Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 10 z 38:   1  ...  7    8    9    10    11    12    13  ...  38  

Soutěž v transformaci aneb ukaž, že na to máš
jencekgs
Přidané 17.12.2014 21:34

Registrace: 27.12.08
Takže přátelé, pokud jsem někoho nepřehlédl, tak je nás zatím 20.
Musím upřímně přiznat, že když jsme se s Burem na začátku bavili, počítali jsme, že bude úspěch 5 lidí, kteří se zapojí.

Doufám, že do dílčího cíle za tři měsíce dorazíme všichni a podaří se nám dosáhnout úspěchů.
Splněný sen moje 1100GS

BURE
Přidané 18.12.2014 06:06

Registrace: 15.07.10
jencekgs napsal:
když jsme se s Burem na začátku bavili, počítali jsme, že bude úspěch 5 lidí, kteří se zapojí.

Ja bych to ted preformuloval tak, ze muj typ je tak 5 lidi ze to da! Kazdej je strasne nadsenej do sportu jen do chvile, nez se poradne spoti... Grin Ale budu moc rad, kdyz me vyvedete z omylu. Wink

To vevis: Mas recht! Idealni je atleticka postava. Takovy desetibojari jsou ten ideal. Nejsou to zadny uplny susinky a ve sportech vsestranni. Velky svaly jsou jen na kompenzovani malyho ega nebo pindoura! annoy

Jen doufam, ze to ted necetl nejakej namakanej kulturista... Grin
Upravil BURE dne 18.12.2014 06:48
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem! Wink

https://www.motorkari.cz/uzivatelovy-clanky/?uid=1
daddy
Přidané 18.12.2014 07:52

Registrace: 29.09.12
Pani,
ak beriete aj "cezpolnych"Wink, tak sa hlasim aj ja. Transformaciu by to chcelo uz roky, pocas nich som si "nastradal" slusne kila naviac, po precitani tohto fora som sa rozhodol, ze prisiel ten spravny cas, aby som ulahcil motorke, aby nemusela vlacit taky nakladGrin

Takze moje startovacie data:
Vek: 53
Vyska: 190 cm
Vaha: 120 kg
Obvod pasu: 120 cm

jencekgs
Přidané 18.12.2014 09:06

Daddy, my si na prespolni nehrajeme. Takze vecer Te pisu na startovni listinu.
Splněný sen moje 1100GS

bystricke
Přidané 18.12.2014 09:52

Registrace: 04.11.07
já už se vaší soutěže zůčastnit nemůžu,bo bych se nikam neposunul.
v lednu tomu budou 4 roky,co jsem začal pravidelně navštěvovat tuto tělocvičnu http://www.kickbo...ym/kontakt , 2x týdně,zkoušel jsem i 3x týdně,ale klouby mi řekli že už je to moc,takže 2x týdně je pro mě tak akorát,startoval jsem na váze 105 kg a při prvním tréninku jsem myslel,že pro mě pojede rychlá Grin,vydržel jsem dodnes,vážím 93 kg,vrátila se mi ohebnost,rychlost,výdrž při zátěži,žeru vše kdykoliv,i v noci,pupek nemám,kolik mám přes hrudník nebo stehna pro mě není důležité,hlavní pro mě je vydržet,pokračovat dál,dokud to půjde.
přeju vám,vydržte to,budou možná nějaké počáteční potíže,ale ty se dají překonat,já jsem začal v 46 letech Frowna nehodlám přestat.
držím vám palcethumbs up v té vaší transformacicomfort
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
jencekgs
Přidané 18.12.2014 10:45

Zdenku musim na tvuj prispevek reagovat. Kdyz jsme jeli v roce 2010 po alpach, byl jsi ctyricatnik s briskem, s cigeretou neustale u pusy a fotici kompaktem. Po ctyrech letech je z Tebe sportovec nekurak skoro profesionalni fotograf.
Je videt, kdyz se do neceho das, davas do toho 100%, coz ocenuji na tvych kufrech.

