TomH napsal:Hlavně nezapomeň na http://www.karava...zinami.htm je to poměrně důležitá věc, pokud nechceš mít předstan na střeše karavanu, až foukne vítr.
...díky, už jsem objednal, také soused karavanista o tomhle v sobotu mluvil, že doporučuje....
No a ještě límce pod karavan, aby Ti netáhlo na nohy, ale to máš možná jako součást přestanu.
Vjetrniku čo je to za dlžku , predpokladam že niečo tesne cez 450, kde si ho kupil v CZ alebo vonku, maš nejake dobre linky na kauf, uvažujeme o niečom menšom do 430 ale v ročniku 00 až 03. Jeden pan v campe mi odporučil NL a aj ročniky po roku 00 a vyššie že vraj lepšia konštrukcia a pod. U nas na bazaroch je to des a to nielen vekovy ale aj cenovy!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Zdravím aktuálně z Cresu. Mám Knaus Sundwind 500 FU limited edition... podobný interiér dělají model 450 FU (letiště a koupelna vepředu, uprostřed kuchyň a sezení do U vzadu), což bych porizoval mít slabší auto... menší už jsou vážně malé.
Jinak dovezl mi jej pan Křivka - karavanypardubice.cz, mohu velmi doporučit. Ten můj byl predvadecka přímo z Knausu, takže skorofunglovka ;-)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
A ještě,pokud bys hledal něco levnějšího, slusne se vozí z Anglie, najdu kontakt na člověka, co je vozí... to jsou karavany okolo 100 tis. Kč, nabízel mi nějaké, ale mě se více líbí německé modely...
...se mi taky víc líbí "němec" a u "angličana" po povědomě vadí výstup vlevo do silnice, ale jsem jen teoretik. žádný karavan nemám a ani jsem zatím žádný půjčený neměl a nevyzkoušel
www.jantruhlar.cz
Vjetrnik napsal:
Zdravím aktuálně z Cresu. Mám Knaus Sundwind 500 FU limited edition... podobný interiér dělají model 450 FU (letiště a koupelna vepředu, uprostřed kuchyň a sezení do U vzadu), což bych porizoval mít slabší auto... menší už jsou vážně malé.
Jinak dovezl mi jej pan Křivka - karavanypardubice.cz, mohu velmi doporučit. Ten můj byl predvadecka přímo z Knausu, takže skorofunglovka ;-)
zajedte si do Lubenice (bez karavanu), krásná horská pevnost
dole pod ní je super pláž modrá jeskyně nebo laguna nebo tak nějak, dá se plavat dovnitř do jeskyně, která je celá díky průplavu spodem nasvícená modře
dolů z Lubenice je to pěšky 30 minut, zpět hodina a půl ale stojí to fakt za to
nebo půjčit loďku v Matinscice...
říkám si hurikán
vorel napsal:.....zajedte si do Lubenice (bez karavanu), krásná horská pevnost
dole pod ní je super pláž modrá jeskyně nebo laguna nebo tak nějak, dá se plavat dovnitř do jeskyně, která je celá díky průplavu spodem nasvícená modře
dolů z Lubenice je to pěšky 30 minut, zpět hodina a půl ale stojí to fakt za to
nebo půjčit loďku v Matinscice...
..to až v září s kolama, teď tu bike nemám... teď jsem vylezl z vody, idylka...
dolů z Lubenice je to pěšky 30 minut, zpět hodina a půl ale stojí to fakt za to...
Mysliš totok?https://www.googl...e5!6m1!1e1https://www.googl...4!2e1!3e10Za mesiac idem na predlženy vikend na otok Krk a potom na Veli a Mali Lošinj takže to mám takpovediac priamo po ceste!
Upravil JRM66 dne 09.05.2015 21:24
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
dolů z Lubenice je to pěšky 30 minut, zpět hodina a půl ale stojí to fakt za to...
Přátelé, omluva, ale zkusím to zde, protože za zeptání nic nedám.
Domníváte se, že by jste mi byli schopni/ochotni půjčit karavan a pokud ano, tak třeba i za "morální" výši platby.
Využili bychom v kempu u Lago di Garda, někde Malcesine jako "základnu" v kempu pro kolovýlety a pěškovýlety. Potřeboval bych pro rodinu stabilnější zázemí než je stan.
Zaručím velmi opatrné chování celé rodiny, nevyužívání soc. zařízení karavanu, slušnou jízdu.
Termínem jsem vázán na letní prázdniny a ideální představa je někdy v červenci v termínu 4.7.-18.7.15.
Díky za příp. zprávy a příp. nabídku.
H
www.jantruhlar.cz