No mě je jedno kam se pojede, ale radši bych ten chrást..... A napadlo mě Michale, co takhle Kdyně na Koráb....?
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Zpráva od Péti Havlíka z Inveltu - k dispozici přiveze osmikilo. Půjčování stylem - chceš zkušební, dej mi Tvojí. Prostě jako loňský rok. Během vyjížďky ON bude možnost si tu motorku vyzkoušet a prostřídat se. Po příjezdu do areálu půjčování bude ještě nějakou dobu pokračovat. Bohužel 12ADV nebude, páč měla nehodu.
no,tak já to mam sečtený......musim pro tchýni na letiště............nevíte někdo jak se dá sestřelit dopravák?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
no,tak já to mam sečtený......musim pro tchýni na letiště............nevíte někdo jak se dá sestřelit dopravák?
A co ty chudáci nevinný v letadle....prostě jí umlať lopatou a zahrab na zahradě Hele a na to letiště pojedeš v pátek a budeš tam do neděle jo? To bude zvláštní přílet
xHackerM napsal:
2 Medik: Vole, tohle jsme jezdili loni... Letos to bude na druhé straně Varský, tam je to taky krásný...
Jak to mánm ňufat Jsem jen prostý pobíječ much. Druhá strana varský je taky fajn. Taky jsem tam už pojezdil. Na OFF tedy dlabu, má pršet, tak si nechám tourancky - stejně nejsem bahnomil. Tak za sucha pojezdit krajinou, to jo, ale plácat se dvě hodiny na kilometru v blátě mě nebaví. Ještě bych musel mejt Bobše. Takhle vždycky počkám, až oprší a stačí to. jen mě Milan z TT upozornil, že ty ráfky by mohly mít i jinou barvu a ten sajrajt, co tam mám opravdu není ochranný film Jsem tvrdil, že to nejde dolů, ale on si naslinil a ušpinil prst a našel hliník. Mizera jeden. Teď tam mám čistej flek.
No, na 1200adv jsem se těšil, chtěl jsem jí vyzkoušet. Osmikilo mě zase tolik neláká.
Ale co, počítám, že porostou houby, takže houby zle
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Muzika dnes zabalena a poslána. Poslal jsem doporučeně tak by to do Pátku mělo dopadnout určitě. Nějak extra jsem to neprobíral a hodil jsem tam pár složek co mi přišly pod ruku. Celkem necelých 8 GB. Tak hodně zdaru.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Info o PSI - chlapec od nich dorazí už v pátek.
Info o Harleyi - zítra si tam skočíme s Mackem na kafíčko a potvrdit jejich účast.
Info o Rockway - Viktor bohužel dorazit nemůže, ale opět nás podpoří balíkem zboží Rockway
Takže OFF se změnil na individuální orienťák. Info v pozvánce. Věřím, že Vás to bude bavit a dokonce si myslím, že tím poklesne zájem o ON a všichni si budou chtít projet trasu ať už závodně, či rekreačně. Noty se budou rozdávat v pátek večer. Bližší info sem napíšu snad zítra.
Nějak se má pokakat počasí na víkend...to sů zvědavej.
Nerad bych absolvoval potápěčský kurz na motorce.
Nemáte tam nějakýho šamana, kterej by to posichroval?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
K otázce počasí - bude chcát protože jsem to umyl a naleštil.
Tímto se všem omlouvám a zvu na panáka!
A ještě musím hlásit,že Kubovi malej málo přibírá, takže se musí znovu zapít!!!
No pomáhej nám Pán Bůh,nebo příroda. Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!