Taky se musím připojit, najeto necelých 1000 km a musím uznat, že C3 je super. Trochu jsem si musel zvykat na pinlock, ale zase se fakt nemlží. Jinak je opravdu tichounká a v kombinaci se zvýšením plexi od TT to je velký posun ( jezdil jsem v docela kvalitní integrále).
To ja si jeste budu muset zvykat, jezdil jsem vzdycky v integralce a je to pro me velka zmena.
V tom testu vychvalujou absolutne vsechno, nicmene nachazej jen jednu vadu - dvoji plexi, ktery trochu brani vyhledu, vrsek je opravdu castecne v zornym poli. Mista na bradu mi prislo pomerne malo, dokud jsem nezjistil, ze tam jsou 2 vrstvy "krytu brady", ktery jdou jeden po druhym sundat.
Takze na zimu idealni funkcnost, na leto zustava pohodli a dost mista na bradu.
Ja bych jeste pridal jednu vadu - montaz jakyhokoliv interphonu, Scala apod je nad lidsky usili.
Alda napsal:
jete pridal jednu vadu - montaz jakyhokoliv interphonu, Scala apod je nad lidsky usili.
co jsem slysel, tak C2 je na interphone problem, ale C3 lepsi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No jako vedeni kabelu ujde, umisteni sluchatka v pohode, protoze usi maj fakt dost mista, problem je ale jednotku pridelat k prilbe, skorepina je hodne siroka, pod ni tahla od slunecniho plexi atd, no proste oproti integralce des.
Tak jsem dnes koupil novou helmu. Bmw System 5 a jsem nadšen.Je fakt že srovnání mám pouze s mou starou sklápěčkou Cox za 3500 kč, takže nic horšího asi není, ale Bmw prostě super