Tak se na vás bando přijedu podívat,ale až zítra.Protože jsem teď přišel z rachoty. Čau. Kašáku to je škoda, možná by to chtělo nějakýho rehab.doktora napravovače.
To Schrek: tak to jo, já oka nezamhouřil, protože se celé podium otřásalo jak si šíleně chrápal. Příště ti bazen napustim H2 SO4 .
A Rudovi poděkování - super
Upravil KUKY dne 18.10.2014 17:32
KUKY se vrací
Jo chlape to se nebyl ja, me nekdo budil taky chrapanim sem ani rano nepotreboval budik.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Krásné moto,super kamarádidobrá pařba a hlavně nepřekonatelná noc v podání kamaráda p.Fukaladruhou takovou bych nedal..dik všem za moznost setkani a dobrou cestu ve slozeni Peta,Radim,Oncek,já
Shreku.. to ty jsi tam neuvěřitelně chrápal .. jsem do tebe žďuchal aby jsi přestal jak jsi pak odjel.. tak to byla parádička...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Shreku.. to ty jsi tam neuvěřitelně chrápal .. jsem do tebe žďuchal aby jsi přestal jak jsi pak odjel.. tak to byla parádička...
Ja zas drbal do tvyho brachy nebo kdo to spal vedle me , takze to je tak nastejno, jinak za to muze Milan nemel do me lejt ten rum navic
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
VojtechPolicky napsal:
Ja zas drbal do tvyho brachy nebo kdo to spal vedle me , takze to je tak nastejno, jinak za to muze Milan nemel do me lejt ten rum navic
Z jedný strany spal on a z druhé strany já ! tak nevim do koho jsi drbal :-D
Jinak nevím nic o rumu.. jsem šel spát docela brzo... cítil jsem, že by to pak nemuselo být ráno ideální
Radarka super ... ! :-) A pak ta vyjížďka s Tondou.. no neměla chybu...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...