Paradni porad to byl... A hlaska s retardovanym Pablem me fakt rozsekala
Snazil jsem se sledovat vsechny dily a vzdy jsem se tesil. Paradni serie to byla.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ale to jsou ti vaši kreditkoví tůůůristi,to se divíš? Já ne...
Oni ví,že jedou lidi,jako ty a Paji...taky ví,že jede kamion...a že mají love...,tak co by řešili?Jsou zvyklí,že prachy řeší za ně...
Jak je vidět, nešlo tam vůbec o mě - píšeš o našich kredtkových turistech, čili lidech, kteří tam s námi byli.
a kde píšu co o tobě??
Přečti si to celý a nevytrhávej z kontextu!
Psals,že jsi jim řekl,ať si vezmou nějaký náhradní díly a oni si je nevzali a já jsem konstatoval,že se nedivím,protože to jsou tyhle typy lidí,co si radši platí,než aby něco řešili-a to je u mě kreditkovej turista....a tím,že se to stalo,tak snad nemá smysl diskutovat o tom,jestli je nebo není turista.Prostě si zaplatil a nestará se...to jestli je to all inclusiv(jak argumentuješ ty) nebo jenom vaše "polopenze" snad není vůbec relevantní?Princip je furt stejnej.Někdo to tak má radši,ale o nikom jsem neřekl nic sprostýho.Možná to vyznělo trochu povýšeně,protože mě tenhle styl cestování přijde divnej a nepřirozenej,ale neznamená to,že mě tady budeš vkládat do huby nějaký vykonstruovaný nesmysly,který ti v nějaký momentální slabosti přišly na mysl.
Myslím,že už tady pár let píšu a se spoustou z vás se znám osobně a asi těžko kdokoliv takovej může říct,že když mám něco na srdci,tak to neřeknu na rovinu(možná jen to tupý tlustý prase to ještě nepochopilo) ....takže kdybych o někom chtěl říct,že je pozér,co jen platí,aby byl in,tak to klidně řeknu nebo napíšu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Asi to nemá smysl už rozebírat. Já si prostě myslím, že ti lidi, kteří tam byli a nevzali si třeba tu spojku, nespadají do té kategorie turistů. Naopak - připravovali se dlouho dopředu, měli bedny náhradních dílů a nářadí atd. Já to uváděl jako příklad toho, že i když se sebelíp nachystáš a vezmeš si všechno, tak potřebuješ to, co nemáš. Vždycky to tak je. I kdyby to měla být věc za pár stovek. Víš jak jednou dojel Honza Veselý na Dakaru protože neměl náhradní cívku...
Kreditkový turista je kreditkový turista a prostě nesouhlasím s tímhle označením pro ty lidi. Nevkládám ti do huby nic, prostě je to hanlivý označení.
Za mě vyřízeno.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Za mně Jižní Amerika nejlepší z toho seriálu Moto cestou necestou, Super záběry z dronu, krajina, bez teplých žertu atd, Duo Liška - Revai pecka, šli do toho kolikrát po hlavě, žádné primadony Pro mě nej díl - bivak na solném jezeře.
Pokud příště Lišák nebo Revai nebudou, bude to asi škoda. Ikdyž nikdo není nenahraditelný. Tak nějak mi přišlo že se Lišák s Egonem moc nemuseli??? Nebo to byl jen můj dojem?
ale to jsou ti vaši kreditkoví tůůůristi,to se divíš? Já ne...
Oni ví,že jedou lidi,jako ty a Paji...taky ví,že jede kamion...a že mají love...,tak co by řešili?Jsou zvyklí,že prachy řeší za ně...
Jak je vidět, nešlo tam vůbec o mě - píšeš o našich kredtkových turistech, čili lidech, kteří tam s námi byli.
a kde píšu co o tobě??
nestojíš mi za rozvádění tvých urážek...dohadovat se budu s lidmi na urovni s mozkem pro mě uzavřeno
Přečti si to celý a nevytrhávej z kontextu!
