Takže přátelé, pokud jsem někoho nepřehlédl, tak je nás zatím 20.
Musím upřímně přiznat, že když jsme se s Burem na začátku bavili, počítali jsme, že bude úspěch 5 lidí, kteří se zapojí.
Doufám, že do dílčího cíle za tři měsíce dorazíme všichni a podaří se nám dosáhnout úspěchů.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
když jsme se s Burem na začátku bavili, počítali jsme, že bude úspěch 5 lidí, kteří se zapojí.
Ja bych to ted preformuloval tak, ze muj typ je tak 5 lidi ze to da! Kazdej je strasne nadsenej do sportu jen do chvile, nez se poradne spoti... Ale budu moc rad, kdyz me vyvedete z omylu.
To vevis: Mas recht! Idealni je atleticka postava. Takovy desetibojari jsou ten ideal. Nejsou to zadny uplny susinky a ve sportech vsestranni. Velky svaly jsou jen na kompenzovani malyho ega nebo pindoura!
Jen doufam, ze to ted necetl nejakej namakanej kulturista...
Upravil BURE dne 18.12.2014 06:48
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Pani,
ak beriete aj "cezpolnych", tak sa hlasim aj ja. Transformaciu by to chcelo uz roky, pocas nich som si "nastradal" slusne kila naviac, po precitani tohto fora som sa rozhodol, ze prisiel ten spravny cas, aby som ulahcil motorke, aby nemusela vlacit taky naklad
Takze moje startovacie data:
Vek: 53
Vyska: 190 cm
Vaha: 120 kg
Obvod pasu: 120 cm
já už se vaší soutěže zůčastnit nemůžu,bo bych se nikam neposunul.
v lednu tomu budou 4 roky,co jsem začal pravidelně navštěvovat tuto tělocvičnu http://www.kickbo...ym/kontakt , 2x týdně,zkoušel jsem i 3x týdně,ale klouby mi řekli že už je to moc,takže 2x týdně je pro mě tak akorát,startoval jsem na váze 105 kg a při prvním tréninku jsem myslel,že pro mě pojede rychlá ,vydržel jsem dodnes,vážím 93 kg,vrátila se mi ohebnost,rychlost,výdrž při zátěži,žeru vše kdykoliv,i v noci,pupek nemám,kolik mám přes hrudník nebo stehna pro mě není důležité,hlavní pro mě je vydržet,pokračovat dál,dokud to půjde.
přeju vám,vydržte to,budou možná nějaké počáteční potíže,ale ty se dají překonat,já jsem začal v 46 letech a nehodlám přestat.
držím vám palce v té vaší transformaci
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Zdenku musim na tvuj prispevek reagovat. Kdyz jsme jeli v roce 2010 po alpach, byl jsi ctyricatnik s briskem, s cigeretou neustale u pusy a fotici kompaktem. Po ctyrech letech je z Tebe sportovec nekurak skoro profesionalni fotograf.
Je videt, kdyz se do neceho das, davas do toho 100%, coz ocenuji na tvych kufrech.
Myslim, ze tvuj prispevek je jeden z nejhodnotnejsich ve vlakne a ukazuje, ze je jedno co chces, ale kdyz po tom jdes, dokazes to.
Splněný sen moje 1100GS
Progres cloveka proste motivuje, to je jasna vec! Ja uz taky jentak neprestanu. Ten pocit, kdy se pro cloveka sport stane zabavou a ne jen mucenim tela je strasne osvobozujici! Driv jsem moc nechapal ty reci o vyplavenych endorfinech napr. po 10km behu. Driv by se mi vyplavila maximalne svacina z zaludku spolu s plicema. Dneska uz je takova zatez pro mne radosti a toho bych se uz nerad vzdaval... Jinymi slovy je super, kdyz telo cloveka posloucha!
Kazdopadne Bystro palec nahoru a at Ti to vydrzi az do truhly!
Upravil BURE dne 18.12.2014 11:28
Jencku,musím tě poopravit,po 3 letech jsem začal hulit znovu takže nejsem úúplně svatej,ale zatím tréninky udýchám,tak je to v pohodě.