Myslim, ze tvuj prispevek je jeden z nejhodnotnejsich ve vlakne a ukazuje, ze je jedno co chces, ale kdyz po tom jdes, dokazes to.
Splněný sen moje 1100GS

BURE
Přidané 18.12.2014 11:17

Progres cloveka proste motivuje, to je jasna vec! thumbs up Ja uz taky jentak neprestanu. Ten pocit, kdy se pro cloveka sport stane zabavou a ne jen mucenim tela je strasne osvobozujici! Wink Driv jsem moc nechapal ty reci o vyplavenych endorfinech napr. po 10km behu. Driv by se mi vyplavila maximalne svacina z zaludku spolu s plicema. Dneska uz je takova zatez pro mne radosti a toho bych se uz nerad vzdaval... Smile Jinymi slovy je super, kdyz telo cloveka posloucha! tongue

Kazdopadne Bystro palec nahoru a at Ti to vydrzi az do truhly! Wink
Upravil BURE dne 18.12.2014 11:28

bystricke
Přidané 18.12.2014 13:27

Jencku,musím tě poopravit,po 3 letech jsem začal hulit znovuFrown takže nejsem úúplně svatej,ale zatím tréninky udýchám,tak je to v pohodě.
eště doplním,cvičí semnou i moje žena,už 3,5 roku,než to zkusila,byla silně proticlaque,dnes maká jak o dušu,takže jsme zas silná dvojkalol
nedělám to proto,abych byl "IN" ale abych byl "FIT"

www.begr.cz
Pardal
Přidané 18.12.2014 16:39

Registrace: 08.04.07
Bystřo tahle cesta mě taky laká.. jenže zatim jsem na kurzy pro duchodce tady nenarazil... protože z klasického fitka je člověk zkrácenej až hrůza

Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
sadilek
Přidané 18.12.2014 16:50

Registrace: 13.12.07
Tak ženská se mnou cvičí taky,ostatně jako s mnohými.:-)

www.jezdime.eu
Medik
Přidané 18.12.2014 16:56

Registrace: 04.05.08
Pardal napsal:
Bystřo tahle cesta mě taky laká.. jenže zatim jsem na kurzy pro duchodce tady nenarazil... protože z klasického fitka je člověk zkrácenej až hrůza

Hele, geronty berou všude. A víš proč? protože choděj a platějGrin Dělám už pár let KMG. Jsem tam nejstarší, nejtěžší (teď už naštěstí ne největší Grin) a taky to nejmíň udejchávám a to už přes 6 let nekouřím. Obdivuju Bystřu, že to udejchá. Já mám, po pár pohybech kyslíkovej deficit. Ale možná to bude tím, že Bystřa je přeci jenom víc "šlachoun" a já jsem vyloženě "masné plemeno". Jakmile se začnu víc hejbat, začnou mě víc růst svaly a ..... je to začarovanej kruh, ale lepší než pupek pod koule. Ty po pár kruháčích musíš být vyrýsovanej jak BureGrin
Když budeš chtít a bude ti to vyhovovat, ozvi se jim: http://www.krav-m...erec1.html. Nastoupit do půl školního roku rozjetýho vlaku taky ještě lze, není to nijak strašné, jen to víc bolí a nebo počkat na další září.
Kdyby jsi chtěl něco z Bystřova soudku: http://www.mmalib...z/kick-box stačí se kouknout.thumbs up
Ono, trénink s "drábem", kterej tě hlídá a zároveň nutí je jiný kafe, než osamocené plácání. Víc se hecneš a hlavně - nejsi sám.Wink
Jinak, kdyby měl někdo zájem o KMG - vyzkoušet si to, tak můžu zajistit volňásky na seznamovací trénink. První je http://www.krav-m...ivice.html. Jinak jsou většinou v Praze na Pankráci, ale i na jiných místech republiky. Voucher platí pro dva lidi, takže kdo má zájem, napište mě a já zajistím vouchery.
Upravil Medik dne 18.12.2014 17:01
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
bystricke
Přidané 18.12.2014 16:58

vůbec nejde o kurzy pro důchodce,makáme se ženou po boku s náctiletými a stíháme,dnes už jo.nejsem tam úplně nejstarší,ale na rozdíl od nich chodím pravidelně.
když jsem tam poprvé vlezl,měl jsem strach ztěch bijců,oni jsou úplně v pohodě a snahu staříka dovedou ocenit Wink

www.begr.cz
Medik
Přidané 18.12.2014 17:04

Registrace: 04.05.08
bystricke napsal:
vůbec nejde o kurzy pro důchodce,makáme se ženou po boku s náctiletými a stíháme,dnes už jo.nejsem tam úplně nejstarší,ale na rozdíl od nich chodím pravidelně.
když jsem tam poprvé vlezl,měl jsem strach ztěch bijců,oni jsou úplně v pohodě a snahu staříka dovedou ocenit Wink

