My jsme ti Slováci, Vltavská krev........ klídek kluci, stačí, že se je bou lidi pomalu z druhý ulice, tak proč se s tím prudit tady. Zatím se jedná o trika webu a ano, je českej. No a když Milanovi zbude čas a energie a bude správná konstelace slovensky se cítících členů, tak proč neudělat i slovenskou verzi.
Nehrotil bych žádné spory, je to o přání, domluvě a možnostech.
Stejně se vždycky nakonec vožerem, tak vo co de ne?
Nakonec, asi bych koupil i tu slovenskou verzi, bo kromě kupy kamarádů tam mám i příbuzné.
Co naplat, táhly jsme to spolu léta. Je to jako rozvod, když ti nedělá problém zajít s bejvalkou na pívo a společně zavzpomínat. Ovšem jinej to může cejtit jinak.
pebro napsal:
Som tu sice kratko na to aby som sa zapajal do tychto bojov ale neda mi. Potesilo ma ked som videl ze sa budu robit forove tricka. Tiez mam zaujem a aj som hlasoval. Ale ked vidim, co spravi tricko a mapa na nom s partiou o ktorej som myslel ze drzi spolu tak som stratil zaujem. To Vas nepusti ceska hrdost, alebo nechapem. Je tu aj hodne slovenskych fanusikov klubu. A ze sa nevyjadruju? Na toto........?
Neboj, to jen tak vypadá. Je zima, nuda a kolikrát to vypadá, že by se lidi zabili, ale pak si po reálném setkání dají pívo a zjistí, že nejsou až takoví kre téni, jak se vzájemně projevili. Bral bych to jako takovej mimosezóní folklór. Buď to budeš řešit a prudit se a nebo z toho budeš mít bžundu. Jsem pro srandu.
Upravil Medik dne 13.01.2014 23:00
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
raider napsal:
Tiez mam zaujem aj o SK verziu, predna strana kludne moze zostat s bmwgs.cz a CZ mapou (sme na cz fore tak preco ho nepodporit propagaciou) a vzadu slovenska vlajka a napis..
Sorry bratia to už je na mě trošku moc fakt SK vlajku na tričku nechci.
Projednejte s Milanem poproste jeho paní domluvte se sním a udělejte si separátní trička a nemíchat žádné Czech and Slovak apod nesmysly
Bobe, on to myslel tak že pro kluky ze slovenska bude tahle verze kde napředku bude cz a zadek sk. Myslím že je to dobrej kompromis
Ok Luky, pokud to je SK verze pro bratov tak to je jejich věc a potom ok,prosím držet se návrhů od Mildy v hlasování.
okay, pozaduju dozadu Prahu.
to ze jsem v jednom vybehu s orangutanem jeste neznamena, ze to musim roztrubovat vsude
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vím že sem tu nováček a zatím jen pročítám fórum a sbírám zkušenosti
o GS ale co kdyby ta mapa na hrudi byla V ČETNĚ "SK"?
prostě tak jak to bývalo, celá ČSR rozlišená jen barevně a přes to GS.
Myslím že to by byl ten správný kompromis pro všechny.
Ale je to jen můj soukromý názor, pořád si myslím že patříme k sobě.
jiriktm napsal:
Vím že sem tu nováček a zatím jen pročítám fórum a sbírám zkušenosti
o GS ale co kdyby ta mapa na hrudi byla V ČETNĚ "SK"?
prostě tak jak to bývalo, celá ČSR rozlišená jen barevně a přes to GS.
Myslím že to by byl ten správný kompromis pro všechny.
Ale je to jen můj soukromý názor, pořád si myslím že patříme k sobě.
Sis to nepřečetl asi celé.
Triko má sloužit k rozpoznání příslušnosti k státu na mezinárodních srazech, a už jenom kvůli tomuto jedinému důvodu tam nemůže být nic dohromady s jiným státem.
Slovensko se od nás 2x odtrhlo, keců kvůli pomlčce bylo taky mraky, furt, že je brzdíme ... a teď chtějí zase dohromady tričko
Osobně si myslím, že vůbec nepatříme k sobě a tak jak jsem nenáročný a triko si objednám at je jakkoliv barevný s jakýmkoliv nápisem tak s mapou, která už není aktuální bych asi váhal jestli si ho koupím....
Myslím, že když už, tak by se pro kluky z SK mělo udělat triko z jejich mapkou.Možná kdyby se udělala anketa na zájem se strany SK a sešel se alespoň nějaký rozumný počet(který by měl upřesnit Milan) tak by to bylo fajn.
Ale vím prd...s o tom jak je to graficky náročný....
Tom
Mám rád slovensko a slováky, ale osobně bych tričko taky jen české.
Víc to nebudu komentovat.
Myslím že by bylo v silách udělat slovenské trička. Aby to bylo jednodužší na grafiku, tak třeba stejné jen českých znaků slovenské.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Myslím že by bylo v silách udělat slovenské trička. Aby to bylo jednodužší na grafiku, tak třeba stejné jen českých znaků slovenské.
Souhlas - forum je bmwgs.cz, tak proc resit .sk nebo podobne. Ja som slovak tiez, ale forum je ceske, takze berem tak ako to je. Ak by som mal vyhrady, tak by som tricko nekupoval, slobodna volba - kupim/nekupim.
Takze prosim bratia podtatranski, co tak si tam trebars nazehlit este slovensku vlajku?
P.S. Ich hoffe dass die t-shirts in Deutschland hergestellt sind
Upravil radovant dne 14.01.2014 13:50
jencekgs napsal:
Souhlas - forum je bmwgs.cz, tak proc resit .sk nebo podobne. Ja som slovak tiez, ale forum je ceske, takze berem tak ako to je. Ak by som mal vyhrady, tak by som tricko nekupoval, slobodna volba - kupim/nekupim.
Takze prosim bratia podtatranski, co tak si tam trebars nazehlit este slovensku vlajku?
P.S. Ich hoffe dass die t-shirts in Deutschland hergestellt sind
Hmm weindorf Kyjov! Hoffentlich t-shirt kommt mit ein oder zwen flaschen von Chardonnay! Villeicht Milda oder Ihre Frau kann auch Deutsche Fahne und bmwgs.de auf dem t-shirt aufkleben? Das ist eine wunderschone idee!
Cena trička 400,- vč. DPH/daňový doklad.
Poštovné:
1) osobní převzetí
2) 95,- (1-8 ks)
3) 110,- (9 a více ks)
Upravil Milan V dne 15.01.2014 20:08
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Budou odberova místa ? Za me České Budějovice. Kdyžtak je vezmu ostatním a pak je v čb. Předám.. vezmu to na dobírku. Kdyby nebyl nikdo jinej.
Upravil lupen dne 15.01.2014 20:30
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.