eště doplním,cvičí semnou i moje žena,už 3,5 roku,než to zkusila,byla silně proti,dnes maká jak o dušu,takže jsme zas silná dvojka
nedělám to proto,abych byl "IN" ale abych byl "FIT"
Pardal napsal:
Bystřo tahle cesta mě taky laká.. jenže zatim jsem na kurzy pro duchodce tady nenarazil... protože z klasického fitka je člověk zkrácenej až hrůza
Hele, geronty berou všude. A víš proč? protože choděj a platěj Dělám už pár let KMG. Jsem tam nejstarší, nejtěžší (teď už naštěstí ne největší ) a taky to nejmíň udejchávám a to už přes 6 let nekouřím. Obdivuju Bystřu, že to udejchá. Já mám, po pár pohybech kyslíkovej deficit. Ale možná to bude tím, že Bystřa je přeci jenom víc "šlachoun" a já jsem vyloženě "masné plemeno". Jakmile se začnu víc hejbat, začnou mě víc růst svaly a ..... je to začarovanej kruh, ale lepší než pupek pod koule. Ty po pár kruháčích musíš být vyrýsovanej jak Bure
Když budeš chtít a bude ti to vyhovovat, ozvi se jim: http://www.krav-m...erec1.html. Nastoupit do půl školního roku rozjetýho vlaku taky ještě lze, není to nijak strašné, jen to víc bolí a nebo počkat na další září.
Kdyby jsi chtěl něco z Bystřova soudku: http://www.mmalib...z/kick-box stačí se kouknout.
Ono, trénink s "drábem", kterej tě hlídá a zároveň nutí je jiný kafe, než osamocené plácání. Víc se hecneš a hlavně - nejsi sám.
Jinak, kdyby měl někdo zájem o KMG - vyzkoušet si to, tak můžu zajistit volňásky na seznamovací trénink. První je http://www.krav-m...ivice.html. Jinak jsou většinou v Praze na Pankráci, ale i na jiných místech republiky. Voucher platí pro dva lidi, takže kdo má zájem, napište mě a já zajistím vouchery.
Upravil Medik dne 18.12.2014 17:01
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vůbec nejde o kurzy pro důchodce,makáme se ženou po boku s náctiletými a stíháme,dnes už jo.nejsem tam úplně nejstarší,ale na rozdíl od nich chodím pravidelně.
když jsem tam poprvé vlezl,měl jsem strach ztěch bijců,oni jsou úplně v pohodě a snahu staříka dovedou ocenit
bystricke napsal:
vůbec nejde o kurzy pro důchodce,makáme se ženou po boku s náctiletými a stíháme,dnes už jo.nejsem tam úplně nejstarší,ale na rozdíl od nich chodím pravidelně.
když jsem tam poprvé vlezl,měl jsem strach ztěch bijců,oni jsou úplně v pohodě a snahu staříka dovedou ocenit
Tak tak, pravdu díš. A když se mrskáš mezi mlaďasama, tak to je taky lepší pocit. Ale Bystřo, pro ty 20 až 30 už jsme geronti. Ale vždycky mě potěší, když je ustíhám. Při sparingu se nemrskám jak voni, ale respekt maj, bo taky nejsem trpajzlík
A v podstatě jsi mě potvrdil. My starší už se snažíme zbytečně nevynechávat. No a tenhle styl úpohybu má ještě jeden pozitivní vedlejší efekt - prostě víš, že průměrnej uliční ňafal není důstojný soupeř, tak ho neřešíš
Upravil Medik dne 18.12.2014 17:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
... tož já se taky hlásím ...věk 42 .. startovací váha 104 kg ..... odvod pasu a pupku změřím co nejdříve po návratu ze španělska ... tady mám jen šupléru :-(
... důvod: ... na hotelu máme ve sprše zrcadlo přes celou jednu stěnu a já se musím sprchovat zády k týhle stěně, bo se na sebe nemůžu dívat ... a to je celkem nepohodlný :-))
Upravil chstepan dne 18.12.2014 18:19
(ch)stepan
Ako vám závidím. Ja mám opačný problém, neviem pribrať. Cvičím ako cocot aby som mal aspoň 78 - 80kg pri výške 185cm. Mám 48 rokov. Ani si neviete predstavit ako je to nepríjemné
sanko napsal:
Ako vám závidím. Ja mám opačný problém, neviem pribrať. Cvičím ako cocot aby som mal aspoň 78 - 80kg pri výške 185cm. Mám 48 rokov. Ani si neviete predstavit ako je to nepríjemné
Snad Tě potěší, když Ti napíšu, že nabrat je mnohem obtížnější, než hubnout... Pochopitelně - nabrat trochu kvalitní hmoty.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Kilo shodis i kdyz se dobre vyseres. Ale nabrat kilo ciste svalove hmoty, to je sakra drina!
Medik: KWG asi myslíš krav maga tady v olomouci je systema-to je zase ruský styl,uvažoval jsem nad tím,dokonce jsem jim klepal na vrátka před 2 roky,bohužel ve špatnou dobu,líbí se mi ten čistý,rychlý styl,pokud ho umíš,kickbox je přeci jen trochu větší divočina.
chodit s mlaďochama nebo dědkama je úplně jedno,seš tam sám za sebe a hecneš se,mám doma v garáži pytel,na podlaze tatami,ale to není ono,snad jen na pilování techniky,tělocvična je prostě tělocvična