Zdar pánové, přikládám čtení na nedělní odpoledne s kávičkou. Dozvíte se v něm, co jsme s Mirkou posledního půlroku prováděli. http://brno.idnes...pravy_krut
vojta přiložený následující obrázek:
tak kolik si uz prejel machometanu? povidej, prehanej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dekujeme! Fakt nas prekvapil zajem a ze se jich prodalo vic nez jsme predpokladali (tj. asi 20)
Na novy rok chystame jeste nejaky dalsi veci do eshopu, tak treba se budou taky tak libit. Tricka, hrnecky a tak...
Kdyby jste meli nejaky napad, co za propagacni predmet, tak sem s nim!
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
JEŽÍŠEK!
Ještě nejsou úplně Vánoce, ale u nás už byl. A aby všechny ty dárky unesl, přivezl je nákladní lodí. Přístav San Antonio, Chile. Pošmourná hala, sem tam se mihne ještěrka nebo chlápek v helmě. I já ji na sobě mám. Pruh světla z oken osvěcuje jen malé místo na boku haly a v něm… naše motorky! Tady ale náš idylický obraz začíná dostávat reálné trhliny, z nichž ty největší nás ještě čekají. Zapojuji baterky a moje chytá na třetí otočení, bezva. Mirčina chytá až potom, co ji nakopnu přes kabely. Jedeme ven a vyřizujeme zbytek papírů a balíme. Mirčina nechytá…ani přes kabely…ani přes kabely z auta…dělníci se smějí a čekají na mě. Já startuji svoji a usmívám se, najednou mašina zakucká a zhasne. Dělníci se pořád smějí, startuji znovu, ale nic…Z pod motorky se valí benzín. To už zamrznul úsměv i dělníkům. Ještě, že jedeme na dvou, aby když se jedna porouchá, ten druhý někam dojel. Tak jsme dojeli oba. Suma sumárum dvě zpuchřelé hadičky a mrtvá baterka. Krásný začátek jihoamerické části. Do postele uleháme kolem druhé ráno a motorky jsou před domem, zvládli jsme to.
vojta přiložený následující obrázek: