morabo napsal:
....leda toho ,rovnez tradicne, prijemnyho plesatyho, mrnavyho pana od racetoolu, kteryho nebudu jmenovat
...ten mrňavý pán (je to Pan pilot, pan Jiří Heiník, naprostá většina lidí zde na foru nedosahuje jeho umu a nikdy jej ani nedosáhne) je velmi příjemný člověk na přátelský rozhovor. Pokud si od něj nějaký jouda půjčí motorku a potom mu začne vykládat, že nejvíc nejlepší v celém kosmíru je HP2, která v serii na KTM skutečně nemá, a navíc když ona úžasná HP2 skončila v poli poražených za vítěznou KTM, nemůže se divit adekvátní reakce....na hrubý pytel totiž patří hrubá záplata....
Hele ****ku,uz jsem te prosil, ze kdyz neumis ani pozdravit a koukas radsi jinam, tak at na mne ani tady nereagujes, ze nebudu taky, no budiz....
Jen tak na okraj jsem tam mel smajlika, kteryho jsi jaksi opomel. Prijemny clovek na pratelsky rozhovor to mozna je pokud mu pochlebujes. Aha, uz tomu rozumim, proc si rozumite....
Takze jen pro nezasvecene, abych to uvedl na pravou miru, tak ja mu nic nepomlouval, naopak chvalil a vyslechl si akorat nesmyslne kydy, ktere nehodlam komentovat,ale nepadlo tam absolutne nic z toho, co pises. Navic jsi u toho nebyl, takze dvakrat nechapu.
To ze jinak pan H. umi, nikdo nespochybnuje, ze je to velmi slozity pan, je ale i obecne znamo, bez se zeptat temer kohokoli od KaTeeMek a dostanes velmi podobnou odpoved.
Takze jeste jednou si laskave svoji povysenost strc nekam a dej mi jednou pro vzdy pokoj. A jestli mas radost, ze jsi mne vytocil, tak se omlouvam, ale nestalo se, je mi te spis lito... Ale zase dalsi hrebicek k tomu, ze uz mi neni lito cela ta nase situace, takze dik za ulehceni, taky cesta
Maiali nel Fango!
Touratech Travel Event & Adventure Days CZECH 2014
Přidané 26.05.2014 22:56
morabo napsal:
Takze jen pro nezasvecene, abych to uvedl na pravou miru, tak ja mu nic nepomlouval, naopak chvalil a vyslechl si akorat nesmyslne kydy, ktere nehodlam komentovat,ale nepadlo tam absolutne nic z toho, co pises. Navic jsi u toho nebyl, takze dvakrat nechapu.
...bohužel jsem u toho Tvého trapného výstupu byl...podle výrazů okolí uražený odchod virtuálního hrdiny pobavil nejen mne...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 26.05.2014 22:59
Tak se musím přidat a chválit – za mě úžasný víkend! Od pátku až do neděle naprostá paráda, relax, zábava… přihazuji také odkaz na pár fotek – jen tedy bohužel kvalita ze zábavného prvního výjezdu žádná slast… tož dávám si cíl - na příští rok buď musím pořídit lepší objektiv a naučit se fotit a nebo pořídit "lepší" gumy a účastnit se rallye, jinak jsem v tom lese úplně marná http://www.advent...-9325a-jpg
Přidané 26.05.2014 23:17
Vjetrnik napsal:
morabo napsal:
...bohužel jsem u toho Tvého trapného výstupu byl...podle výrazů okolí uražený odchod virtuálního hrdiny pobavil nejen mne...
No v zacatku te diskuse jsem te nevidel, ale dejme tomu. Nicmene potom to znamena, ze zamerne lzes, coz je jeste smutnejsi....
A tim tu na dane tema koncim, nebu mrvit vlakno.
Upravil morabo dne 26.05.2014 23:18
Maiali nel Fango!
Přidané 26.05.2014 23:26
morabo napsal:
No v zacatku te diskuse jsem te nevidel, ale dejme tomu. Nicmene potom to znamena, ze zamerne lzes, coz je jeste smutnejsi.....
...ano, opravdu tam jedna pochvalná věta zazněla: "Na ježdění do práce by to i šlo"......ale že bych jich tam bylo více?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 27.05.2014 07:43
Jen k výsledkům, jelikož vaší přestřelku nechápu, rozdíl mezi prvni ktm se a hp2 byl asi 5 minut, 1190 také na mx gumach dojela o 3 hodiny později.....
Ale i tak 1190 považuji za nejlepší cestovní enduro co se teď vyrábí
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Přidané 27.05.2014 14:13
jo ale neni a hlavne kdyz se tam prjede hafol motorek tak to pekne rozjezdi a pak to zkousej
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 02.06.2014 12:02
Myslel jsem si, že našich asi 200 ubytovaných a celkem necelých 300 návštěvníků v průběhu víkendu nebyla žádná sláva ale teď po víkendu vidím, že to byl obrovský úspěch. Na Motoemotion na Mácháči bylo tak padesát lidí, možná ani to ne. Přitom Pasohlávky měly 6 tisíc lidí. Je to boj a zdá se, že ani perfektní místo, organizace a program nic neznamená a organizátoři musí nabídnout něco navíc.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...