ist do toho. Tuna je to spominane video:
Nemal som zatial problem s mapami.
Co sa tyka presnej adresy (to bol problem vo videu), tak vacsinou si ju posielam z mobilu do navigacie. Napr. v mobile si booknem ubytko a adresu dam zdielat cez Garmin Smartphone Link.
Ovladanie navigacie kolieskom na riadidlach je luxus. Nehovoriac o dalsich informaciach o motorke, ktore Nav 5/6 zobrazuje.
Ak mas predpripravu na navigaciu - ovladac na riadidlach, tak by som nad inou navigaciou ako Nav 5 alebo Nav 6 velmi nerozmyslal.
Zdravím chlapi, měl bych na vás dotaz, používám Navigator V. Mám to v kombinaci s telefonem Sony Xperia Z5 compact a v přilbě mám Interphone F6T, všechno by bylo super, kdyby při telefonování po několika minutách hovoru nedošlo k situaci, kdy začnu slyšet sám sebe a druhá strana to samé. Jediné co pomůže je ukončit hovor a znovu volat. Po několika minutách se to opakuje. Máte někdo podobné zkušenosti? Měl by někdo typa co s tím?
Děkuji za reakce.
Z
zkoušel jsem to, ale nepomohlo to. Stane se to jen když to mám připojené všechno. Pokud mám připojený telefon přímo na Interphone, tak to normálně funguje. Asi to budu muset používat jen takto. Ale je to škoda, protože na navigaci mám lepší přehled o všem co se děje.
zbynekha napsal:
zkoušel jsem to, ale nepomohlo to. Stane se to jen když to mám připojené všechno. Pokud mám připojený telefon přímo na Interphone, tak to normálně funguje. Asi to budu muset používat jen takto. Ale je to škoda, protože na navigaci mám lepší přehled o všem co se děje.
Tak všechno je jinak, o víkendu se mi to stalo zas a to jsem myslel, že jsem vyhrál. No nic budu pátrat.
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
Ahoj chlapi, dne jsem se pokusil aktualizovat mapy v navigatoru V na nové 2018, ale Garmin Expres se mi při aktualizaci, kterou mi sám nabídl, kousne u hlášky " Krok 1 ze 2: příprava zařízení na Aktualizace mapy". Zkoušel jsem to i z druhého PC ale dopadlo to stejně - přes noc to nic neudělalo. Jak jste na tom vy?
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
nedosla ti tam pamet..?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Čau,řeším nahrání OSM do Navigatoru V, vše jde v pohodě, .img soubor nahraju na paměťovku Kingston SDHC 32GB UHS-I U1, kartu vložím do navigace, navigaci zapnu a vyberu s jakým podkladem má pracovat (originální podklady v navigaci nechám v paměti navigace, jen nechám zaškrtnuté OSM...), mapa se načte, ale jakmile chci mapu oddálit, tak mapa zamrzne a navigace se vypne a musím ji znovu zapnout. Když zadám cíl, navigace sice začne navigovat, zobrazí se kudy jet, ale když chci mapu opět oddálit, abych se podíval na celou trasu tak navigace zamrzne a zase se vypne. S originál podklady funguje normálně. Do TT Tomašovi jsem psal, bohužel tento problém u Navigatoru neřešili s tím, že Navigator na prodejně nemají a navíc má jiný software a nemusí to fungovat. Tak by mě zajímalo jestli někdo neřešil nahrání a funkčnost osm v Navigatoru V?
Mapové podklady stahují z těchto stránek http://garmin.ope... stahoval jsem cele země ne oblasti Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
PavelDR napsal:
Namontoval jsem origo držák navigace z LCčka na DOHC 2010 a v něm mám Navigátor V.
Problém je když vypnu motorku,tak navigace stále běží!!!!!!!!!
Na LCčku se to po vypnutí klíčku po chvilce vyplo.
PROČ TO NEJDE NA VZDUCHÁČI
Poradí někdo???
nemas to nahodou primo na baterce, jelito?
17 cm
PavelDR napsal:
Ty jelito,mám to v origo konektoru určeném pro navigaci!!!!!!!!!
...a ten nekdo nenabastlil primo na batt?
17 cm