Ahoj ve spolek. Moje svolávačka v BMW DyCom Karlovy Vary.
3.6. jsem se objednal na svolávačku na 14.6. 9:00. Tak jsem si tak myslel, že budou mít věci připravený, projdem se po Varech a někdy odpo si moto vyzvednu.
Z toho mi rychle vyvedl technik řka: to tu musíte nechat tak na týden, musíme zkontrolovat díly a objednat je, to víte jen rozebrání nádrže je na celý den...
Tak mi tak proběhlo hlavou, že já coby hobby bastler bych při demontáži a montáži pal. čerpadla asi za hodinu neměl co dělat, tak jsem slušně poděkoval a odjížděl.
Tímto se chci zeptat, jestli takhle perfektně fungujou svolávačky všude v Česku a kam s tím nejlíp zajet. Jsem z Plzně, tady v Inveltu to prý nedělají. Do Prahy? Kam? Nebo do Říše?
P.S. Mám R1200GS 2006. Jedná se u mě o výměnu unašeče z. kola a kontrolu čerpadla.
Jo a ještě mi ten technik vysvětlil, že to většinou bývá v pořádku a de facto to není třeba dělat.
Upravil rubi dne 17.06.2019 18:45
V pražském inveltu bez problému na počkání. Objednal jsem se, ráno přijel, převlíkl se u nich abych po Prahe a v práci nebyl za návštěvníka z budoucnosti, a po práci zpět, vyzvedl moto, co už na mě čekala atd. Navíc mi tam hezké baby udělaly kafe (ale ne s rumem), i když jsem tam byl se starou herkou (2004), a vlastně jim neudělal žádný pořádný "business".
Neexistuje špatné počasí!
rubi napsal:
Ahoj ve spolek. Moje svolávačka v BMW DyCom Karlovy Vary.
3.6. jsem se objednal na svolávačku na 14.6. 9:00. Tak jsem si tak myslel, že budou mít věci připravený, projdem se po Varech a někdy odpo si moto vyzvednu.
Z toho mi rychle vyvedl technik řka: to tu musíte nechat tak na týden, musíme zkontrolovat díly a objednat je, to víte jen rozebrání nádrže je na celý den...
Tak mi tak proběhlo hlavou, že já coby hobby bastler bych při demontáži a montáži pal. čerpadla asi za hodinu neměl co dělat, tak jsem slušně poděkoval a odjížděl.
Tímto se chci zeptat, jestli takhle perfektně fungujou svolávačky všude v Česku a kam s tím nejlíp zajet. Jsem z Plzně, tady v Inveltu to prý nedělají. Do Prahy? Kam? Nebo do Říše?
P.S. Mám R1200GS 2006. Jedná se u mě o výměnu unašeče z. kola a kontrolu čerpadla.
Jo a ještě mi ten technik vysvětlil, že to většinou bývá v pořádku a de facto to není třeba dělat.
Výměne je od toho, aby to vyměnili, ne se na to podívali ze 3 metrů a řekli, že není potřeba měnit. Jdi jinam.
Chlapi nemám zkušenost tak se asi zeptám úplně blbě. Jak je to s těma svolávačkama? Tuhle akci může využít kdo? Týká se to jen těch co jsou první majitelé, nebo se lze nějak nasáčkovat a využít toho také?
Asi to je blbost, ale říkám si, že líná huba .....
Díky F.
Dokud není všechno ztraceno, není nic ztraceno.
Je jedno kolikátý jsi majitel. Zajedeš do servisu a podle VINka ti řeknou zda na tvoji motorku je nějaká svolávačka.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Jen se ptám , nic konkrétního mě nenapadá . Mám gsa krátce tak jsem zvědavý . Nic závažnýho u těchto modelů snad nebylo ne? Info zjistím u dealera předpokládám .