magoss napsal:
Ivanku Drakula neni mozny ze to byl vas pan doktor s autem?jelikoz je mi divny ze by tu jezdili dve takove auta navic s spz na ktere je E ;-)
Pochybuji, je to kamarád, slušný kluk, předpokládám, že by se zeptal. Navíc jsem u něj byl ve čtvrtek, auto bylo na heveru a dost rozebrané.
magoss - asi jo, v Pardubicích je silná "americká" komunita. Se známým jsem mluvil, auto je na heveru, namontovaná nádrž, řeší instalaci u motoru, rádi by použili část původní zástavby, něco jsem jim dal ale něco chybi, když tak to budou muset řešit jinak.
Přátelé, problém vyřešen, Drákula na to kápla. Hodilo by se přibližovadlo do auta, ale něco malého, co nezabere skoro žádné místo. Je to zdánlivě jiné téma, ale pokud by se na tom umělo jezdit, jako doplněk do obytného auta ideální.
Takže pozooor, na scénu vstupuje SOLOWHEEL!!!
Ideální k poznávání...
Ivan přiložený následující obrázek:
... a pak nemaji byt lidi vyzrany jak prasata...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tento samohyb mi přijde nepraktický. Ne všude bude rovinka, budeš od toho chtít třeba odejít do kavárny nebo obchodu, na ulici je to moc dobře ukradnutelný a tahat to ssebou třeba po schodech by obtěžovalo.
Třeba koloběžka s elektropohonem mi přijde praktičtější. Skladná, jezdí sama i s pomocí vlastních sil a jde případně zamknout do stojanu nebo k lampě či zábradlí.
Ale chápu, že to nemusí být dostatečně neobvyklé a ty si na technické zajímavosti dost potrpíš...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
kubrt napsal:
... a pak nemaji byt lidi vyzrany jak prasata...
Mě by spíš vadilo, že každej na tom stojí, jak když to má ovladač ve formě análního kolíku.
Na dovolených mi procházky pěšky nevadí. Zvlášť stará města v přímoří, jejich úzké uličky, schody atd. bych si na tom nedokázal představit.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Tento samohyb mi přijde nepraktický. Ne všude bude rovinka, budeš od toho chtít třeba odejít do kavárny nebo obchodu, na ulici je to moc dobře ukradnutelný a tahat to ssebou třeba po schodech by obtěžovalo.
Třeba koloběžka s elektropohonem mi přijde praktičtější. Skladná, jezdí sama i s pomocí vlastních sil a jde případně zamknout do stojanu nebo k lampě či zábradlí.
Ale chápu, že to nemusí být dostatečně neobvyklé a ty si na technické zajímavosti dost potrpíš...
Já bych dal přednost kolobrndě, na tu jsem dělal řidičák když mi byly 4. Tohle byl nápad Drákuly, ale musím uznat, že jako člověku milujícímu výzvy mi to přijde zajímavé. Navíc kolobrnda s velkými kola a dojezdem stojí víc než elektrokolo, já myslel, že za 10 tisíc bude luxusní koloběžka, ale houby...
K tomu, že "pak nemají být lidi vyžraní...". No já nevím, ale nedivil bych se, kdyby jízda na tom byla fyzicky dost náročná...
Ivan napsal:
No já nevím, ale nedivil bych se, kdyby jízda na tom byla fyzicky dost náročná...
Tak minimálně musíš držet tělo zpevněné. Ale největší fyzické nároky to bude mít na léčbu fyzických zranění v případě "hození krysy".
Bych se na tom na dovolené skoro bál, že si jí pokazím nějakým pádem. Ale třeba to bude jako trošku vratší segway = v pohodě. Nedokážu si to moc představit v praxi...musím pokoukat na youtube.
Ale na blbnutí na parkovišti to bude asi hodně zajímavé a umět na tom jezdit s jistotou po městě bude rozhodně velká frajeřina.
H.
Jezdil jsem na tom ve státech. Je to jako Segway, akorát naskočení je trochu problém než se to naučíš. Normálně nespadneš. Jak se trochu předkloníš, zrychlí to a vyrovná, při záklonu přibrzdí. Oproti Segway je to náchylný na kvalitu vozovky a v terénu se na tom nedá vůbec. Najetí na obrubník- problém. Toť moje zkušenost
KUKY se vrací