Tak tak, pravdu díš. A když se mrskáš mezi mlaďasama, tak to je taky lepší pocit. Ale Bystřo, pro ty 20 až 30 už jsme geronti.Shock Ale vždycky mě potěší, když je ustíhám. Při sparingu se nemrskám jak voni, ale respekt maj, bo taky nejsem trpajzlíkGrin
A v podstatě jsi mě potvrdil. My starší už se snažíme zbytečně nevynechávat. No a tenhle styl úpohybu má ještě jeden pozitivní vedlejší efekt - prostě víš, že průměrnej uliční ňafal není důstojný soupeř, tak ho neřešíšblushing
Upravil Medik dne 18.12.2014 17:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
chstepan
Přidané 18.12.2014 18:14

Registrace: 25.03.12
... tož já se taky hlásím ...věk 42 .. startovací váha 104 kg ..... odvod pasu a pupku změřím co nejdříve po návratu ze španělska ... tady mám jen šupléru :-(
... důvod: ... na hotelu máme ve sprše zrcadlo přes celou jednu stěnu a já se musím sprchovat zády k týhle stěně, bo se na sebe nemůžu dívat ... a to je celkem nepohodlný :-))
Upravil chstepan dne 18.12.2014 18:19
(ch)stepan

BURE
Přidané 18.12.2014 18:53

O KMG premyslim uz dlouho, moc se mi to libi. Myslim, ze je neco v Ceske Lipe...

sanko
Přidané 18.12.2014 19:00

Registrace: 24.03.12
Ako vám závidím. Ja mám opačný problém, neviem pribrať. Cvičím ako cocot aby som mal aspoň 78 - 80kg pri výške 185cm. Mám 48 rokov. Ani si neviete predstavit ako je to nepríjemnéKed

progranit
Přidané 18.12.2014 19:24

Registrace: 22.12.12
Tak tedy já: 197cm obvod 122cm a váha 129Kg

MartinM77
Přidané 18.12.2014 19:41

Registrace: 01.12.11
sanko napsal:
Ako vám závidím. Ja mám opačný problém, neviem pribrať. Cvičím ako cocot aby som mal aspoň 78 - 80kg pri výške 185cm. Mám 48 rokov. Ani si neviete predstavit ako je to nepríjemnéKed

Snad Tě potěší, když Ti napíšu, že nabrat je mnohem obtížnější, než hubnout... Pochopitelně - nabrat trochu kvalitní hmoty.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

BURE
Přidané 18.12.2014 19:51

Kilo shodis i kdyz se dobre vyseres. Ale nabrat kilo ciste svalove hmoty, to je sakra drina! Grin

bystricke
Přidané 19.12.2014 01:21

Medik: KWG asi myslíš krav maga hmm! tady v olomouci je systema-to je zase ruský styl,uvažoval jsem nad tím,dokonce jsem jim klepal na vrátka před 2 roky,bohužel ve špatnou dobu,líbí se mi ten čistý,rychlý styl,pokud ho umíš,kickbox je přeci jen trochu větší divočina.
chodit s mlaďochama nebo dědkama je úplně jedno,seš tam sám za sebe a hecneš se,mám doma v garáži pytel,na podlaze tatami,ale to není ono,snad jen na pilování techniky,tělocvična je prostě tělocvičnaclap

www.begr.cz
Strana 10 z 38:   1  ...  7    8    9    10    11    12    13  ...  38  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 62
Členové on-line: 1
zlomenakost

Registrováno: 8,707
Nejnovější člen: David14

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.40 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI