bluesbery napsal:
L : stupidnejsi odkaz nez co jsi uvedl jako dukaz jsi snad ani nemohl Kolik je ti prosim te let ?
Tak jak se přihlásil, budou mu v lednu 2 roky. Na ten věk by se to dalo odpustit, ale v tom případě bych nechtěl vidět soudruhy rodiče.
Jaci asi lidi se zucastnuji diskuzi na netu inkognito a proc... ? Proc se skryvaji a co tim sleduji...
Podívej jak dlouho tu jsem. A už chvíli před tím jsem jezdil na BMW. Měl jsem tu telefon, celou adresu a tak. To všechno jsem smazal až když se tyhle stránky změnily k nepoznání
Tak buď tady budu a nebojím se vyjádřit, nebo to tu bude stát za h...o a nebudu se k ničemu vyjadřovat. Ale soudruzi to tak dělají pořád stejně, protože to mají v té brožuře, k...a
Tak buď tady budu a nebojím se vyjádřit, nebo to tu bude stát za h...o a nebudu se k ničemu vyjadřovat. Ale soudruzi to tak dělají pořád stejně, protože to mají v té brožuře, k...a
L napsal:
Přečti si to celý, možná to potřebuješ aby ji pochopil v souvislostech. A možná by si to mělo přečíst víc lidí aby pochopili co je to demokracie...
me o demkracii poucovat nemusis, nase vzajemna diskuse se odviji od toho, ze jsem po tobe chtel dolozit hist.informacemi, ze TGM nechal do nekoho strilet.. poslal jsi akorat naprosty blabol.. tak pockam s cim jeste prijdes, ale je mozne, ze jsi jen obycejny lhar... dokaz,ze tomu tak neni.
L napsal:
Přečti si to celý, možná to potřebuješ aby ji pochopil v souvislostech. A možná by si to mělo přečíst víc lidí aby pochopili co je to demokracie...
Máš v lecčems pravdu, ale chybí ti vulgární slovník, to aby to jako byla víc pravda a nejsi registrovanej, takže se s nima nepři a mysli si svý.
..... když vidím tohle vlákno, tak mám jeden z důvodů, proč tu už moc nediskutuju )
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
JJ, máš pravdu demokrate...
Jo demokrate, protoze za tvojeho rezimu bych uz davno sedel SOUDRUHU.