Psals,že jsi jim řekl,ať si vezmou nějaký náhradní díly a oni si je nevzali a já jsem konstatoval,že se nedivím,protože to jsou tyhle typy lidí,co si radši platí,než aby něco řešili-a to je u mě kreditkovej turista....a tím,že se to stalo,tak snad nemá smysl diskutovat o tom,jestli je nebo není turista.Prostě si zaplatil a nestará se...to jestli je to all inclusiv(jak argumentuješ ty) nebo jenom vaše "polopenze" snad není vůbec relevantní?Princip je furt stejnej.Někdo to tak má radši,ale o nikom jsem neřekl nic sprostýho.Možná to vyznělo trochu povýšeně,protože mě tenhle styl cestování přijde divnej a nepřirozenej,ale neznamená to,že mě tady budeš vkládat do huby nějaký vykonstruovaný nesmysly,který ti v nějaký momentální slabosti přišly na mysl.
Myslím,že už tady pár let píšu a se spoustou z vás se znám osobně a asi těžko kdokoliv takovej může říct,že když mám něco na srdci,tak to neřeknu na rovinu(možná jen to tupý tlustý prase to ještě nepochopilo) ....takže kdybych o někom chtěl říct,že je pozér,co jen platí,aby byl in,tak to klidně řeknu nebo napíšu
Myslím,že serie od serie lepší a lepší, více motorkových a oku líbých záběrů, celkově poslední série vyzněla nejlépe jako cestovatelský dokument. I ten zvuk bych jim odpustil, v posledních dílech jsem to ani nevnímal, určitě dostačujiící, ty tanečky navíc kvůli dokonalému zvuku jak popisuje Tomas, zbytečně navíc úkonů a verků, takhle více nehraných situací, momentků. To už mi spíš vadil zvuk doplňujícího dabingu, jako když s někým telefonujete a on sedí na WC, to ihned poznáte, tak nevím kde to nahrávali Jestli bude příště chybět Liška, tak to stratí původní značku, punc, to by byla ŠKODA. První sérii nepočítám, ta se mi ale vůbec nelíbila. Jestli tam příště Lišák jako nebude, tak volé, seš mrtvej Homolka.
Upravil JirkaHK dne 08.11.2015 12:34
TomasTT napsal:
OK, já byl trošku vytočenej spíš z toho co proběhlo předtím a reaguju asi přehnaně. Fakt si myslím, že na každém fóru jsou závistivci, kteří prostě dřív nebo později dávají najevo to, že nemají na to, koupit si takové nebo makové vybavení a hází špínu na ty, co takové věci mají apod. Je fuk, jestli to je forum o lyžování, cyklistice, filmování/focení nebo o motorkách. Takže obvykle u každé podobné diskuze už jen čekám výpad na téma "nepotřebuju oblečení za 50 tisíc abych projel takovou cestu, jde to projet v oblečení za 10 tisíc" nebo "pavel suchý projel celý svět na jawě, není potřeba mít BMW za statisíce aby se projela taková cesta" nebo oblíbené "nedávno jsem viděl pořad jak někdo projel saharu na kole, to je dobrodružství a ne jezdit na motorkách s gps" apod.
Takže ano, i když nikdo z účastníků asi neřešil jestli nová pumpa bude stát 500Kč nebo 2000Kč, když nešla sehnat, tak se to vyřešilo nouzově. Spojka nouzově vyřešit nešla a protože jí neměl, tak ho to stálo balík. Ale pořád to bylo lepší než vyhodit mnohem větší peníze za celou dovolenou a jet prakticky celou trasu v autě s nepojízdnou motorkou. Když má člověk dost času, tak ty věci jdou řešit i celkem levně. Když chvátáš, tak zaplatíš fakt raketu ale tak to prostě chodí. Zrovna ten účastník o kterém jsem psal, se živí rukama - je to obkladač. Možná že ho někdo může nazvat "kreditkovým turistou" ale myslím si, že kdyby ho potkal naživo, tak by ho to stálo víc než jen omluvu.
Kluka co jel na Serku znam, nakupoval u mě, a samozřejmě jsme probírali co všechno se na tech našich veteránech muže vysypat.. a čerpadlo bylo jedno z prvních, ale ja mam pocit že říkal že už ho má vyměněné.. a nebo se pletu, a měl ještě původní?
To je ale teď už celkem jedno.
