Tak hosani ja nakonec zakotvil u Nissan Patrol Y61, a poustim se do velke renovace, aby vydrzel jeste spousty let. Jiank propredstavu tady je jedna fotky jak vypadal po par upravach a pred renovaci
Upravil schrek dne 19.09.2017 17:47
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tak hosani ja nakonec zakotvil u Nissan Patrol Y61, a poustim se do velke renovace, aby vydrzel jeste spousty let. Jiank propredstavu tady je jedna fotky jak vypadal po par upravach a pred renovaci
schrek napsal:
wogo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mardock: jak se to vezme ANO i NE to je jen takova nabidka, pokud by nekdo chtel, jelikoz mam nabidku na jednoho komplet hotoveho a jeste vic udelaneho jak bude muj po renovaci, ale jak pisu renovance neni zastavena a porad na tom pracuju a kdyz se dodelal driv jak se prodal tak si ho necham a kdyby se prodal budu mit jineho . Ted trochu zapasim s casem, jelikoz kvuli par vecem se renovace o mesic posunula a potreboval bych jezdit, takze proto i ten inzerat
Jinak ostatne v CR je malo lidi, kteri oceni dobrou renovaci, a hlavne nejsou ochotni ocenit tu praci. Stejne jak kdyz prodavas nastojenou masinu pro kazdyho je to hodne penez, ale uz nevidi, ze stejne to vsechno tam bude davat a zaplati vic nez za nastrojenou. Tak to vidim, ze asi stejne zustane doma
Zatim se mi ozval jeden pan co by to chtel az to bude komplet hotove, rekl jsem mu ze klidne, ale ze mu to podrzim kdyz da 100tis zalohu, cekam na vyjadreni.
Upravil schrek dne 19.09.2017 19:45
Čeština můj koníček
no to by ses divil pokud ten clovek tomu rozumi a vi kolik je na tom prace rad si pocka na takto postaveny auto, kolega co tyhel auta stavi to tak ma bezne a lidi davaj i vetsi zalohy, aby jim to lidi nevyfoukli, je pravda ze vetsinou Slovaci, jelikoz tam je trochu jina situace a ty auta tam stoji balik i vraky
Čeština můj koníček
Tak sice sem chtel vydrzet az bude vse hotove, ale uz mi to nedalo, jelikoz jdu do finise. Puvodne sem chtel prodat viz vyse a koupit rovnou udelaneho patrola od kamarada, ale nakoce sem se rozhodnul pro total renovaci .
Tak já taky poreportuju po půlroce užívání.
Dlouhodobá spotřeba kolem 10l. Absolvovali sme jednu krátkou testovací dovolenou do chorvatska. Aktuální problémi jsou snad jen přehřívající se aut. převodovka - bude řešeno servisem. Jinak super. Udělal sem do toho postel 2x1,4m. A při týdenní dovolený v chorvatsku sme nespali nikde jinde než v pajeru. Žádnej kemp nebyl potřeba, stačilo se někde ukrýt.
toli přiložený následující obrázek:
Ivo Bohuslav napsal:
Mě by zajímala cenová kalkulace renovace. To auto musí pak bejt za nesmysl. I když to samo chápu.
Az to bude spocitane tak to sem klidne napisu. Jinak po takove renovaci to bude zas na 20 let. A ver ze kdo se o tyhle auta zajima, by to klidne i za te nesmysl koupil. Kolega ted udelal podobnou renovaci a prodal to za 410 tis.
Čeština můj koníček
Ivo Bohuslav napsal:
Mě by zajímala cenová kalkulace renovace. To auto musí pak bejt za nesmysl. I když to samo chápu.
Az to bude spocitane tak to sem klidne napisu. Jinak po takove renovaci to bude zas na 20 let. A ver ze kdo se o tyhle auta zajima, by to klidne i za te nesmysl koupil. Kolega ted udelal podobnou renovaci a prodal to za 410 tis.
Za kolik jsi to auto pořídil? Taky si myslím že to musí vyjít na šílenej ranec v důsledku hlavně ta práce -klempířina .Myslím že to už se na autech ani nedělá páč je to těžce neekonomické (samo že krom nadšenců veteránistů) Ne bylo by efektivnější koupit novýho Dustera v plné výbavě? Jako ale já ti to nehaním -pokud To máš jako koníčka...
Ivo Bohuslav napsal:
Za kolik jsi to auto pořídil? Taky si myslím že to musí vyjít na šílenej ranec v důsledku hlavně ta práce -klempířina .Myslím že to už se na autech ani nedělá páč je to těžce neekonomické (samo že krom nadšenců veteránistů) Ne bylo by efektivnější koupit novýho Dustera v plné výbavě? Jako ale já ti to nehaním -pokud To máš jako koníčka...
Kime, to přece nemůžeš myslet vážně - vždyť tady je přece jasně vidět, že si to schrek dělá na cestování a výletování. Ty auta přece nejdou v žádném případě srovnat - samonosná kastle na Dusterovi a pořádnej rám na Patrolu.
Schreku, pěkné to bude
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ivo Bohuslav napsal:
Nečet jsem to celý to vlákno tudíž nevím jestli zmiňoval kde s tím chce jezdit a s jakým nákladem popř přívěsem . Vycházím z toho co vidím v provozu SUV vozy, zvící velikostí a provedením OT64 a jezdí s tím paničky bohatých podnikatelů po nákupech.
Cau poridil jsem to v docela dobre vybave, hlavne spousty veci zapsanych v TP a s nekteryma upravama na vozidle po smlouvani s majitelem a odhaleni nekterych much za 160tis, puvodne chtel 215tis, ale byl to prosty uzivatel, takze takove veci jako odchazejici turbo, tekouci chladic, kompletne urezle kapsy, derava nadrz, nefungujici zadni uzaverka a par drobnosti, ho nechavali chladnym a neresil a pomalu ani nevedel nez jsem ho upozornil.
Co se tyka klempiriny, tak tohle auto je jeste z poctiveho japonskeno plechu, takze chlapik ke kterymu sem to zavezl si liboval, ze to pujde a je to vpohode. Dnesni auta se uz nevari, jelikoz na to chytnes svareckou a je z toho emental. Jinak vyhoda techto aut je , ze na ne sezenes uplne vsechny dily a to v originale, proste si je objednas z Japonska nebo SAE a oni opravdu dojdou s lepsi cenou jak u nas a hlavne maji stale 99% dilu.
Jinak ja to mam na chalupu, chlapsky akce a na tezssi OFF ve "vojencaku", ono kdyz mas 3 deti a nechces se vzdat OFFu tak premyslis, jak je dostat na motorku, nedostanes, takze auto, ktere se neboji terenu, poskrabani a hrubeho zachazeni je jedinou volbou. Jelikoz penize na G-cko nemam, Toyota je taky jeste mimo me finacni moznosti je Patrol nejlepsi volba. Navic, kdyz mas kolem sebe Patrolisty vis kde co a jak udelat , kde usetrit atd.
Čeština můj koníček
Hosi tak auto jsem nakonec dotahnul do kompletni renovace, nakonec sem musel udelat i horni cast motoru (hlavu atd.), ale auto uz je na 99% dodelane, uz chybi jen doladit svetla na zahradce a nejake elektroinstalcni veci jako dvojbaterka, menic, campig osvetleniale, ale to jsou uz jen drobnosti. Kdyz to vyjde dojedu na Radarku. Jen mala ochutnavka.