To jsou samé restaurace, ale např. Stará Boleslav křižovatka Okružní, Komenského, 5. Května, Vestecká je obyčejná jídelna, která předčí kdejakou restauraci v kvalitě i ceně v širokém okolí
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
To jsou samé restaurace, ale např. Stará Boleslav křižovatka Okružní, Komenského, 5. Května, Vestecká je obyčejná jídelna, která předčí kdejakou restauraci v kvalitě i ceně v širokém okolí
Pepku hod jsem odkaz nebo název,jezdím kolem často tak jí průbnu
Bobe pošlu jen toto, oni si na reklamu moc nepotrpí, ale o to víc je spokojených lidí
malá ...ale super..jo ve 13.00 už není co jíst http://mapy.cz/za...oleslav%20všude dobře.....doma GSA
Zajímavé místo je Vesna ve Žďáru n.S. na hlavní trase při průjezdu. Není to sice restaurace klasického tipu, spíš jídelna kde vezmeš tác,na něj jídlo ,k pokladně ,zaplatíš, pojíš,odložíš tác a mažeš k Neumětelům -(což mi vyhovuje -nemusím čekat než si mě všimne pinkl). Prostředí čisté,personál v poho ,jídla dobrá a hlavně ceny ,,jak za komunistů" (teda aspoň před 3mi roky) jak to dělají nevím ale jde to. http://www.vesnaz...
Další místo které lze pochválit je Penz Bonet ve Slatiňanech-jídla dobrá a hlavně co já hodně oceňuji v restauracích -rychlá obsluha- (nerad trávím čas čekáním ať už na jídlo nebo na placení) http://www.motore...rie_r.html
já můžu doporučit všechny KFC, když není KFC tak McDonald's :-D když jedu někam kde to neznám tak vím co mě čeká, všechno ostatní je sázka do loterie :-D
Tak sem také něco přidám jestli už to tu není Česká lípa Na střelnici výborné jídlo příjemná obsluha a ceny také gut cestou na sever jezdím na obědy hlavně tam .
Motorest u Rychtáře v Novém Městě (hned u kruhového objezdu), kousek za Chlumcem n/C ve směru na Hradec Králové... Kdysi jsem tam parkrát jedl, jednou tam se mnou byl Toli, Mali a Zetor. Nedávno jsem tam byl s Kašákem a před pár dny jsem jel kolem s rodičema, tak jsem je tam vzal.
Opravdu vynikájící jídlo a fakt obří porce
Akorát v neděli mají zavřeno.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hospoda žádná vzhledová hitparáda, ale to žrádlo... A za pár korun (většinou se člověk vč. pití, polévky a hlavního chodu vejde do 150,- Kč)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Hospoda žádná vzhledová hitparáda, ale to žrádlo... A za pár korun (většinou se člověk vč. pití, polévky a hlavního chodu vejde do 150,- Kč)
Pod toto se podepisuji a najím se tam do 100,- Kč a většinou si dávám valašské speciality jako jehněčí řízek s bramborovým salátem atp.. Porce jsou obrovské.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
Jara Cimrman napsal:
Kersko-se zelím nebo šípkovou. V létě většinou narváno. J.C.
Já vždycky, když jedu takovým místem, třeba jako Kardašova Řečice, Žacléř a další prapodivné čecháčkovské /bez urážky prosím/ názvy - tak říkám:
"ty vole, vono to fakt JE!!!"
Upravil Miguel dne 20.10.2016 13:44