Ja ale moc nechápu proč se tak moc řeší nějaké náhradní díly ve vlákně o pořadu.. to přece nebyl pořad "Udělej si sám" ale pořad o cestovaní, kde bylo vidět spousta hezky záběrů a scenérií.. asi z míst kam se nás moc nepodívá
Myslím že se jím to povedlo, každý další díl byl lepší a lepší..
a pokud teda už Honza s Pavlem nepojedou tak ja to s Mr GS vezmu za ně.. :-D
(pro Petra .. vezmeš kreditky, ja je nepoužívám... :-P)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
TomasTT napsal:
OK, já byl trošku vytočenej spíš z toho co proběhlo předtím a reaguju asi přehnaně. Fakt si myslím, že na každém fóru jsou závistivci, kteří prostě dřív nebo později dávají najevo to, že nemají na to, koupit si takové nebo makové vybavení a hází špínu na ty, co takové věci mají apod. Je fuk, jestli to je forum o lyžování, cyklistice, filmování/focení nebo o motorkách. Takže obvykle u každé podobné diskuze už jen čekám výpad na téma "nepotřebuju oblečení za 50 tisíc abych projel takovou cestu, jde to projet v oblečení za 10 tisíc" nebo "pavel suchý projel celý svět na jawě, není potřeba mít BMW za statisíce aby se projela taková cesta" nebo oblíbené "nedávno jsem viděl pořad jak někdo projel saharu na kole, to je dobrodružství a ne jezdit na motorkách s gps" apod.
Takže ano, i když nikdo z účastníků asi neřešil jestli nová pumpa bude stát 500Kč nebo 2000Kč, když nešla sehnat, tak se to vyřešilo nouzově. Spojka nouzově vyřešit nešla a protože jí neměl, tak ho to stálo balík. Ale pořád to bylo lepší než vyhodit mnohem větší peníze za celou dovolenou a jet prakticky celou trasu v autě s nepojízdnou motorkou. Když má člověk dost času, tak ty věci jdou řešit i celkem levně. Když chvátáš, tak zaplatíš fakt raketu ale tak to prostě chodí. Zrovna ten účastník o kterém jsem psal, se živí rukama - je to obkladač. Možná že ho někdo může nazvat "kreditkovým turistou" ale myslím si, že kdyby ho potkal naživo, tak by ho to stálo víc než jen omluvu.
Kluka co jel na Serku znam, nakupoval u mě, a samozřejmě jsme probírali co všechno se na tech našich veteránech muže vysypat.. a čerpadlo bylo jedno z prvních, ale ja mam pocit že říkal že už ho má vyměněné.. a nebo se pletu, a měl ještě původní?
To je ale teď už celkem jedno.
Ja ale moc nechápu proč se tak moc řeší nějaké náhradní díly ve vlákně o pořadu.. to přece nebyl pořad "Udělej si sám" ale pořad o cestovaní, kde bylo vidět spousta hezky záběrů a scenérií.. asi z míst kam se nás moc nepodívá
Myslím že se jím to povedlo, každý další díl byl lepší a lepší..
a pokud teda už Honza s Pavlem nepojedou tak ja to s Mr GS vezmu za ně.. :-D
(pro Petra .. vezmeš kreditky, ja je nepoužívám... :-P)
Vždycky jsem byl divnej. V celku jsem viděl díly dva, nějaký uprostřed a poslední a pár letmých kousků.....
Marně se snažím pochopit, co bylo na tom seriálu tak úžasnýho.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Vždycky jsem byl divnej. V celku jsem viděl díly dva, nějaký uprostřed a poslední a pár letmých kousků.....
Medik napsal:
Mr GS napsal:
[quote]
Myslím,že už tady pár let píšu a se spoustou z vás se znám osobně a asi těžko kdokoliv takovej může říct,že když mám něco na srdci,tak to neřeknu na rovinu(možná jen to tupý tlustý prase to ještě nepochopilo) ....
Jestli jsi tím tlustým prasetem myslel Hixovýho Bobíka, tak to máš u obou dvou pěkně rozlitý. A jestli nějakého konkrétního člověka, tak to je na
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Medik napsal:
Rozhodně to bylo lepší, než "Ordinace v růžové zahradě", na tom se snad shodneme, ne?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Medik napsal:
Rozhodně to bylo lepší, než "Ordinace v růžové zahradě", na tom se snad shodneme, ne?
TO ROZHODNĚ...AŽ ZAČNOU TA JEZDIT NA MOTO ASI KOUKNU I TAM..AŮLE ZATIM SE TAM JEN PREJ ŠUKA NAVZÁJEM A NIC VÍC:-))))
http://czunici.ra...
Medik napsal: