Tonda napsal:
Přidávám několik tipů na výlety po okolí Chaty na Adamu (vše vesměs v okruhu cca 50-ti kilometrů od chaty). Je to jen takový „výběr“ tipů, na který jsem si vzpomněl. Orlické hory jsou krásné celé, takže si snad každý najde „to svoje“. Třeba sem ještě někdo přidá nějakou zajímavost v okolí, která stojí za návštěvu. Hromadná vyjížďka v plánu není – takže je to na každém, kam sám pojede nebo jestli se k někomu přidá nebo jestli bude „kalit“ na chatě
Pak je pěkná cesta přes polské lyžařské středisko Zieleniec. Přejede se do Polska přes přechod v Orlickém Záhoří, pak cesta přes Zieleniec. Zpět do ČR přes hraniční přechod Olešnice v Orl. horách / Kocioł. http://tonda1200....CN9360.jpg
A tady na níže uvedeném webu je několik tipů na koupání - má být hezky. http://www.orlick...mp;lang=cs
Takže jak psal Joe - plavky sebou (ženský můžou i bez plavek )
Ženský a Pertla
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
becka napsal:
[quote]geo27 napsal:
Zdravím všechny GSaky může ještě jeden zelenáč z Klatov
čau, mužeš jet klidně semnou a s fífou, ale ještě nevim, kdy budem vyrážet
Dík za nabídku rád se přidám dej pak vědět kdy a kde se srazíme .
čau, vypadá to někdy v pátek v 1, ve 2. Můžeš takhle brzy? My dva by jsme se sešli v Horažďovicích na Robin oilu a Fífa někde o kus dál[/quot
chlapcí v jednu ve dvě je dost dlouho já budu doma asi tak před 12 tak mužem dříve a pojedem na havlobrod tak si řekněte kde se setkáme já navrhuju CHýnov
ok, tak v pul 2 v Chynově na pumpě. Takže ve 12h abysme jeli z Horažďovic.
hlavně, že je pivo ftlamě
majklbiker napsal:
pátek, jedna moto, jeden stan
někdo v pátek z Práglu, případně v kolik?
Pojedu v pátek odpo jen ještě nevím v kolik h kdyžtak můžem udělat nákou kolonu vzít Pertlu Servisáka atd. a dát závod(teda jakože tajnej) kdo tam bude první
Mám pocit,že přes Chlumec pojede většina,tak mužem dát kolonu. Upozornění pro ty,kteří plánují cestu po D11.Tady Chlumce je uzávěra a v pátek masakrální kolony. Je lepší jet z Poděbrad po staré 11 až do Hradce.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Netočí tam doufám Černou horu...??!!
Po pátém kousku stejně prd poznáš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
zetor napsal:
K pátýmu kousku jsem se ještě u Černý hory nikdy nedostal..
To radši zase vypiju 15 malinovek a litr kořalky...
Tak u 12° jsem se dostal i dál a chutnala mě. je to sladký jako cecek, ale jednou za čas se to dá. 10°jsem nezkoušel.
Horší než špatný pivo je žádný pivo. Vyjímku má Maďarská produkce. Tam je dobrá voda.
Hlavně nezapomeňte na https://www.youtu...zEgqhMpk5c
Upravil Medik dne 17.07.2014 11:27
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
zetor napsal:
Ale jo...my jsme si letos kupovali 2x sud ČH 11°...to bylo dobrý, ale sorry...to na Radarce se prostě nedalo...
Pivo dobrý, ale ten vrchní je ňákej divnej